Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tonkacsa

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegasztok! Eme videóban Forneverworld éppen arról tart kis előadást, hogy mikor is érdemes dobni egy anime (s persze manga) sorozatot, ami azért valljuk be, érdekes téma. Jó szórakozást a videóhoz, s továbbra is várjuk versenyzőinket az anime manga palota harmadik…..
Sziasztok! Amíg Mangekyo részét vártam a videóba, addig elkezdtem olvasni egy mangát, amit zriff nevű olvasónk ajánlott a figyelmembe a Kannazuki No Miko kritikánál, köszönöm szépen az ajánlást, ugyanis egy nem mindennapi művet kaptam cserébe az időmért. Jöjjön az Uzumaki…..
Szegasztok! Íme a legújabb anime bemutató videóm, melyben a Pokemon Origins-t mutatom be egy vendéggel, Bagszipoke-vall! Előjáróban annyit, hogy messze jobb lett, mint a már kb 800 részes szétfillerezett fősorozat, melyben Ash szemmel láthatóan örökké a South Park szindrómában…..
Sziasztok! Egy jó ideje már nem volt hónap témája, ezért most prezentálok nektek egyet. Témául pedig most nem egy pusztán animés dologgal kapcsolatos témát választottam, hanem olyan embercsoportokról írok, akiket nemes egyszerűséggel ki kéne lőni az univerzum legtávolabbi…..
Sziasztok! Na végre ezzel is megvagyok. Már nagyon rég beterveztem ezt a sorozatot de csak mostanában jutottam el oda hogy megnézzem. Sok jót olvastam róla,fórumokon kap hideget-meleget egyaránt de többségében csak pozitív kritikákat lehet olvasni róla. Lássuk az én véleményemet…..
Melyik a legközismertebb anime az egész világon? Hát a Dragon Ball! Nincs az az ember, aki nem emlékezne rá, hiszen még az 1990 évek vége felé vetítették Magyarországon is, s rengeteg gyerek rajongója lett a fiatal Songoku kalandjainak. De egy nap eljött a sötétség napja, mely…..
Sziasztok!Lehet hogy kicsit morbidul fogalmaztam a címben. A Minap olvastam az 1000 film amit látnod kell..című könyvet és egyetlen anime szereplt csak benne. Tehát gondoltam készítek egy animés lsitát is hasonló témában igaz az 1000-et mindössze 20-ra csökkentve.Kezdjünk…..