Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doktorozs

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VIGYÁZAT!!! VÁLASZTÁSI KAMPÁNY CSERÉPFALUBAN! TUDNIVALÓK ITT! Tisztelt Választópolgárok! Rudinszky Tamás vagyok, 44 éves, nős, két gyermek édesapja. Feleségem, Dr. Nyerges Ágnes ügyvéd Egerben, fiaim az egri Dobó István Gimnázium diákjai, kitűnően tanulnak, kiemelkedően…..
doktorozs 2010.09.10 06:40:17
@darvas: ezt én sem értem. Miért pont itt lett eleged? Szerintem a cserépi lány volt az első lépés. Ha moderálni akarsz, őt kellett volna egy napra kitiltanod.
rzs.
VIGYÁZAT!! VÁLASZTÁSI KAMPÁNY CSERÉPFALUBAN!!! TUDNIVALÓK ITT! 1974. december 13-án születtem, közel 30 éve élek Cserépfaluban feleségemmel és 10 éves kislányommal. 12 éve dolgozom a Magyar Telekom Nyrt. mezőkövesdi üzletében közgazdasági végzettséggel, mint…..
doktorozs 2010.09.09 22:03:19
Nekem nincsenek előítéleteim az „igazi” cserépiekkel szemben, de mint a falu választópolgára, szeretném megtudni Csendes Péter képviselőjelölttől, hogy mondjuk az elmúlt 10-12 évben hogyan vett részt a falu életében, esetleg megpróbált- e tájékozódni arról, hogy a képviselőtestület milyen döntéseket hozott? Talán inkább amolyan „alvófalu” volt számára Cserépfalu, reggel elment munkába, este hazajött. Ha tudott az általa felsorolt problémákról, miért nem próbált aktívan részt venni azok megoldásában? Miért nem vette eddig a fáradságot, hogy megnézze, hogyan gazdálkodik az önkormányzat, vagy eddig miért nem tett azért, hogy a tisztaság megőrződjön a közélet minden területén? Miért nem kérte már előbb az önkormányzati szerződések felülvizsgálatát, átvizsgálását? Eddig nem érdekelte a törvényesség? Vagy talán nem tudja, hogy az önkormányzat minden szerződése közérdekű adat, amelyet bárki megtekinthet? Aki eddig ezt nem tudta, az nem készült fel arra, hogy nyílttá, átláthatóvá tegye az önkormányzat tevékenységét!
Az elmúlt néhány hónapban az „idegenek” néhány cserépi segítségével, kitartó munkával feltárták a Berezdtetővel kapcsolatos visszásságot, széleskörű ismereteket szereztek az önkormányzat elmúlt évekbeli gazdálkodásáról, vagy éppen a tervezett látogatóparkkal kapcsolatosan; eljártak a képviselőtestületi ülésekre, ott felvetettek problémákat, azaz tevékenykedtek egyrészt azért, hogy az önkormányzat gazdálkodása felett legyen civil kontroll, másrészt azért, hogy ne szülessenek olyan meggondolatlan döntések, amelyek hosszú évekre rossz irányba befolyásolják a falu életét. Csendes Pétert nem láttuk, nem hallottuk.
dr. Rónai Zsuzsanna
Frissítettem a Nefelejcs vendégház adatait, módosult az ár és sok új képen lehet nézegetni Cserépfalu egyik kedvenc szálláshelyét. A cserépi vendégházak szerkesztőségi titkos táblázatát ITT lehet megtekinteni, ez a lista megmutatja azt is, hogy a szállásadók mikor…..
doktorozs 2010.06.18 09:12:27
@cser: Cserépfalu hivatalos honlapjának működésképtelensége és tartalomnélkülisége egyébként teljességgel jogszabálysértő.
Este hat órától a cserepfalu.tumblr.com oldalon, a blog kistestvérén közvetítjük, képpel, szöveggel mozgóképekkel @iigee-vel a 2010. évi Közmeghallgatást. A harmadik napirendi pontra figyelünk oda:3. A Berezdtető eladásáról és a létesítendő Lakóparkról…..
doktorozs 2010.06.18 09:12:18
@darvas: Kedves Péter, elsőként ne azzal foglalkozz, hogy ki érti vagy nem érti a neked szóló kritikát, hanem te próbáld meg megérteni, vagy pedig ne tégy úgy, mintha nem értenéd.
Azt írod például: "Endre mi változna, ha holnaptól cserepflau.blog.hu lenne a neve?" Nyilván Cserépefalut akarsz írni Cserépflau helyett, ez még vélelmezhető, de azért odafigyelhetnél arra is, amit te írsz. Másrészt kezdettől fogva "Cserépfalu.blog.hu" a blog neve, úgyhogy a kérdésed egyáltalná nem érthető.
Ha pedig csak viccelődsz, az viszont nem válasz az érdemi kérdésre: vagyis arra, hogy tiszteletben tartod-e egy közösség nevét és az abból következő felelősséget, vagy nem.
A blog alapelve, hogy nemre, fajra, származásra, korra, szexuális irányultságra, vallásra tekintet nélkül minden ember moderáció nélkül szerkesztheti a blogot. Főszabály: névvel kell vállalni a véleményt. Tessék csak tessék. cserepfalu[kukac]gmail.comPettik György nyílt levele…..
doktorozs 2010.05.31 21:48:00
@darvas: Az újuló honlap évek óta nincs feltöltve. Legalább azt a szerződést fel kellene tenni, amit a honlap készítőjével kötött az önkormányzat, hogy lássuk, mikor, mit kell teljesítenie a vállalkozónak (természetesen a név és egyéb személyes adatok nélkül). Csak azt halljuk állandóan, hogy van szerződésünk, de sajnos a vállalkozó... Ha egy szerződést az egyik fél nem teljesít, a szerződést fel kell mondani!
doktorozs 2010.05.31 22:58:57
@darvas: Derespálma azt kérdezi, hogy hol van az a pénz, ami nincs az üvegzsebben. Hol van?
Ültem szerda délután a Bükkalja presszóban, kortyoltam a kávét, kinéztem az utca felé és igen forgalmas Kossuth utcát láttam. Emberek kontrás biciklikkel, szép ruhában gyalog, benzines és dízeles autókkal érkeztek a közmeghallgatásra. Igyekeztek a művelődési házikóba. Nem…..