Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apaca

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blikknek nyilatkozott tegnap Los Angelesből lefekvés előtt Király Viktor, aki már javában készül a jövő heti élő adásra. mint elmondta, Mestere, Gwen Stefani (46) egyik kedvenc dalát adja majd elő a show-ban. Jelenleg húszan vannak versenyben, és az, hogy ki jut tovább, lehet…..
apaca 2015.11.05 11:01:44
Vitray Tamás a Borsban szólt be egykori mentoráltjának, akivel, ha minden igaz, 2008-ban vesztek össze valami piszlicsáré ügyön (valamelyikük kihagyta a másikat valami műsorból, vagy mittudomén), és azóta sem nagyon beszélnek egymással. A Bors egy gálán kapta el az 57 éve…..
Kérdem én, akkor minek fizetem be a havi több 10-20 ezer forintot a TB-be, ha elhajtanak magánrendelésre? Hogy azok akik nem dolgoznak és ráérnek egész délelőtt a rendeléseken ücsörögni, előnyt élvezzenek? Tisztelt Praxis Blog!   Az elmúlt pár hónapban többször is az a…..
Nem tudom, hogy a bikiniben bokszoló és seggel a kamera felé orra eső Bódy Silvy, vagy a szűk sortban rollerező Zámbó Árpi miatt van, de a nézők szeretik a Tv2 Ezek megőrültek című celebszopató vetélkedőjét. A Nielsen elektronikus nézettségmérési adatai szerint a nézők…..