Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Loviboy

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cheetahmen   Flatley befejezte a Cheetahmen feliratozást. Köszönjük neki. Mindenkinek jó szórakozást.    ..
Loviboy 2010.07.19 14:11:13
Batman 2. rész & Sega 32X   Majin_Zed ismét alkotott. Két videót is megcsinált. Köszönjük neki, és jó szórakozást.     ..
The Dragon in my Dreams   Végre itt a videó ami bemutatja, miért is kezdett videózni James Rolfe és hogy honnan is van az a sárkány az álmaiban.Elnézést a minőségért, meggyűlt a bajom a letöltéssel és a konvertálással. Mindenkinek jó szórakozást.  ..
Ilyen nincs... Olyan már velem is volt egyszer, hogy üres volt a pálya, azaz senki sem tartózkodott ott, de hogy egy ez? Viktor írta a következőket Nemrég felraktam a mesterlövészt Vistára, hogy kipróbáljam „legendás” játékot. Ekkor jöttek a furcsaságok. Elindítom az…..
AVGN és NC rajongói oldal Rambo 2010.07.06 21:44:00
Rambo Üdv emberek. Ennyit még sose szívtam felirattal. Valósággal kiszívta az energiámat minden perc amit a feliratozásával töltöttem. Nem tudom miért. Még a végén a konvertálásnál is hibát jelzett. Pénteken diplomaosztóm lesz, így a készülés miatt nem igazán lesz időm…..
 Üdvözlök minden blogolvasót! Már szinte a legelejétől követem James Rolfe 'Angry Video Game Nerd'- jét, és azóta nagy rajongója vagyok. A fordításnak is azért vágtam bele hogy több emberhezz juthasson el az 'ige' :-) Ez az első videóm, az első fordításom amit remélem…..
Igen, még MINDIG van meglepetések ennél a játéknál, akármilyen hihetetlennek is tűnik. Árpi küldött egy sajnos igen gyenge minőségű videót, azonban két új infóra így is elég. Nem tudom, ti hogy voltatok vele, de nekem eddig új volt, hogy a polgármesternél ha elrakod a…..
Ogre ismét nem tétlenkedett. Most két videóval is előállt. Sziasztok Láttam, sokakat megosztott az első Nostalgia Critic videó, de semmi gond. Ma olyat is hoztam, ami mind a két félnek tetszeni fog majd. Az első videó a Power Rangers film kritikája. Először is szeretnék…..
Loviboy 2010.07.01 13:15:21
Megnyugtatok mindenkit, még élek.Sikeres államvizsgát tettem így két héten belül megkapom a diplomámat, de ne aggódjatok a Double Vision videók feliratozás alatt vannak.Rolfe kiadott egy videót, amin azt mondja el miért kezdett videózni. Sajnos nem tudom letölteni, emiatt nem tudom…..
NES Accessories   Íme itt a Mario Bros. 3 folytató videója, az NES Accessories. Gyorsan megcsináltam, mert neki kell állnom az államvizsgámra tanulni, így nem tudom mennyire lesz időm feliratozni, de azért a heti 1 videót mindenképp megpróbálom. Mindenkinek jó…..
Mario Brothers 3   Itt a Mario Brothers 3 videó, ami kicsit sátánistára sikeredett. Mindenkinek jó szórakozást. A rend helyreállt.  Íme a videó. A felirat hibáit javítottam. ..
Kérnék egy kis segítséget Nem tudom, ki kíváncsi rá, hogy mit is jelent az Angry Videogame Nerd cím.Nos: Dühös Videójáték Mániás-nak fordítanám, de ez nem túl jó fordítás.A Nerd szó kb. mániást, megszállottat, "kockát" jelent. Ezek közül egyik sem túl jó…..
Loviboy 2010.05.29 13:10:54
Bugs Bunny Birthday Blowout   Flatley elkészült újabb videójával. Ezt üzeni hozzá: Sziasztok! Elkészültem a második videómmal,jó szórakozást hozzá. A következő rész ennek a folytatása lesz,lehet találgatni melyik =) (Csak nekem epikus a végén a harc? =D)   ..