Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tirtikka

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stílusos módját választotta a Coca-Cola az évforduló kommunikálásának. A cég Atlantában található 26 emeletes központi székházát teljes felületén beborították, és mind a 4 irányból bevetítették.    És ha már Coca-Cola, akkor az érdekesség kedvéért itt…..
Névjegykártya rendelés: itt Szórólaptervezés, nyomtatás  Tartós, professzionális eredményt érhetünk el a költségek töredékével is, ha otthon festjük hajunkat.      Ha úgy érzed hajad színe elhalványítja szépségedet, válassz egy…..
Az HBO legújabb sikersorozata, a Boardwalk Empire - Gengszterkorzó pilot epizódja az amerikai premier másnapján már elérhető volt az HBO On Demand kínálatában, majd december 6-tól hetente két-két epizóddal érkezik az HBO házi filmtárába az első évad. Az HBO csatorna nézőinek…..
A Sony Ericsson, az AXN és a T-Mobile együttműködésének köszönhetően, a T-Mobile előfizetői a Sony Ericsson XperiaTM X10, X10 mini, X10 mini pro készülékeken és a hamarosan forgalomba kerülő Sony Ericsson XperiaTM X8 telefonon élvezhetik az AXN általános szórakoztató, akció-…..
tirtikka 2010.12.07 16:51:53
@csesztella: Én is kinéztem most magamnak egy ilyet, csak nekem nem tetszik az X10 mini, inkább X8-at veszek. Az egyik szolgáltatónál most számlás előfizuval és 500MB-os mobilnettel 0 Ft. Jobb is, meg nagyobb is a kijelzője, én inkább azt veszem mint a minit, de hát te tudod! :)

Ezt az AXN Playert meg legalább egyből előre telepítve megkapom, nem kell majd vele bajlódni, csak nézni a sorozatokat! :D
Légy Te is részese, nyertese a BODICO kihagyhatatlan * 12 héten át tartó fantasztikus * ÜNNEPI SOROZATÁNAK!   1. Ajándékunk - "A" LEHETŐSÉG!   Sokat gondolkodtunk, mivel tudnánk a legnagyobb örömet szerezni hagyományos évbúcsúztató…..
Link:www.origo.hu/adsminisites/bp_airport/regform.htmlKüldte: zetalax..
tirtikka 2010.12.06 14:14:22
@ToToM: Azért a nagy esély talán túlzás, ne éld bele magad annyira, mert én is beszállok :P
 Ma a jó ügy szolgálatába áll a csúnya marketing (és reklám):www.vorosiszap.com/hogyan-segíthet.htmliszapkatasztrofa.blog.hu/2010/10/06/mindenki_tud_segiteni - itt a kommentek között találsz konkrét telefonszámokat, címeket, ahova lehet küldeni, vagy aki leviszi, de a…..
Napok óta rongálják az idegeinket az Auchan reklám elhízott anyagias hörcsögei (vagy kukoricadisznói). Aki nem látta volna: két hörcsög (vagy k. disznó) beszélget a terráriumban, hogy a bevásárlásból hazaérkező család mit fog vajon hozni nekik. A stílszerűen jin-jang…..
REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ! Most nemcsak egy saját webszakácskönyvvel leszel gazdagabb, ha regisztrálsz, hanem nyerhetsz is. Hetente kisorsolunk 5 az adott héten regisztrált felhasználót, akik 1-1 darab a képen látható Reisenthel Mini Maxi I like shopping bevásárlótáskát…..
Kinetikus hétvégék a Forddal! Ha eddig még nem volt alkalma kipróbálni az új kinetikus Ford modelleket, most lehetősége nyílik rá, hogy egy kellemes hosszú hétvége keretében tegye ezt meg. Nyári játékunkban három különböző kinetikus hétvégét nyerhetnek! Romantikus…..
Az élet nagy kérdései közül - Ha van borsodi sör, miért nincs sörsödi bor?, Ha új bumerángot kapok, hogy dobom el a régit?, A kockasajt miért háromszög alakú? - az utolsót emelném ki, mert talán ez az, aminek az elhúzódó megfejtése áttörhetetlen gátat szabhat egy…..
B-oldal A Kálkbrenner Pali 2010.07.09 15:20:00
Gyerekek. Suhanunk a Balaton Soundon. Tegnap több embert vesztettem el, mint amennyit találtam, azaz több narancslét tudtam meginni, mint maga kifacsarni. Míg a szombati napra várható gimnazista áradat valószínűleg David Guetta fellépését lepi el, én magam részéről Paul Kalkbrenner…..
Kontár Komlókutató Borsodi Friss 2010.06.24 23:21:00
magyar ízesített világos sör Bármilyen hihetetlennek is tűnjék a különféle importritkaságos cikkek gyűrűjéből nézve, a KK szokott foglalkozni hazai tömegsörökkel is. Főleg amikor valamelyik első számú márka új tagját pillantja meg, aminek addig sehol nem látta nyomát…..
tirtikka 2010.07.09 16:16:00
az ínyencek jobb söröket isznak, ezért abszolút érthető a reakciójuk. de akkor kérdem én, hogy milyen söröket ajánlanak ők. itt most nem a beszerezhetetlen és nagyon drága sörökre gondolnék, hanem valami megfizethetőre. találtam egy oldalt: hiperarak.blog.hu/2010/07/01/profi_sorivo
egy csapat ember elment és tesztelte a söröket. itt talán a legtöbbet vásárolt termékekről van szó, tehát semmi extra nincs bennük, de azért örülnék, ha segítenétek. szerintetek ez a felmérés mennyire releváns, meg hasonlók?.
előre is köszi a válaszokat.
béke
"Fotózd le pelusos kislányodat vagy kisfiadat egy labdával, és töltsd fel a képet weboldalunkra! Pályázni nem csak fotóval, hanem videóval is lehet. Cserébe letölthetsz egy 500 Ft-os kupont, amely a dm üzleteiben váltható be Libero Up&go Jumbo pelenka vásárlásakor. A…..
Fotózd le pelusos kislányodat vagy kisfiadat egy labdával, és töltsd fel a képet weboldalunkra! Pályázni nem csak fotóval, hanem videóval is lehet. Cserébe letölthetsz egy 500 Ft-os kupont, amely a dm üzleteiben váltható be Libero Up&go Jumbo pelenka vásárlásakor. A…..
KERESSÜK A LIBERO ARCÁT! Fotózd le pelusos kislányodat vagy kisfiadat egy labdával, és töltsd fel a képet weboldalunkra! Pályázni nem csak fotóval, hanem videóval is lehet. Cserébe letölthetsz egy 500 Ft-os kupont, amely a dm üzleteiben váltható be Libero Up&go Jumbo pelenka…..