Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bagsmkt

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hír az indexen: Hét élő szarvas egy Ladában. A történet röviden:A öbbségükben kis szarvasborjakat egy erdőből akarták ellopni a tettesek. Június 4-én délután Lábod belterületén rendőrjárőr igazoltatott egy férfit, aki saját Lada személygépkocsijával közlekedett.A…..
Ha valaki véletlenül Kaliforniában tartózkodik, semmiképp ne hagyja ki az első Gyógykenderkupát San Franciscóban jőnius 19-20.-án. Történelmi jelentősége mindössze annyi, hogy ez lesz a első hivatalos marihuánabajnokság amerikai földön. A szervezők hangot adtak fájdalmuknak,…..
Lehet, hogy az én figyelmemet kerüli el, de a mese, mint műfaj gyakorlatilag teljesen eltűnt a TV-ből. Nyilván én is kinőttem abból a korból, amikor a médiafigyelés szokásaim csupán a Hoo-Hoo-Hoo Nagy Horgászra korlátozódtak. Bár badarságnak tartom, hogy a mese csak a gyerekeknek…..
Praxis Pár hétig nincs dugás 2010.06.09 06:00:00
Hali! Olvasgattam a blogotokat, és végül úgy döntöttem, elmesélem a saját sztorimat is. Nem ekézni akarom a magyar EÜ-rendszert, sőt, az alulfizetett és túlhajszolt orvosokat sem (bár fordítva használhatnánk a két igekötőt...), de tény, hogy néha hajmeresztő dolgok esnek…..
Érdekességek az ünnepélyes eskütételről és az új kormány megválasztásáról.A bársonyszékek jó része üresen maradt, mivel soha ilyen kevés miniszter nem volt egy kormányban. (Később szükség lehet a helyekre, ha a miniszter az államtitkárát (államtitkárait) küldi a…..
A Volkswagen Polo ausztrál microsite-ja nagyon menő és kreatív interaktív navigációs megoldással működik. A site-on szabadon furikázhatunk egy Polo-val kersztül-kasul és ez esetben a Polo mintegy kurzorként viselkedik, melyet a kurzormozgató billentyűkkel irányíthatunk. Videót,…..
A Mecsekről sokunknak jut szerintem eszébe még mindig a fedélzeti kamerával rögzített motoros baleset viszonylag sok idő elteltével is, Leadfoot most autós verzióban látott itt közveszélyes öngyilkosjelöltet, nem is egyet. Csak a szerencsén múlt, hogy épp nem jött szemből…..
SF.blog Dobd fel a kerékpárod! 2010.05.28 13:40:00
A gondolat, hogy néhány LED-et elhelyezünk a kerékpárunkon, egyáltalán nem új. Azonban a japánok Suns & Moon Laboratóriumában az ún. „Anipov LED system”-mel egy lépéssel továbbvitték az ötletet. A kerék forgásával a berendezés képes lesz megjeleníteni majdnem…..
Szegény Ozzy az utóbbi években már leginkább csak szánalmat keltett a rajongóiban, akik a róla és a családjáról készült reality showban követhették a leépült rocker mindennapjait. Most azonban egy vadonatúj albummal rukkolt elő az öreg, amihez egy kicsit össze kellett szednie…..