Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Broner

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést kérünk, hogy a közös nemzeti felelősségvállalás pillanataiban/itt az orbáni diktatúra árnyékában az életmódcikkek bulvármocsarába ereszkedünk, de az a helyzet, hogy egyébként 2010 májusában Budapesten élni jó. Mi több, napsütés ide, záporok oda: társasági…..
Broner 2010.05.27 18:28:41
@G_P: Attól függ milyen szórakozóhelyre mész be. A belépés előtti ellenőrizgetésekért én sem rajongom, viszont megvan a maga haszna. Újpalota, Kispest vagy Békás semmivel sem rosszabb mint egy átlagos európai külváros, annak idején úgy tervezték, hogy reggel bemennek az emberek a városba, este meg hazajönnek aludni, nem építettek különösebb kulturális létesítményeket. Szerintem Budapest a maga esetlenségével, hibáival is szerethető, ugyanúgy ahogy egy ember:).
Broner 2010.05.27 18:34:47
@Wallstreetbull: Ez persze nem minden éjszakai életet élő személyre igaz, de egyértelműen felfedezhető, nem elszigetelt jelenségről van szó.
Broner 2010.05.27 19:07:11
@G_P: Méricskéljenek csak nyugodtan, azokkal akik valamilyen burkoltabb úton-módon (mondjuk pofát vágnak) kifejezik antipátiájukat (kultúrember szerintem ilyet nem tesz) egyszerűen nem kell barátkozni/foglalkozni oszt' jó napot:). Van néhány ilyen, a többi lehet mind jó fej, ki tudja.

Más, de kapcsolódó:

Ha utazik az ember a metrón és végignézi a vele szemben ülők arcát, olyan sok boldogtalan, morcos arcot lát, ez csak a felszín, ebből szerintem nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Mikor az ember tömeghez, zsúfoltsághoz van szokva sok esetben kizárja a külvilágot (mondjuk a metrón, buszon stb. utazás közben ennek formája az olvasás vagy zenehallgatás), így arc alapján nem mindig lehet megállapítani valójában milyen a lelkiállapota.