Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chiara.m

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Na, a Weleda után most aztán végképp adunk a természetességnek, mert nem akármilyen borotvakozmetikum tesztje következik: kecsketejes borotvaszappané, holt-tengeri iszappal, Chiarától. Pár hónappal ezelőtt véletlenül, afféle tematikus bóklászás közben bukkantam…..
chiara.m 2010.05.29 10:23:30
Kedves Edvárd!

Először is köszönöm, hogy kipróbáltad a borotva szappanomat.
Tisztában vagyok én azzal, hogy ezen a világon egyetlen olyan dolog sem létezik ami mindenkinek tetszene.
Nem is az ilyeneknek készítem a szappanjaimat, hanem azoknak akik értékelik a kézműves, természetes dolgokat, vagy elvből, vagy pedig mert a bőrük tönkre ment a rengeteg szintetikus anyagot tartalmazó kozmetikai szertől.
Ezek a szappanok két dolog miatt nem habzanak úgy mint szintetikus társaik:
- a kecsketej krémesebbé teszi,
- nem tartalmaz Sodium Laureth Sulfat-ot, amely egy agresszív, maró hatású zsíroldó.
Én és hála Istennek egyre többen vagyunk, akik nem vagyunk hajlandóak ilyen és ehhez hasonló szemetet a bőrünkre kenni.
Eszterrel ellentétben én nem fogom abbahagyni a borotva szappan készítést, mert sok kedves vevőmnek okoznék ezzel csalódást. Sajnos a férfiak között legalább annyi problémás bőrű van mint a nők körében, és hát nekik sem mindegy mit használnak az érzékeny bőrükre.
A párom például egyenruhás lévén nem engedhet meg magának egy pici borostát sem. A hagyományos termékeket használva, már előző nap este meg kellett borotválkoznia, hogy reggelre valahogyan kinézzen az arca, hogy eltűnjenek a vörös foltjai. Mióta e borotva szappant használja szinte közvetlenül szolgálat előtt borotválkozik.
Egy dolgot azonban megköszönök neked, mert tervezem egy " szűretlen Palóc sörös szappancsalád elkészítését, de a pengék éle miatt a borotva szappannál még is csak leszűröm majd a sört. Szóval köszönöm ezt a tippet!

További jó termék mustrát, de azért ha elfogadsz egy tanácsot, nézd meg néha mit tartalmaz egy-egy termék mielőtt magadra kened!

Chiara