Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bellababy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Él és virul az az elképzelés, hogy az ember (értsd: férfi) fiatalabbra és esetleg karcsúbbra "cseréli" már nem annyira fiatal és karcsú feleségét. Elsősorban az ötvenes pasikat szokták ezzel meggyanúsítani, ha már hűtlen, ha már szeretőt tart, akkor az biztos minimum egy…..
bellababy 2012.08.23 15:46:07
@Kytia: :) nem veszem magamra, mindenkinek más tipus jön be, még jó, hogy nem vagyunk egyformák. Neki lehet, hogy bejön egy 150 kg-os nő, hát válljék egészségére, de ha nem akkor ne jártassa a száját :D
bellababy 2012.08.23 15:57:03
@tiboru: elég fárasztóak az tuti! Ha nincs értelmes hozzászólni valójuk akkor minek nyomják a hülyeséget! Örülünk neki, hogy ő hűséges kategóriába tartozik, de ez most nem arról szól.
bellababy 2012.08.23 16:10:07
@mangalor: az is félelmetes lesz, ha esetleg belemész, hogy lehet nem tudsz leállni... úgy értem, hogy lehet nem akarod majd abbahagyni. És jön a kérdés, hogy hogyan tovább...
A Torrentfreak.com egész évben nyomon követi a letöltök körében legnépszerűbb sorozatepizódokat és filmeket: most közzétett felmérésük szerint a Lost múlt vasárnapi fináléja a BitTorrent fennállásának minden eddigi csúcsát megdöntötte. A két és félórás (nettó…..