Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viks

0 bejegyzést írt és 155 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönjük Zsibbantnak az Indáról! Ő igazi arc lehet, hogy ezeket a kordokumnetumokat átküldte. Érzéket robot hang a legizgalmasabb részleteknél, néha kicsit belebonyolódik a saját szövegébe. Igen, ez igazi hangalámondó szinkronszínész, egyszerre nő és férfi vagy bármilyen…..
Vágjunk itt egy kis rendet, mert kezd elszaladni a ló a linkmegosztogatásokkal. Vegyük sorra, mi mire jó. Google Reader. A Google feedolvasója kifejezetten arra van, hogy az ember kiloszámra olvasson híreket. Turkáljon, csemegézzen, másodpercenként váltson témák között. Itt…..
viks 2009.10.21 01:56:04
@samli: A titok nyitja, hogy olyanok, mint ezen cikk szerzője valamilyen szakmai blogján eltolja a napjának azt a felét, amit más szociális élettel tölt és kiválogatja a hasznosnak vélt cikkeket.

Ekkor jön egy másik kocka és ebből más másik kettőből is is kiválogatja a híreket.

És ez szépen desztillálódik addig, amig marad egy szakami blog, aminek feliratkzol az RSS csatornájára és mindent tudsz.

Tehát láthatod, megosztani lehet, de nem érdemes ha haladni is szeretnél a dolgaiddal. Ez a titok nyitja.
A Magyar Bormarketing Kht. elindította eddigi legnagyobb költségvetésű kampányát, elkészült a honlap, híres emberek győzködnek rajta, hogy igyak bort, mert az jó. Az utcákon óriásplakátok buzdítanak ugyanerre, ha jól dekódolom az üzenetet. A plakátokon mindenesetre színes…..
A magyar mezőgazdaság szarban van. Lenyomja az olcsó import, nem tudunk pályázni, nem jön meg a pénz, strukturális gondok vannak, alacsony a felvásárlási ár. A tejesek különösen nagy szarban vannak. A szokásos pesszimista forgatókönyv szerint az ágazat halálát kellene…..
Avagy hogyan történik a cigány tanúk kihallgatásra idézése Magyarországon?2008. szeptember 29-én délelőtt a tarnabodi cigánysoron izgatottan tárgyalták az éjszakai lövöldözés és Molotov-koktélos gyújtogatás híreit. Biztos a Gárda volt!- mondták. Akkor már túl voltunk a…..
A So You Think You Can Dance (Táncolj, ha tudsz) című táncos reality-vetélkedő tegnapi adásában az egyik versenyző annyira megörült a továbbjutásának, hogy szó szerint a padlóra vetette magát örömében, és fetrengett egy sort - csak azt felejtette el, hogy nincs rajta bugyi, így…..
Gerinctelen férfiak, szevasztok! Lelkes olvasokent elgondolkodtam, h melyik tortenetemet is lenne erdemes elmeselni, mert van boven, es legtobbje eleg szanalmasan vicces. (Elnezest, ekezeteim nincsenek!) Ez a sztori jo masfel eve tortent. En 28 eves no, o 33-4 eves pasi. Februar vegetol marcius…..
Csak magyarul beszél a többség - Ezzel a címmel jelent meg az egyik napilapban egy cikk a magyarok nyelvtanulásának eredményéről - pontosabban eredménytelenségéről-, illetve a felnőtt lakosság idegennyelv-tudásáról, összehasonlítva a világ más népeinek  hasonló…..
Denzel Washington a főszereplője a The Book of Eli posztapokaliptikus filmnek, az általa alakított figura, Eli keresztülvág a lepusztult Amerikán, birtokában van egy olyan könyv, amely megmentheti az egész emberiséget. Gary Oldman viszont pont erre pályázik. Mila Kunis, Ray Stevenson,…..
viks 2009.09.26 18:08:32
Ezt is megéltük, ahogy a tokaharcos buddhista tényleg igazságot oszt az utcákon. ..
viks 2009.09.26 18:05:31
Olvasónk több utastársával együtt sietett az átszállással, a kalauz meg beszólt, mert bliccelőnek nézte őket, pedig csak a vonatot akarták elérni... Tisztelt Blog!Történt velem egy érdekes esemény szeptember 21.-én hétfőn, az Amicus nemzetközi gyorsvonaton. Azért most…..
