Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holnaPinap

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
44 éves korában elhunyt Mike Starr, az Alice in Chains egykori bőgőse. A zenész évek óta kábítószer- és gyógyszerfüggő volt, 2009-ben a VH-1 Celebrity rehab című valóságshowjában kendőzetlenül beszélt addikciójáról, és mindent megpróbált a leszokás érdekében. Salt Lake…..
Justin Bieber, a 16 éves kanadai tinibálvány lett az év előadója az American Music Awards díjátadó gáláján, amit vasárnap este tartottak a Los Angeles-i Nokia Színházban. A rajongók szavazatai alapján ő lett legjobb férfi pop/rock énekes, a My World 2.0 című lemezével pedig a…..
Ákos - A katona imája (FalconMedia / Szerzői kiadás) Azt hiszem, én nagyon nem szeretnék Kovács Ákos lenni. 2010-ben már több mint húsz éve lennék a pályán, vitathatatlanul - láthatóan és hallhatóan - sokat dolgoznék egy-egy produkciómon, a munkámról viszont tömegesen csak…..
holnaPinap 2010.11.02 14:27:03
A Gibson.com szedett össze tíz legendás mellényúlást, hibát, bakit a rakenroll több évtizedes történelméből, melyek a véletlen, esetleg egy jókedvű hangmérnök jóvoltából benne maradtak a végleges felvételekben. A legnagyobbak is tudnak ám hülyeséget csinálni, sőt. 1.…..
Ozzy Osbourne @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.10.04. Érthetetlen hogy sikerül összerakni a 61 éves Ozzy Osbourne-t az egyes koncertekre, de valahogy mindig sikerül. A Scream című albumát turnéztató egykori szakmunkástanuló egy jónak kis túlzással sem nevezhető koncertet…..
holnaPinap 2010.10.05 12:59:37
@GGG77: hogy te miért nem a velvetet blogolod...
Ozzy ereje éppen a mögötte lévő friss arcokban rejlik. Sajnos ilyen dús, hosszúhajú, jóarcú és motivált rockerarcokat már csak nagyítóval leget hazánkban találni. a sok ráérős gyökér megy darkba meg emóba, ha nem éppen leszedálva ráng valami zéróIQs afterpartyn.
az angolszászok számomra egyetlen pozitívuma a jó zenészvéna ami a vérükben van. mindenki más csak majmolhatja őket. vagy nímandként próbálhat beszólogatni, hibákat keresni.
Varánusz Kubatov, a hős 2010.10.01 08:00:00
Idén nem múlhat el választás Kubatov beszéd nélkül. A Fidesz listaügyi szakértőjét nagyjából mostanában oldozták ki a spanyolcsizmából a székház pincéjében, ám máris itt van a listabeszéd 2.0, igazi gyöngyszemekkel.Ha Fideszes önkormányzati képviselő jelölt lennék…..
Ugyan a tavalyi újjáalakulás óta beszélték erre-arra, hogy talán egy lemez is belefér, de most a Faith No More zenészei úgy döntöttek, hogy mégsem folytatják tovább, inkább másodszor is feloszlanak. Roddy Bottum billentyűs jó ötletnek tartotta az új albumot, de ahogy…..
Minden Dream Theater-rajongó rémálma vált valóra valószínűleg, mikor elolvasta azt a hosszú közleményt Mike Portnoy dobos-dalszerző hivatalos fórumán, amiben a zenész leírja, hogy 25 év után kilép az általa is alapított zenekarból. Nem akarjuk most itt az egész üzenetet…..
Sting - Symphonicities (Deutsche Grammophon) Sting számomra mindig is két, jól elkülöníthető, és egymással szembeállítható dolgot képviselt: a Police iszonyú nyers, de mégis tökéletesen hangszerelt dalait imádom a mai napig, hithű metálosként is az első sorban csápolnék, ha…..
IDDQD Szerdai retro: Civilization 2010.08.25 09:00:00
Sid Meierről már volt szó a retrorovatban a Pirates! okán – és valószínűleg emlegetjük még majd néhányszor a mestert –, de mesterművéről, a Civilizationről nem esett még szó (pedig jó régen megszavaztátok). Persze kicsit önkényes mesterműnek kikiáltani egyetlen…..
holnaPinap 2010.08.25 14:53:21
@molnibalage: igen sajtos a másik sarokban lévő ellenség simán kultúrális győzelmet aratott, mert semmivel nem tudtam rávenni a társnépeit hogy megtámadják.
A spy mondjuk nem gyenge, ha nem fejlesztesz hanem abba ölöd az erőforrásokat, egész szépet szét tudod lopni a világot.
