Regisztráció Blogot indítok
Adatok
judás

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szárnyakat ad1997-ben betiltották, 2000-ben újra forgalomba jött az országban. (Országunkban nem volt engedélyezett az ilyen magas koffeintartalmú termékek árusítása, később engedélyezték, rendelet módosítás nélkül. Azóta növekszik az ilyen italok forgalmazása nálunk.) A nem…..
Ahogy melegszik a levegő, úgy jön el menetrendszerűen itthon is a music-driven (vagy annak titulált) kampányok ideje. Az idei szezon egyik első fecskéje az örökzöld Sport szelet.A Papírpárbaj névre hallgató promóciót egy az egyben a zene viszi el a hátán. Van egy adott, masszív…..
judás 2010.05.28 10:59:51
A google a barátunk, de a "gyengébbek" kedvéért:):)

papirparbaj.hu/

Papírpárbaj játékismertető

Bármilyen Sport csokival is indítod be az agyad, legyen eszed arra is, nehogy a kukában landoljon a csomagolás! Mert most a pöpec nyeremények mellett abba is van beleszólásod, hogy kik tolják neked a zenét az év partiján, a június 26-ai Sport Bulin!

Küldd be bármelyik Sport csoki csomagolását postán, pontos levelezési és e-mail címeddel együtt a következő címre: 1680 Budapest, Pf.: 318. A borítékon tüntesd fel a „Van papírod?” jeligét. Csokipapírjaidat leadhatod a kijelölt gyűjtőpontokon is.

Ha szerencsés vagy, Tiéd lesz a hetente kisorsolt Samsung netbook, az 5 db iPod nano vagy az 5 db Samsung mobil egyike.
Ha már elküldted a csokipapírokat, sasold mindennap e-mail postafiókodat, mert az értesítőlevélből fogod megtudni, hogy te nyertél-e azon a héten, illetve ott aktiválhatod regisztrációdat.

Regisztrált párbajbíróként bármikor megnézheted a csokipapírjaid után járó aktuális pontegyenlegedet, és ezekkel szavazhatsz, hogy a bulin a zenekarok pörögjenek, vagy a DJ-k pörgessenek! Gondold meg, kiknek dobod a pontjaidat, mert csak azok nyerhetnek kétszemélyes belépőt a bulira, akik a győztesekre szavaznak!

Ha nem szeretnéd a szerencsére bízni, mert te mindenképp ott akarsz szeletelni a Sport Bulin, akkor ne törd, hanem tömd a fejed! Az első 1200 játékos, aki a legtöbb pontot gyűjtötte össze, garantáltan kap egy-egy 2 főre szóló belépőt.

De ha netán az 1201. lennél a sorban, még mindig van esélyed, hogy részese legyél a partinak: azok között, akik pontszámaik alapján nem kerültek be az első 1200 kiválasztott közé, kisorsolunk további 300 db 2 fős belépőjegyet.

Igazi social junkie vagy és a haverjaidat is el akarod hozni? Azt is megteheted. Méghozzá egyenesen VIP belépővel! Oszd meg Te a Facebookon vagy e-mailben a legtöbb tartalmat a www.papirparbaj.hu oldalról, hogy te vidd el a 10 főre szóló VIP belépőjegyet.

A nyereményjáték 2010. március 29., 0:00-tól 2010. június 6., 24:00-ig tart.
A sorsolás időpontja: 2010. június 14., 11 óra
A sorsolás helye: Ogilvy Group Zrt. (1138 Budapest, Révész u. 27.).