Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pontneuf

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Javában zajlik régi és új kormányaink közt az átvétel ceremóniája. Túlestünk az első kormányszóvivői sajtótájékoztatón is, amit nem lehetett túlélni béna kacsázás nélkül.Nagy Anna antréja rekeszizom szaggatóan gyönyörűségesre sikerült. Kedvesen mosolygott a szavait…..
pontneuf 2010.06.01 13:52:56
@Chicano: varánusznak minden szemelyi kultusz ami neki szemely szerint szubjektiv nem tetszik. nala gyakorlatilag ez a szemelyi kultusz legpontosabb definicioja.
pontneuf 2010.06.01 14:00:03
@Alamio: hiaba magyarazod ezt egy frocsogo varanusznak. O nem erti , mert nem akarja erteni. Neki az a celja, hogy minden olyan agyba ami befolyasolhato es nincs onallo velemeny kialakitasara kepessege taplalja be, hogy itt szemelyi kultusz van es diktatura. Tudjuk , o is mi is , hogy ez egy nagyon jol kifundalt csel . Ha a szemelyi kultusz valos problema lenne akkor jobb esetben varanusz egy foldalatti bunkerben kaparaszna a falat. De ezt sem o sem mi nem kivanjuk. A 21 szazadi Europa nem si errol szol.
Varánusz Áve, imperátor Viktor ! 2010.05.29 08:00:00
A régi vicc megvan?- Mi lesz ma ebédre édesanyám?- Kirántott asztalfiók, kisfiam...De ne szaladjunk ennyire.Ma a parlament új kormányfőt választ. Lázas az izgalom, óriási a várakozás. Vajon sikerül-e 194 egybehangzó szavazatot szerezni a jó pillanatban? A hívek rojtosra karmolják…..
Ahogy közeledik a kormányalakítás hőn áhított időpontja, úgy erősödik fel a smúzfaktor a Fideszt körülvevő partiarcok táborában. A szimpátia önmagában nem gond, viszont hülyeséget beszélni sem kötelező. Makovecz Imre is ég már a türelmetlenségtől, talán ez lehet a…..
pontneuf 2010.05.29 12:07:33
@rakaz: milyen diktatura? Makovecz csak arra refelketal , hogy gyurcsany hivei valogatas nelkul mindent lediktaturaznak ami nem az o erdekeiket szolgalja. Aki ezzel vagdalozik az majdnem hogy megerdemelne egy kis diktaturat, hogy megtudja mivel ragalmaz masokat.