Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bring

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bring 2013.01.30 12:32:20
@g-dúrban zúgó kabóca:

Igen, igen, teljesen igazad van. Egy bizonyos szint után, már tök mindegy, hogy a szabadidejében mit csinál az ember. Lehet, hogy teljesen le tudja tenni a munkahelyi stresszt, a szabadidejét értelmes, tartalmas módon tölti, aztán másnap reggel bemegy dolgozni, és minden kezdődik elölről.
Mindenkinek joga van ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében, ahogy ahhoz is, hogy váltson, ha annak látja értelmét.
A táppénz, szabadság, stb. csak ideig- óráig megoldás, szerintem sokkal fontosabb, hogy mindenki találja meg azt tevékenységet, amit örömmel, és minden nap lendülettel végez.
bring 2013.01.31 08:07:56
@Roniklav:

Magyarországon élek, ember vagyok, és nem teszem össze a kezem, még így öt hónap után sem, szó szerint 0 Ft-tal a zsebemben, hogy bár lenne egy u.olyan munkám, mint amit a hátam mögött hagytam. De úgy látom, ott tartunk, hogy a munkaképes magyarok 90%-a bármivel megalkuszik, bármilyen helyzetbe belekényszeríti magát, csakhogy éhen ne haljon. Nem számít, hogy orrvérzésig, emberi méltóságáról lemondva gürcöl, csak fennmaradjon a felszínen. Ha nem alkalmazkodik (mégha fogcsikorgatva is), vége van.
Igazából semmi sem változott az évszázadok alatt.
Esetleg a csomagolás, ahogy a hatalom birtoklói elénk rakják.
Subba Subba Reklám: Rémi Gaillard 2013.01.23 11:06:00
hogy mi? Rémi gaillard trikóban táncikálnak egész sok helyen...ennyi. Ja, meg jó a szám is. ..
Ne feledjétek a HQ gombot az összes pixelért! Nos, srácok, jó-e az irány? Előző adásunk: Nissan 370Z vs Hyundai Genesis, Mini JCW - tctv3 1. adás..
Vajon milyen ábrázattal nézz a jövőbe, amikor egy ilyen névvel indítottak útnak szüleid? Teljes férfinév lista itt, női itt, mindkettő itt. Gibárt Hárs Ildefonz Gida Harsány Ilián Gilbert Hartvig Iliász Hasszán Jefte Jelek Jeno Jeremi Jeremiás Jermák Jerno Jeromos…..
Minden összeállt szombaton, amikor elolvastuk a Bestben Szalai Annamária emberi oldalát bemutatni akaró kétoldalas cikket. Kicsit kevés volt a két oldal erre, viszont csomó minden kiderült, és kezd tisztulni a kép.  A legfontosabb információk a cikkből: nincs tévéje…..
bring 2011.01.18 06:46:55
@végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll:

Igen, igen, úgy látom, hogy az ország túlsó felének ezekről a dolgokról tényleg semmi fogalma nincs.
Pedig Sz. A.-t Egerszegen tényleg csak r...cként emlegetik, aki a végigk....ta a fél várost, biztosítva magának a megfelelő pozíciót.
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
bring 2010.11.24 20:04:10
@Viktus:
Teljesen egyetértek veled. Ez a keserves valóság
Azt a történetet, amit leírtam, én már lezártam és a szükséges konzekvenciáit is levontam (orvosváltás). Amiért leírom az puszta kíváncsiság: egyszerűen szeretném tudni, hogy az orvosok hogyan vélekednek erről, amikor nem betegként (beteg gyerek anyukájaként) védik velem…..
  Eddig úgy volt, hogy amikor egy liberális találkozott a valósággal, az vagy nagyon szórakoztatóra, vagy elképesztően felháborítóra sikeredett. Különösen igaz volt ez akkor, ha a cigányok helyzetéről esett szó, itt a legképtelenebb és legveszélyesebb áligazságokat…..
bring 2010.08.26 20:58:00
@MagyarZizzi:

Nemcsak a felnőtt cigányokat nehéz kordában tartani. Sajnos itt a felnövekvő új generáció, amelyik még gátlástalanabb.
Múltkoriban hazafelé tartottam egy ismerősömmel. Gyanútlanul bandukoltunk, amikor egy kb. 8-10 éves kiskölök csak úgy, minden előzmény nélkül leköpte az ismerősömet.
Amikor a hölgy szóvá tette a dolgot (persze igencsak vissza kellett fognia magát- se pofon, semmi, mert hát ugye nem akart lincselést a felmenők részéről) a kiskölök retkes k..váknak nevezett bennünket, majd ordítotva, szitkozódva távozott.
Subba A Behajtás 2010.08.17 13:00:00
Zseniális kisfilm egy érdekes roma népszokásról.   Bennyhillezve még jobb! thx v!..
bring 2010.08.18 18:04:42