Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diablo77

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha olyan jó látni, hogy a Sors sokadjára már nem pörget három szilvát egy sorba azoknak, akiket igazából eddig se kellett volna segíteni. A feszített arcbőrű albán trubadúr egészen izmosan rábaszott, és ez jó.A sztori annyi, hogy az "ez már olyan szar, hogy attól…..
Horror-Mirror Mozi: Fekete hattyú 2011.02.24 13:01:00
Mivel legutóbbi posztomban többen is (ketten) kérték, hogy írjak róla, no meg hogy vigyünk egy kis aktualitást a blogba, íme, tessék. Előre szólok, hogy mivel az interneten mindenki csak úgy áradozik róla (joggal), így sok új nézőpontot én se tudok hozzátenni, nem úgy mint a…..
Ugyan mára csak egy posztot terveztem, de nem mehetek el szó nélkül az alábbi hír mellett:"Oscar-esélyeseket gyűrt le a Gagyi mami 3" Index cikk itt.Tessék, ez a magyar kultúra. Inkább a fingós-kövérnősbeöltözős-C kategóriás vígjáték, mint két, nézhető,…..
Slágertéma a 98%-os különadó, már a Zugügyvédnél is érdeklődnek a jogszabály egyszerű áldozatai.Tisztelt Zugügyvéd!Sürgős segítséget, tanácsot kérnék a frissen bevezetett 98%-os különadóval kapcsolatban. Apám 25 évig mozdonyvezetőként dolgozott a MÁV-nál, majd 2009…..
Diablo77 2010.11.12 17:24:46
@phaszfej2:
Én is ! 1t értek nagyon!!
Kissé megilletődtem, amikor még a hó elején megkerestek a TV6-tól (Aka Viasat6), hogy működjünk együtt. A részletek csak mostanra tisztázódtak és a végeredménnyel mindannyian elégedettek lehetünk. Szóval a nagy hír a következő: A TV6-on október 8-tól, minden pénteken este…..
Horror-Mirror Mozi: Hibrid 2010.09.23 14:35:00
Ebben az évben ez már a harmadik alkalom, hogy premier-filmről számolhatok be. Persze ez is sajnos csak nekünk az, hiszen tőlünk nyugatabbra már ezt több hónapja levetítették (sőt, mondhatunk akár egy évet is). Hibrid - Splice (2009) Rendezte: Vincenzo NataliA rendezőnek az…..
Horror-Mirror A spanyol istenek 2010.08.16 07:35:00
Lustaságomnak ellenére is (most mit keressek kifogásokat?), örömmel vettem tudomásul, hogy azért a törzsolvasó gárda rendszeresen fel-fel jött egy poszt reményében. Hálám jeléül most nem egy, nem is kettő, hanem egyenesen 8 (!) filmről fogok rövid kritikát írni! Az okosabbak…..
A legutóbbi bejegyzésem hatására sikerül egyszerre két kívánságot is teljesítenem: egyrészt hogy legyen "underground" ázsiai, másrészt pedig, hogy legyen egy téma köré csoportosítva. Ez pedig nem más, mint az emberek etetése emberi hússal, természetesen a tudtukon kívül.…..