Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jácint 76

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kedves Mindenki! A minap jelentették be a részecskefizika vezető európai kutatói: megdőlni látszik az Einsteini fizikai modell, mivel egy bizonyos típusú neutrínó a fénynél gyorsabb sebességre képes. Mondhatják erre sokan, nagydolog a benzin ettől még több mint 400 forint az…..
  Kedves Mindenki! A félelem nem más mint egy papírtigris, a vágy pedig szalmaláng, egy tanítás szerint. Mondhatjuk könnyű ezt állítani, annak, aki még nem félt és vágyakozott igazán. Az elmúlt hónapok során, önmagamon tapasztaltam meg mindkét állítás igazságtartalmát…..
  Kedves Mindenki!   Ismerd meg tenmagadat! Hangzik a delphoi jósda „ajánlása”.   Gyermekoromban rendkívül dühös voltam az idézett mottóra, mondván: „Ezek orvosok voltak, vagy jövendőmondók?”. Manapság azt gondolom, sem egyik sem másik,…..
Kedves Mindenki! A globalizálódó világ kritikájaként gyakran halljuk: „Eltűnnek a nemzeti és kulturális hagyományok!” Érdemes egy pillantást vetni ezen sarkos kijelentés mögött meghúzódó gondolatok önbeteljesítő jóslatként működő tartalmára és arra a…..
Kedves Mindenki! Az Ember törekvései és valós lehetőségei sok esetben nem mozognak szinkronban. Az előző bejegyzésben írtam az  „állandóság állapot” vágyott eléréséről, mely – sok más tényező mellett –  nagymértékben függ a hozzávezető…..
Kedves Mindenki! A változás természetes folyamat, mely végigkíséri az emberiséget rövidke története során.  Mi több, a galaxisok s így a bolygók kialakulása, önmagában is  az állandóan változó, alakuló fizikai világ törvényszerűségeinek köszönhető. Talán…..
Kedves Mindenki! Internetes naplót írni nem nagy kunszt, se szeri se száma ezeknek a világhálón. Az írás szeretete okán indítottam el az oldalt, egy újabb aprócska pontot generálva a virtuális térben, ahol lehetőség nyílik beszélgetni és elmélkedni a világról, hazánkról…..
Gyurcsány Ferenc, Molnár Csaba és Szanyi Tibor kivételével, néhány tartózkodás és távolmaradás mellett, a magyar parlament óriási többséggel fogadta el az állampolgársági törvény módosítását. A múlt heti általános vitában vezető nélküli vert seregként viselkedő…..