Regisztráció Blogot indítok
Adatok
futyfurutty

0 bejegyzést írt és 203 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a Köztársasági Elnöki Hivatalban dolgoztam, volt egy nagyon egyszerű policy, amelyet nem is én találtam ki, megörököltem, de boldogan követtem. Ha az államfő beszédet mondott, azt mi magunk is rögzítettük, elkészítettük a szó szerinti átiratát, és amint tudtuk,…..
Jól megkavarta a dolgokat az európai politikában a baloldaliakat gyilkoló norvég merénylő és az ő röpke 1500 oldalas irománya. Sokakat kényelmetlen helyzetbe hozott a mondataival, és nem csak a szélsőjobbon. Persze elsősorban ott. Legelsőképpen is azok a multikulti- és…..
Akkor szeretem a politikusokat igazán, ha az álszent cukormáz leolvad róluk a nyári hőségben, és a lábuknál összegyűlt ragacsos dagonyában tapicskolnak önfeledten. Külön öröm, ha olyan ügyben teszik ezt, amiről nemrég még konzultáltak is velünk. Nemzetileg, ja.Az Orbán…..
Az tény, hogy az MTV nézettségben igencsak lemaradt a kertévék színes valóság show-kkal is operáló műsorválasztéka mögött. A napokban megrendezett "valódi valóság show" sem arról szólt, hogyan is lehetne a nézőket visszacsalogatni, nem mintha a nézettségi…..
A Zugügyvéd is most találkozott a következő ítélettel, amelynek indokolása felülírja az eddig szokványos joggyakorlatot a felhasználói tartalmakkal kapcsolatban:  "Tekintettel arra, hogy az alperes által szerkesztett lap a sajtótörvényben  rögzített kritériumoknak…..
futyfurutty 2011.07.06 08:33:43
@eric: Ja, csak ugye ezek szerint 2008-ban, 2009-ben olyan törvények voltak, amik alapján ez az ítélet megszületett. De akkor hol a faszban volt Cohn-Bendit? Akkor nem hallottam okádni a magyar törvényekre a faszfejet.
futyfurutty 2011.07.06 08:38:46
@Jud.: Szerintem téged senki nem korlátoz abban például, hogy agárversenyen indulj, ha akarsz. Beállhatsz szabadon a kutyák közé, legfeljebb kiröhögnek, mert hülyén néznél ki az agarak között, ahogy négykézlábra ereszkednél, mire ők körbefutnák a pályát. De a jogod adott.
futyfurutty 2011.07.06 08:42:49
@eric: A kilőtt szemek nem zavarták a bohócot.
Orbán Viktor levelet írt a rendőröknek. Hopp, azt elfelejtettem mondani, hogy ez másfél éve volt.   Most már más szelek fújnak. Visszamenőlegesen el akarják venni a korkedvezményes nyugdíjat a rendvédelmisektől, ami érthető módon nekik nem tetszik. Az Országgyűlés…..
A múlt hétre tervezett bejelentés elmaradt, mert Orbán nem ért rá, és jó híreket nélküle nem lehet közölni. (Rosszakat viszont csak nélküle.) Hétfőn már ráért, megvolt a BL-döntő is, így bejelentették az Otthonvédő Akciótervet: 1. Árfolyamrögzítés Ha kéri az adós,…..
futyfurutty 2011.05.31 16:34:25
@egy derék katona: Hogy? Ledózerolni a fiktív svájci frank elszámolást. És kész. És forintelszámolás a hitel felvételének napjának frank/forint árfolyamán. Ennyi. Jujj, de akkor összedőlne a "jogállam meg a jogbiztonság", meg a többi kamu népnyúzási lehetőség. A bankok pont erre játszottak, ami most van, pontosan tudták, hogy az erős forint nem tartható, hiszen politikai szándék is volt a forint "ócsítása" (by Medgyessy Péter). Van, aki nem emlékszik?
Jelentőségteljes nap volt a tegnapi, jegyezzük fel: Gyurcsány Ferenc visszatért.Igen, itt volt már egy ideje újra, felszólalt itt-ott, szervezett tüntit, mondott gyújtó hangú beszédet a majálison, beszólogatott Orbánnak, nyomult faszbúkon és blogon, orrszőr tépkedéssel…..
Az ultraortodox haszid zsidók New York-i lapja, a Brooklynban szerkesztett Der Tzitung (más átírásban: Der Zeitung) című napilap addig kozmetikázta az Oszama-hadműveletet élőben követő Obama-kabinet elhíresült fehér házi fotóját, hogy Hillary Clinton külügyminiszter, valamint az…..
Kettős Mérce Csak a tüntetés 2011.05.09 06:56:00
Az elmúlt hónapok egyik legszórakoztatóbb eseménye a rendvédelmi dolgozó tüntetése volt pénteken. Egy látványos demonstráció és Pintér Sándor tökös kiállása ritka pillanata volt ennek az országnak. Valahol az ember azt érezte, van érdekvédelem és munkavállalói jog is még…..
A dróton túl Gripen 2011.04.18 18:01:00
Nincs elég repülőgép ennek a büdös Khadafinak a lebombázására, hiába kérnek az angolok meg a franciák a NATO-tól, mi meg itt ülünk egy század Gripenen. Értem, hogy ez nem olyan egyszerű, mert nyilván nem repülnek eleget a pilótáink - valaki azt mondta a napokban, hogy csak évi…..