Bizony elég lagymatag ez a kampány -csak nem beletőrődnek az eredménybe? Harcra fel uraim! Napokat kell várni egy-egy Szanyi aranyköpésre, vagy, hogy Tarlós "Megalszikaszámbanatej" István böffentsen egyet.Egy szó, mint száz, Szanyi végre villantott valamit. Most se tessenek…..
Gulyásdemokrácia Hazaárulózás 2010.08.16 22:45:19
Na végre. Négy hónapot kellett várni a választás után, de most először megtörtént. Az MSZP lehazaárulózta a Fideszt. Meg lehazugozta persze, de azt már megszoktuk. És a stílus, drága szocialista hölgyeim és uraim, a stílus, csak azzal van a baj.Ennyi? Így ez jött össze az…..
holnaPinap 2010.08.17 10:20:04
@is: www.dunatv.hu/gazdasag/felhagynak_frank_gyengitesevel.html
google 2. találat. A CHF az Euróval szemben is sokat erősödött. Ha nem látsz folyamatokat, a kiragadott tények nem mondanak semmit. az előző postodban írtad: "kozban a magyar uj lakast, LCD TV-t, meg autot, meg meg ki tudja mit vett (erre persze nem illik emlekezni, hogy a fizetes milyen kurva magas volt a teljesitmenyhez kepest)". Ezért ugrott az államadósság 53,6%-ról 81-re.
Mert a nyugatiak pénzén vett luxust a tücsökmagyar.
holnaPinap 2010.08.17 10:22:36
@Kenneth: hihető.
Keres rajta max 30 millát, ha meg kiderül, karrier ugrott és mehet 8 évre Cusi mellé.
holnaPinap 2010.08.17 10:26:56
@Kenneth: mai szakpolitikai cikk.
nyeld le hogy milyen lap és olvasd el légyszi.
www.magyarhirlap.hu/velemeny/orokolt_aknamezo.html
na szép napot léptem.
Palik László utolsó nagydíját vezényli, mondja az index. Ezek szerint igaz az Álmoskönyv jóslata, miszerint Szekeres Imrével lelkesen parolázni előbb mérhetetlenül sok elköltött pénzt, majd menthetetlen bukást…..
A Fővárosi közgyűlés még június elején kimondta, hogy tilos lesz a dohányzás a fővárosi aluljárókban. A rendelet július 18-án, azaz múlt vasárnap lépett életbe. A dohányzási tilalom a fővárosi önkormányzat, illetve a BKV tulajdonában lévő 72 aluljárót érinti. A…..
w Caligula a lovát ugratja 2010.06.25 05:30:00
Az keveseket érdekel, hogy az Alkotmánybíróságba vagy az Állami Számvevőszék élére pártlelkű droidok kerülnek. Hogy mire jók ezek a szervek, eleve nem sokan értik, ezek csak távoli Audi-kulcsok. A köztársasági elnök, az már látványosabb szerep, annak ellenére, hogy arról…..
Ozzy Osbourne - Scream (Sony Music) Minden rendes rockrajongó szíve megdobban, ha Ozzy erőt vesz magán, és lebattyog a stúdióba, hogy rögzítsen valami új anyagot. Az előző, Black Rain című albumon már fellelhető volt annak a modernizációnak első szakasza, ami a Scream című most…..
A tegnapi „első akcióterv” bejelentésekor elhangzott, az állami köztisztviselők bérét havi bruttó 2 millió forintban maximalizálják, beleértve a jegybankot is. Orbán a beszéd bevezetőjében ismét „offshore-lovagozott” egy kicsit: „az a…..
holnaPinap 2010.06.09 15:38:49
w Szép új világ 2010.06.09 05:45:00
Nagy kő esett le a szívemről, ki tudja, hol áll meg. A világraszóló balfaszkodás után Orbán Viktor szót kér az Országgyűlésben (eleve!), és az évtizednyi sötét parasztvakítást félretolva értelmesen kezd beszélni. Amit mond, annak csekély köze van persze ahhoz, amivel…..
Mi lenne alkalmasabb terep a nemzetiségi sérelmek felhánytorgatására, mint egy focimeccs? A trianoni békediktátum kilencvenedik évfordulóján adja magát a kérdés: szoktak-e Szlovéniában is a focipályák kerítésére aggatni Nagy-Szlovénia térképeket? Van-e egyáltalán…..
A Torrentfreak.com egész évben nyomon követi a letöltök körében legnépszerűbb sorozatepizódokat és filmeket: most közzétett felmérésük szerint a Lost múlt vasárnapi fináléja a BitTorrent fennállásának minden eddigi csúcsát megdöntötte. A két és félórás (nettó…..