Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fegyvernek máté

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VIKTORIA Hogyan ne válj el 2015.08.10 15:27:45
„2010-ben 100 házasságkötésre 67 válóper jutott” Sokan azt gondolhatjátok, hogy 24 éves koromra ugyan honnan is tudnám a fenti kérdésre a választ. Igazatok van, nem tudom. Nem voltam még házas. Viszont van egy 8 és fél éves kapcsolatom, ami diákszerelemnek indult, de a mai napig is meghalnék érte.…..
Robogó 20 lóerős Simson? 2012.01.09 18:13:00
Simán nem hinném el: feláll a mérőpadra egy jó karban lévő régi Simson S51, elkezdi húzni a kiscsávó, és a teljesítménymérő padon pont háromszor annyi jön ki, mint amit egy halálratuningolt NDK dögtől várnál: majdnem 20 lóerő!   Látszólag egy szépen…..
fegyvernek máté 2012.01.11 00:51:45
@midnight se: Mit értesz azon, hogy tisztelni kell mások álmát? Ha valaki ejtőernyő nélkül akar ejtőernyőzni, és én szólok neki, hogy ne tegye, mert veszélyes, akkor az azt jelenti, hogy nem tisztelem az álmát? Vagy ha valaki kézigránátokat gyűjt, és szólok neki, hogy ne kibiztosítva tegye be őket a vitrinbe, akkor ez azt jelenti, hogy nem tisztelem az álmát? A Simson-tuning esetében is csak ezt tettem: a józan mérlegelést mint megközelítést beemeltem a diszkusszióba.
Vagyis megpróbáltam felvillantani néhány veszélyét és hátrányát a Simson ész nélküli tuningolásának (költséges, szabálytalan, a megfelelő fék beépítése nélkül veszélyes). De ha valaki ész nélkül akarja csinálni mindenáron, azon az én érveim nem fognak. Ész nélkül bármit lehet csinálni, ahhoz - szó szerint - nem kell ész.
fegyvernek máté 2012.01.28 20:47:56
@Rendsz3r:
Ajánlom figyelmedbe:
"Szloboda Tamás, a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének motoros szekcióvezetője szerint az importőrök évek óta segítenek a hatóságoknak a típusok azonosításában, de sok esetben nem európai piacra gyártott vagy kínai modellekről van szó. Ha valaki egy ilyen járművel balesetezik, többszázezer forintos kiadásra számíthat. A biztosító érvénytelennek tekinti a téves adatokkal kitöltött szerződést, az igazságügyi járműszakértő vizsgálatának eredményéből kerekedő eljárás vesztese pedig valószínűleg a tulajdonos lesz."
totalbike.hu/magazin/kozelet/hivatal/2012/01/28/harmadaron_kozlekedhetnenk_ha_a_hivatal_akarna/2/#szoveg
fegyvernek máté 2012.01.10 22:21:57
@Rendsz3r: Egy összetört motorról nem könnyű megmondani, hogy mennyit tudott eredeti állapotában menni, de a hengerűrtartalmát egy igazságügyi gépjárműszakértő elég könnye megállapítja. És ha nagy az okozott kár, és van egy kis esze a biztosítónak, akkor felkér egy igazságügyi szakértőt, hogy ugyan nézze már meg, hány köbcentis is az a motor. Ha ugyanis több, mint 50, akkor a biztosítónak esze ágában sem lesz fizetni. Egyébként ne hidd, hogy az, amiről nem ír az újság, az nem létezik.
Kontár Komlókutató Borsodi Búza 2011.05.24 22:09:00
magyar szűretlen világos búzasör Blogunk ma újabb rendkívüli megtiszteltetésben részesítheti magát: mindenkit megelőzve írhatunk kritikát az ország első kukoricagrízes búzasöréről. Amikor egy bő héttel ezelőtt elsőként írta be tisztelt kommentelőnk, hogy a Borsodi…..