Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tricardo

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk számára teljességgel érthetetlen, ami vele történik."2007 augusztusában vásároltunk párommal Monoron egy házat, melyet az ERSTE banktól kapott Fundamenta lakáskasszával kombinált hitelből finanszíroztunk. Ennek részleteit fizettük is, csak időközben a helyzet…..
tricardo 2010.05.29 12:34:29
Üdv!

Véleményem szerint már alapjaiban is elkeserítő az a tény, hogy létre jöhetett egy blog, amit az emberek bankok felé mutató fizetésképtelensége hozott létre.
Gondolom egyértelműen látható mindenki számára, hogy a bankok soha nem az adós javára adják meg a hitelpénzeket és nem is feltétlenül a kamatok által szerzett haszon biztos tudatában.
Szakmai életutam során volt szerencsém mélyebben megismerkedni a bankrendszerek és pénzügyi rendszerek világával.
Dialektikus vizsgálódásaim során 'kézzel fogható anomáliákat' gyűjtöttem be az ország különböző tájegységeiből: (Magyarul, hogy a bankok hogyan, s miként teszik földönfutóvá nem csak a Magyar embereket).
Részletezni sajnos hely és idő hiányában nem tudom az érveimet, állításaimat, de anélkül is magától rájön a 'paraszt' , hogy a földje sokkal többet ér a banknak, mint a pénze!
Szóval nem az a kérdés, hogy mennyire akar minket 'lehúzni' a bankrendszer, hanem hogy 'hogy a büdös francba' engedi meg ezt nekik gondoskodó apánk, a Magyar Állam???
A törvények lehetővé tették például az OTP banknak, hogy N.N. lakástörlesztő részletét 52000 huf-ról 74000 huf-ra emelje (természetesen a futamidő marad).
És miért van az hogy a hitelfelvételkor megkötött szerződésben a hitelösszeg egyoldalú megnövelhetőségéről szóló részt SENKI sem akarta, tudta... elolvasni??? A SENKI mindazokra értendő, akik most szarban vannak a 'válság' miatt. Ők talán mind írás, vagy olvasástudatlanok voltak mikor megkötötték a szerződést? Vagy az anyagi előbbrejutás látszata annyira megborította az elméjüket, hogy pont ezt a részt nem olvasták el?
Nagy túrót!!!
Hát kérem az a helyzet, hogy olyan formációban van elkészítve a szerződés, hogy szinte csak jogismerő képviselő segítségével tudunk teljes egészében tájékozódni az efféle szerződések tényleges tartalmáról.
Kérek minden Magyar érzésű embert, hogy Soha NE írjon alá semmit, aminek nem ismerte meg 100 %-ban a valódi tartalmát és ha egy mód van rá: Soha NE vegyen fel senki bankkölcsönt!!!
Minden jót!