Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Padli

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Erste azt mondja, hogy érti az ügyfeleit és igényeiket. A hozzánk érkező levelek ezt nem annyira támasztják alá. Például miből gondolják, hogy bárki szeretne érvényes bankkártya nélkül maradni hirtelen? Kedves Tékozló Homár Csapat! Az augusztus 2-ai Erste Joker hitelkártyás bejegyzés…..
Na, végre egy igazi, közösségi problémamegoldásra termett feladvány: hogyan lehet feszt hajolgatás nélkül felpakolni a sok cuccot a szalagra a boltban? A példa ugyan a Lidl, de valószínűleg hasonló a szisztéma a többi helyen is, ahol húzgálós kosár van. Tisztelt Homár Blog! Valójában nem…..
Padli 2017.05.08 15:10:19
@Girhes: csak ott van, ahol már megszüntették a kosarat, ami előbb utóbb mindenhol megszűnik.
Régóta adós vagyok ezzel a poszttal, tulajdonképpen maga a blog megszületésének is ez a téma adta az apropóját, amely nem más, mint Schobert Norbert és Móncsi fúziójának, avagy a Hormondiétának a nagy nyilvánossággal való megismertetése.  A Hormondiéta ország-világ számára szánt…..
Padli 2013.10.14 20:19:14
.
A chionanthus virginicus egyedi különlegességével, kissé illatos légies virágaival ,lombhullató de mégis csodálatos megjelenésével méltán vívta ki a kertkirálynője elismerő címet.Ezért került nőnemű egyede ,méltó helyére a kertünk közepébe...
Padli 2010.06.17 13:45:39
@Zotya papa: kiderült a turpisság. Nem hagyott nyugodni a dolog és feltúrtam az összes könyvemet és az internetet. Amit én 3 éve a New Gardenben vettem hópehelyfa-ként, az valójában nem az! :( Becsaptak, Virágos kőrist adtak el nekem hópehelyfaként, aminek nagyon hasonló a virágja, de még sosem virágzott. Még a papír is meg van a mai napig ami a fácskán volt. Egyszerűen felháborító.
Most veszek az E-bayről magot, és próbálkozom tovább, mert ezek szerint nem kapható máshol úgysem hiába keresem, csak helyem már alig van a kertben.
Az Őrségben láttam ilyen fákat 3 éve és akkor nagyon megtetszett, fél magyarországot bejártam érte, erre tessék, most derül ki hogy nem is az.
Padli 2010.06.20 12:42:21
@Zotya papa:
Nagyon szépen köszönöm a tanácsot. Akkor most nem rendelek, majd késő ősszel. Megörültem, mert tele van az E-bay vele. Reméljük november végén friss magokat küldenek.
Köszönöm mgegyszer!