Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juckamama

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mulasztotta el az országos média nagyra duzzasztani a szokatlan esetet, mely keretében egy párnak az esküvő napján utasította vissza a pap a házasságkötést. A pécsi lagzi helyett Budapestre utaztak, ahol állítólag bíborosi engedéllyel összeházasodtak. De mi ez az egész?…..
Juckamama 2015.01.06 00:05:45
Tisztelt egybegyűltek!
Ebben az egészben az a legszomorúbb, hogy a pécsi egyházmegye közleményét senki nem olvasta el, még a post író sem.Abban ugyanis szerepel, hogy NEM kaptak semmilyen engedélyt a házasságkötésre a bíborostól. Posztoló lelkesen elemezgeti, véleményezi ezt a meg nem történt fordulatot. Ennyi. Olyasmiről megy a vita nagy része, ami nem történt meg."Hát ezért tart itt ez az ország, ahol tart.'' Emberek, ha lekapcsolják a villanyt, mihez kezdtek??? Ha valaki azt gondolja, hogy amikor ennek a párnak a történetét kukkolja, akkor különb mint az, aki a ValóVillát bámulja, akkor téved. Csak ez itt az intelektuális mocsok.

Rövid megjegyzésem a vitához pedig csak annyi, hogy a KDNP-nek van itt bőven szavazója:
Egyház=Katolikus
Katolikus=keresztény
Egyéb Jézushitű=szekta
Jelezném az írást sokat idéző hölgynek, hogy az ún. reformáció éppen azért volt, mert az Egyház nem a Bibliát, hanem a saját irományait tekintette elsődlegesnek. Szegény tévelygő protestánsok, csak a Bibliához akartak visszatérni. Ugyebár a Biblia nem említi a katolikus egyházat, sem a pápaság intézményét. Sem a katolikus jegyesoktatást. Sem azt, hogy a protestánsok nem tekintik szentségnek a házasságot. Annak tekintik. De nem katolikus értelemben. A történet lényege az, hogy aki nem katolikus, az másodrendű, tehát a katolikus egyháznak kell megvizsgálnia, hogy szabad állapotú-e. Tehát ez a diszkrimináció és nem az, hogy a katolikus polgári esküvőt nem kell elbíráltatni. Hiszen mivel a felek katolikusok, nincs akadály. Akadály az, ha nem vagy katolikus. Ennyi. Középkor.
Katolikus apostoli hitvallás szövegéből részlet: hiszek az EGY SZENT KATOLIKUS ANYASZENTEGYHÁZBAN. Nem katolikus: hiszek az egyetemes anyaszentegyházban. Szavak, persze. Csak ezzel mossák az agyakat. Kettős mérce. Már annyira megszoktuk itt, kies hazánkban, hogy fel sem tűnik. De azért gondoltam, szólok. Én is sokat tanultam az előttem szólóktól.
Miközben a magyar közéletet a veszprémi késelés köti le, csendben körvonalazódik azért Michael Phelps megbaszarintása is. Múlt héten még csak kacagtunk a megyei sheriff turbózásán, azóta letartóztattak 7 embert füvezésért, illetve egyet dílerkedésért. Lefoglalták az…..
Egészen hihetetlen tehetségre bukkant a szóviccblog, a műfaj Mozartja, Darnyi Tamása és Muhammad Alija (ha már ökölcsapás) egy személyben cseperedik fel valahol itt közöttünk, a Kárpát-medencében. Ádám még csak 12 éves, és édesapja küldözgeti nekünk a spontán…..