Egy nyugodt napnak indult...     Persze a Duna közepéből is kihúzhatott volna párszáz lufi egy ötven méteres Faszt, de perspektivikusan ugyanaz...
A HírCsárda kalkulációi szerint akár a 100 milliárdos nagyságrendet is elérheti hazánk átnevezésének költsége. Új személyik, útlevelek, jogosítványok. Térképek, iskolai segédeszközök, személyi okmányok és számos Isten hozta! tábla is  cserére szorul majd a…..
Új politikai közösség született, ahogyan a pénteki civil tüntetésen az alkotmányozás ellen Istvánffy András, a 4K! szónoka (és blogunk szerzője) fogalmazott. Olyan politikai közösség, amely elutasítja a Fidesz zavaros és felhatalmazás nélküli alkotmányozását. Ez…..
ProgBlog Az esküszegő 2011.04.18 18:29:00
„Én, Orbán Viktor esküszöm, hogy hazámhoz, a Magyar Köztársasághoz és annak népéhez hű leszek. Az alkotmányt a többi jogszabállyal együtt megtartom és megtartatom. A tudomásomra jutott titkot megőrzöm. A miniszterelnöki tisztségemből eredő feladataimat a Magyar…..
Eltitkolta a kormány, hogy nemcsak az unióval, hanem az ENSZ-szel is konfliktusba került a médiatörvény miatt. Erről azonban eddig szinte senki nem tudott, a szocialistákat is meglepetésként érte a hír. Frank La Rue ENSZ különleges jelentéstevő társával viszont azért érkezett…..
  Heller Ágnes valami egészen elképesztő produkciót adott elő kedden az Európai Parlament vitanapján. A filozófus Morvai Krisztina kérdésére válaszolva azt mondta, 2006 őszén senkit sem lőttek meg, senkit sem kínoztak a rendőrök:  Senkit nem lőttek meg, mutasson…..
futyfurutty 2011.03.03 20:59:15
@$pi$: Hazudik, mint a vízfolyás. Ha nem akarna hazudni, akkor azt mondaná, hogy sajnos több ember szemét kilőtték, véres sérüléseket okoztak gumilövedékekkel és földön fekvő embereket rugdostak, ujjakat törtek el. De ő csak egy igazi álliberálishoz híven belehazudik a világba.
futyfurutty 2011.03.03 21:02:57
@milyen szép a Vértes, ó: Ja, a rákosista-lukácsista véresszájú Hellert Kádár nem csípte, ez tény, de azért ment el ez a hulladák, mert nyugaton állást kapott és több pénzt, mint itthon. De változott a helyzet, mert Gyurcsány ismét többet fizetett neki, mint a külföldi barátai. Most meg megint kint fog többet kereseni. Így van ez az ilyen seggnyalóknál, ha változik a politika, és elapadnak a pénzcsapok, akkor ő költözik, oda. ahol többet fizetnek neki.
futyfurutty 2011.03.03 21:04:30
@Bathory: @whiterose: Megdolgozik a pénzéért ez a bányarém.
 Előre föltetetik az ember kezét, széttetetik a lábát......És izomból tökönrugják.Eleve bűnözőnek nézik az összes köz- és kormánytisztviselőt, miközben elvárják, hogy eltartsák őket. Mármint a politikusok. Elvárják, hogy mosolyogva szopassuk az ügyfelet, miközben…..
futyfurutty 2011.02.21 23:11:37
@pancel: Így van, aki az Apehnél akar dolgozni, az legyen minden eszközzel ellenőrizhető. Ugyanez a rendőrökre és minden állami hivatalnokra legyen igaz. Akinek ez nem tetszik, az menjen a versenyszférába, és éljen meg ott!
w Győz a szittya förgeteg 2011.02.17 05:40:00
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről. Olyan határozottsággal vertük vissza a nemzetközi támadást, olyan sikerrel védtük meg a médiatörvényt, hogy abból a törvényből csak üszkös romok maradtak. Mi így szoktunk győzni, Budapest nemrég megünnepelt védői is ennyit tudtak…..
futyfurutty 2011.02.17 17:26:45
@torró: Jaja, akkorát szoptak a Tóták, hogy már emlékezetkiesésük van szegényeknek. :D
A hír: Bakács Tibort bolti lopáson érték. Egész pontosan elkapták, ahogy egy rúd téliszalámival próbált kisettenkedni egy hipermarketből (bocs...). A háttér: Bakács Tibor már régóta panaszkodott, hogy nem megy neki a szekér, kevés a meló, sok a fizetnivaló, szívatják,…..
futyfurutty 2011.02.07 23:25:31
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
w Ilyenek voltunk 2011.01.28 04:35:00
A jelenlegi felállás a Fidesz szerint kábé a következő: a szocialisták aljas lejáratókampányt szerveznek Hazánk ellen, kedvükre szerkesztgetik az Economisttól a NYTimesig a komplett világsajtót, továbbá uszítják az uniós politikát. Mert lehet, hogy vannak hibák a…..
w Együtt sikerülni fog 2011.01.07 05:30:00
Európa a markunkban van, de még nem ragadtuk meg eléggé. A soros elnökség egyelőre nem teszi lehetővé, hogy bevezessük a tisztességvédelmet az egész unió minden rohadt kis blogjában. Az egyik lehetőségünk, hogy ebben az irányban próbáljuk megújítani Európát, majd egy ügyes…..