Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SR71

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi felvetést annyiban pontosítaná a Zugügyvéd, hogy ha lejárt a készülék kedvezményhez kapcsolt hűségidő, vagy a részletre vásárolt készülék árát az előfizető teljesen kifizette, akkor   a szolgáltató alappal követelheti-e meg  a kártyafüggőségét…..
SR71 2011.02.07 19:17:10
@pjotr007: A 2e ft-os E52 mellé azért alá kell írni egy 10e ft-os csomagra IS a 2 évet. Akinek ez amúgyis kell, az jobban jár a szolgáltatós telefonnal, kisebb díjcsomagok előfizetői nem feltétlenül.
Arról nem is beszélve, hogy a szolgáltatóknál a listaárak gyakran beragadnak az elején (de a kedvezményes árak is sokszor), miközben a piacon a független telefonok ára a modell korával és sikerével arányosan egyre alacsonyabb lesz.
Így jön ki, hogy aláírsz 2 évet és a szolgáltató úgymond 80e kedvezményt adott a 40e KP-ért vett (kfüggő!) telefonra, mert a saját listaáruk szerint az még mindig 120e újonnan, miközben a piacról már 50-60 körül beszerezhető.

A függetlenítésről: a hűségidő lejártakor ingyenesnek KÉNE lennie. Az, hogy nem az, a függetlenítő emberek megélhetésének tesz jót, mivel szinte senki sem viszi így a szolgáltatókhoz megsarcoltatni magát.
Appleblog Netbook-e a MacBook Air? 2010.10.23 11:27:00
Azért gondoltam, hogy érdemes körbejárni ezt a kérdést, mert sokan gondolják úgy, hogy az Apple most egy netbookot dobott piacra, olyan teljesítménnyel, mint amit az Asus Eee, MSI Wind meg hasonló gépektől megszokhattunk. Hogy tisztázzuk a kérdést, előbb válaszoljunk arra, hogy mi…..
Nem mindig értem a politikusokat. Na nem azért, mert olyan nagyon bonyolult állatfaj lenne az övék, egyszerűen csak nem értem. Olyan helyzetben például, amikor meghatározzák egy párton belül, hogy akkor mindenki azt nyomja, hogy igen, vagy azt hogy nem. Mert persze a pártérdek fontos…..
SF.blog Darth Vader mondjon le! 2010.07.12 11:38:00
Eltiltották a Darth Vadert játszó színészt a Star Wars találkozóktól Nem csak a köztévéket érintette meg a változás szele. A Darth Vader maszkja mögötti színészt, David Prowse-t eltiltották a Star Wars Celebration V találkozótól és egyúttal minden más Lucas Filmmel…..
 Igen, jól látjátok. Az új iphone4 kapható itthon, reméljük meg is veszik gyorsan!!! (Főleg, hogy mennyire profi készülék!)Aki nem tudta kivárni az itthoni forgalmazást, és annyira debil, hogy képes volt Párizsba menni ezért a marék kakiért, és még részletesen…..
A most következő levél olyan hosszú, hogy csak egy ilyen esőláblógós vasárnap délután alkalmas a megjelentetésére. László parkoláskor jól benézte a díjfizetős időszak végét, meg is büntették érte, nem is akárhogy! Biztos ami biztos alapon parkolási bírságot és…..
Nem először csinálta már ezt velem, ezért most nyomtam néhány screenshotot, hogy lássátok, mire számíthattok, ha nem vigyáztok: épp a legnagyobb jóindulattal mutogattam Dóra fotóit egy ismerősömnek, amikor valahonnan előbukkant a billentyűzet, és elfoglalta a képernyő…..
SR71 2010.05.24 20:58:35
@KárászAti:

Amíg van élet benne, addig van restore, ha már tök kuka, akkor tök mindegy, hogy JB-elve volt-e.

Innentől a garivesztés csak elméleti lehetőség...
HamPLÓ Szegény gazdagok 2007.11.26 19:20:00
Ma a szokásosnál alaposabban volt lehetőségem megfigyelni a budapesti autósok szokásait, ugyanis nem akart jönni a busz. Mit lehet ilyenkor tenni? Csendben fagyoskodtam, és néztem a mellettünk elcsorgó autókat. És megállapítottam, hogy nagyon nem irigylem szegények gazdáit!A…..