Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyuszó01

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hali Mindenkinek Most elmesélem nektek a mai állásvadászatom sikertörténetét. Reggel 08:30-ra kaptam időpontot. Már a portánál dobtam egy hátast, mert kb 90-100 ember állt bebocsájtásra várva. Hamarosan megjelent egy hölgyemény, és mint a juhász a nyáját, beterelt minket az…..
Nyuszó01 2010.05.29 10:32:24
Sziasztok, én írtam a cikket. Nem gondoltam hogy fontos a cég neve, hiszen ez a helyzet egyre gyakoribb, de hogy ne legyetek bizonytalanságban, a JABIL-ról van szó, Tiszaújvárosban. Rá lehet keresni álláshirdető oldalakon, ahol most is futnak a vonzónak ható felhívások.Az elmarasztaló kommentekre reagálva elmondanám még,hogy nem hisztiből mondtam le az egészet, mérlegelt rajta a család eleget.Mivel kiskorú is van a családban, ugyan hová tenném éjszakára, ha a párom is éjszaka dolgozik (24 órázik).A nappali műszak pedig azt jelentené számomra, hogy reggel 05:30-kor elindulok és este 20:15-kor érek haza.A gyerek meg kezdjen magával amit akar.Egyébként engem nem zavarna, hogy betanított munkáról van szó (több szakmám is van egyébként),de azért azon el lehet gondolkozni, hogy miért kötnek 1 hónapos szerződéseket.S vajon miért éppen Észak-Mo-ra vonta össze a gyáregységeit, megszüntetve ezzel több ezer munkahelyet más tájegységen. És valóban ennyi a fizetés,ez nem vicc.Napokban beszéltem egy ott dolgozó ismerőssel,62000 Ft-ot keresett úgy, hogy 12000 Ft jutalmat kapott.Azt még senkinek sem sikerült megfejteni, hogyan számolnak ott.
Ha beütitek a Google-ba a Jabilt, jelenlegi és volt dolgozók hozzászólásaiból tovább körvonalazódik a cég morálja.
És még egy utolsó megjegyzés:mindegy, hogy orvos vagy betanított munkás valaki, a csekkek mindenhová megérkeznek, és nem veszik figyelembe,hogy mennyiből élsz.