Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dré

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robben tegnap érkezett meg Dél-Afrikába. Sokat elmond a helyi viszonyokról, hogy a játékost egy rendőrautóval vitték a csapat szálláshelyéül szolgáló hotelba. A 26 éves fiatalember felépülését nem bízták a véletlenre, hazája legnevesebb fizikoterapeutájával…..
Dré 2010.06.13 13:48:17
@rukmadar: köszi az észrevételt pont az ominózus mondattal próbáltam érzékeltetni, hogy a tettes semmiképpen sem reprezentáltja a teljes népességet. Ugyanakkor igazad van, asszem emiatt Grétsy tanár úr is megállna egy szóra:)
Jah, és hogy miért is írtam mindezt: Az átlag hollandnál például külön napi/hétvégi programot jelent a háztartási hulladékok szelektíven történő elkülönítése. Sőt, mondok jobbat: a szerdai választásokon két zöld párt is bejutott a parlamentbe, a GroenLinks és a Partij voor de Dieren. Utóbbi adekvát magyar fordítása: Párt az Állatokért.
A tegnapi napon adták át Johannesburg Hillbrow városrészében a Cruyff Court sportközpont-hálózat helyi tagját, tudtuk meg a De Telegraafból. A dél-afrikai főváros ezen szeglete egyébként a világ egyik legveszélyesebb helyének számít, így Johan Cruyff egykori labdarúgó, holland…..
pakolunk Negyedik fázis - Nirvana 2010.05.31 08:55:00
Nos, a negyedik fázisba léptünk. Ez a senki és semmi földje, téren innen, időn túl, maga a nirvána, még és már nincs főnökünk, senki sem tudja, mi vár rá, nem kapunk feladatokat, nem várnak tőlünk semmit, ugrásra készen ülük és várunk.A múlt héten sorban jöttek a…..