Regisztráció Blogot indítok
Adatok
salvadore

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Erste év elején a Joker hitelkártyáját az új, Max névre hallgató konstrukcióra cserélte. Ez a poszt, ennek a változásnak, és egy régi, rutinos jokeresnek köszönheti a születését. Már eleve a "áááááá, semmi nem fog változni, csak pénz helyett ezentúl Wizz Air pontokat…..
salvadore 2017.08.03 22:22:26
@nyman: Köszi a cikket. Most már meg van miért térít ennyire keveset vissza az Erste Max:
"Visszatérítési limit: az első elköltött 200 000 Ft-ra jár visszatérítés (kivéve benzinkút, ott maximum 30.000 Ft-ra ad visszatérítést), függetlenül attól, hogy ez 0, 1 vagy 4% kategóriában történt, tehát 0-8000 Ft között valahol."

Az az érdekes, hogy az az általános feltételekből sem tűnik ki, hogy csak az első 200e után jár pont attól függetlenül, hogy vásároltam-e a kiválasztott kategóriában. Ráadásul az elutasítás indoklásában is csak a limit összegre hivatkoznak. Ez egy görény bank, maradjunk ennyiben. Még ezen a héten meg fogom szüntetni az már biztos.

A Raiffeisen OneCard Gold tűnik a legjobb választásnak az összes közül nekem. Ez áll legközelebb a citilife kártyás feltételekhez, de azért még nézelődöm...
salvadore 2017.08.04 01:26:02
@Xezs1: Lehet, hogy félreértettél. A hangsúly az ELSŐn van a 200e limitnél. A l2imit mindenhol szerepel, én is olvastam, nem vagyok hülye. Az összes banki ajánlatot, feltételt végig szoktam olvasni, mint jelen esetben is, de ebből a szövegből azért kíváncsi lennék hány ember tudja kihámozni, hogy csak a havi ELSŐ 200e költés után jár visszatérítés:
www.erstebank.hu/static/internet/download/Erste_Max_Reszveteli_feltetelek_20170608.pdf
Mert még csak véletlenül sincs érthetően fogalmazva.
Sok évnyi hitelkártyázás után most tartani fogok egy kis szünetet. Soha nem fizettem kamatot, semmi tartozás soha, de most már elegem van belőlük. A Raiffeisenre még alszom párat, mert ott van vállalkozói számlám és hát nem állnak szakma csúcsán, ott akkora amatőrök dolgoznak - legalábbis ebben a fiókban, hogy félek egy ilyen "bonyolult" dolgot rájuk bízni.
- Ma van a Fingfűrészelés világnapja. - Pontosan 1875672 napja nem tudjuk, hogy kicsoda Bródy Gusztáv, Oscar-díjas villamosmérnök és bagolyhóhér. - 1657-ben ezen a napon fedezték fel unatkozó belga szerzetesek a galuskaszaggatót. A nap bölcsessége: "Ez van, ha a focisták az…..
- Ma van a szadista pszichiáterek világnapja. - 1919. február 5-én volt utoljára másnapos John Boyd Dunlop, a légtömlős gumiabroncs feltalálója. - 75 éve ezen a napon lett a Veszettség hivatalosan is bejegyzett férfinév Mianmarban. A nap bölcsessége: "A mákos-rácsos mazsola…..
A tévés szerint a reggeli széklete is inkább Európa-bajnokság mint az, ami Lengyelországban és Ukrajnában történik. „Ez az olcsó néphülyítés a taliga aprómajom üvegfalra dobált székleteként játszó focistákkal, akik azt sem tudják, melyik testmozgásnak álcázott olcsó…..
A háromhetes nemzetközi eseményt technikai okokból a Maldív-szigeteken rendezi meg a vendéglátó Magyarország. A konferencián a tervek szerint tudományos előadások és vitadélutánok lesznek az európai képviselők díjazásának jelenlegi égető problémáival kapcsolatban. "Szó…..
- Ez a Nobel-díjjal kérkedés világnapja. - A Néni holland eredetű név, jelentése "Fapapucsban mákot daráló idős nő férje"- Pontosan 40 éve jelent meg a Beatles első olasz piacra szánt nagylemeze, a Twist and Shout: Capricciosa.A nap mondása: "A Hírcsárda az…..
salvadore 2012.05.30 11:23:50
A klímaváltozás miatt a tél, tavasz, nyár és ősz viszonylatban már képtelenség megfogalmazni, hogy az év melyik szakában járunk, ezért jövőre új évszakok lesznek, a Medárdokat pedig lelövik. Miután az idei júliust tavaszias nyárnak, őszies nyárnak, télies tavasznak, és…..
Az AGB elemzése szerint csupán a "statisztikailag kimutathatatlanról" "nyilvánvalóan alacsonyra" változtak a mérési adatok. Meglepő módon a 98.6-os frekvencián sistergő audionális hangyákat még mindig hallgatják a lelkes rádióhallgatók, akinek egy része a…..