Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MyCream

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó, rácsodálkozni arra 2019-ben, hogy a nyár pont olyan kiemelt tévés időszak lett, mint amilyen az ősz, nagyon cseszlovák dolog, de én a régi szép idők gyermeke vagyok, aki éveken át nyáron pótolta azt, amit ősszel/tavasszal eltett darára, és nyáron legfeljebb 1-2 új sorozatot tett hozzá, meg a…..
Jól kiszúrtak a Trónok harca alkotói a rajongókkal, eleve már azzal, hogy ezúttal csak júliusban, 16-án indul az új évad, aztán meg azzal, hogy cserébe még rövidebb is lesz, mint az eddigiek, bár a hatrészes záróévadnál még így is egy epizóddal több lesz benne, és akkor arról még nem is beszéltünk…..
MyCream 2017.03.31 06:15:18
@Elliot Vance: Vigyázz mert jön Sixx bácsi és majd csúnyán beszól neked... De tényleg, ennyire lement az oldal látogatottsága, hogy ilyen clickbait címet kell adni? Ráadásképp arra pedig tényleg semmi választ nem kapunk, hogy itt mégis mi a fura.
MyCream 2017.03.31 16:26:46
@sixx: Jólvan na, bocsi reggel volt :(
Kezdjük azzal, hogy az okostelefonok, tabletek, internet, set-top boxok, okostévék és képújság korában a nyomtatott műsorújságnak igazán csak akkor van létjogosultsága, ha ad valami plusz tartalmat, illetve ha azokra lövünk vele, akiket a felsorolt izé, vívmányok hidegen hagynak. Vagy azokra, akik…..
MyCream 2017.02.09 10:11:28
@közösperonos átszállás: "És ki is veszi belőle, ahogy a UPC is eltünteti az analóg adásáról, és ahogy a PR Telekom is ki akarta venni a műsorcsomagjaiból"

Erre a részre reagáltam mert, már kezdett kicsit fárasztó lenni ez a hírTV analóg kivétel számomra, és valahogy pont itt telt be nálam a pohár. Harmadik napja jön velem szembe ez a maradi dolog a neten, sajnálom, hogy nem a legaktuálisabb cikkhez írtam, de így jött ki.
Péter kissé érdes stílusban rohat ki a UPC ellen, de elég jogosnak tűnik a kiborulása, ha azt vesszük, hogy az ember üzemszerű működésre számít egy szolgáltatótól, nem arra, hogy minden nap csekkolnia kell, hogy ma működni fog-e. Az időszakos leállásról szóló emailes tájékoztató pedig nem tűnik…..
Volt ez a hiszti, meg arra ez a válasz, és láss csodát, csak megegyezett a FOX Magyarország és a szolgáltató: továbbra is lesz National Geographic és zombihentelés a Telekomnál. Marad a FOX, a Nat Geo és a Nat Geo Wild a Telekomnál! Az ügyfelek érdekében, véleményüket figyelembe véve a FOX…..
MyCream 2016.11.09 17:26:49
@al Dajjal: egyetértek. Ez egy kicsit beképzelt volt...
Steve Rogersből szuperkatona lesz, mint a mesében, a németek félik a nevét és több százat intéz el könnyedén...mint a mesében, vagyis mint a képregényben. Amerika Kapitány legnagyobb ellenfele nem a Führer és nem is a Hidra osztag lesz, hanem a Vörös Koponya lesz. ..
Mihi placet Nyári emlékek... 1. 2011.01.25 13:43:45
 Idén 3. alkalommal is útra keltünk, hogy megkeressük Tokaj-Hegyalja egyik legnagyobb borünnepét.Tudtuk, hogy B-A-Z ország falvaiban is jól érezheti magát az ember… és hogy néha már más is kell, mint a Lovarda, a Rocky, vagy éppen a Morrisons. Szép lányok itt is akadnak,…..
A Monacói GP után szakított a világbajnok Jessica Michibatával, mert nem tudta összeegyeztetni a tokiói utazásokat a Forma-1-gyel. A Daily Mail idézte Button sajtósát - "megerősíthetem, hogy Jenson és Jessica szétváltak" -, a The Sun a pilóta egyik barátját:…..