Nem olyan rég volt egy sztorink szintén egy kigyulladó Suzukiról, akkor azonban nem lett olyan durva vége a dolognak, mint András levelében. Szerencsére még időben érkeztek a balesethez és nem égett bent a két csont részeg ember az autóban. Nagyjából egy éve történt: éjjel 1-2…..
viks 2009.09.23 12:55:10
Eddig nem értettem, hogy miért akarja a Microsoft mindenáron az Apple Store-ok mellé felhúzni a saját üzleteit, és miért tekinti ezeket a boltokat a cuperinói üzletek konkurenciájának. Most azonban lehullt a lepel, kiderült a mesteri cselszövés: a redmondiak valójában nem az Apple…..
Ismét lecsapott a gyilkos ötforintos: most kaptam egy levelet Octaviától, a Naiv Ügyféltől, aki 1995-re 2000-et adott a pizzafutárnak. A futár ezután - valószínűleg, mert az akciót senki se látta - leszakította a névkártyáját a levélszekrényéről, bosszúból. Íme a…..
jasztreb lőtte:Milyen remek, hogy végre van egy csapat, amiért érdemes keresztül-kasul utazgatni európában. Láthat az ember sok szépet és jót, a távolból olvashatja az aktuális magyar bk-kampány körül kialakult szájkaratét. Aztán körbenéz és mit lát? Megdönthetetlen…..
viks 2009.09.18 20:17:26
Gábor egy szomorú, de úgy tűnik nem egyedi esetet oszt meg velünk. Leveléből kiderül, hogy sok tanár érzi magát másodrendűnek az iskola miatt, ahol tanít, holott végzettsége, képzettsége és szaktudása alapján teljesen egyenrangú a jobb iskolákban dolgozó…..
Ellenőrző Iskola=bolondokháza 2009.09.15 14:03:00
  Ehhez az elkeseredett hangú levélhez nem fűzünk kommentárt, csak közzétesszük, ahogy kaptuk. Örömmel olvastam az eddig megjelent írásokat, sokukkal egyet is értettem tanárként, vagy szülőként- de a mai nap -ami egy átlagos idióta nap az iskolában-…..
 A metálkorszak teljesen összezavarja a fiatal lányok fejét, nincs mese. De ez a véres rózsa a postaládában, az súlyos. Kedves Szakítós! :-)))))) Már kezdetek óta olvasom a blogot de még sosem mertem kommentelni, mert egy ilyen beszari csaj vagyok! De most.... most egyből a…..
Szekuriti blog 65. Csendőrség 2009.09.13 08:50:00
Tegnap egy kerepesi magánterületen letette az esküjét a Magyar Gárda által életre hívott Csendőrség jó néhány tagja. Ebben a bejegyzésben utánanéznék a történelmi Csendőrség intézményének, illetve a mai, Jobbik-Gárda-féle testületről is lesz néhány szó.…..
Subba Nagyon magyar hát 2009.09.12 23:02:00
          Kedvencem a tankon álló "pesti srác".( Köszi Patronka! :-P )..
viks 2009.09.13 19:40:01
@Alenius: jobbak a más minták mint aki itt faszfejezik.
Ideggyenge anyukákkal már engem is hozott össze a sors, legutóbb néhány napja voltam külső szemlélője egy jelenetnek reggel nyolc után néhány perccel, amikor a drága édesanya több ízben lebunkózta és parasztozta a 8 éves körüli lányát, mert az nem ismeri az órát. Neszta…..
Erőszakos történet következik, amit még mi is félünk publikálni, de mindent az igazságért, a szerelemért és a békéért. Egy megvadult bika tombolása iszonyatos tud lenni, és az érzelmi cunami senkit sem kímél…   Sziasztok kedves Olvasók! Ígéretemhez híven én is…..
Kedves olvasók! A lemilblog igyekszik lépést tartani a 21. század kihívásaival, és szerkesztői tisztában vannak azzal, hogy holmi régi csaták, kémek vagy klasszikus különlegesek bemutatása talán nem elégíti ki minden olvasó intellektuális igényét. Ennek fényében egy apró…..
viks 2009.09.04 16:20:21
@ScoTTThun: Hópárduc, az van MAC re:D