Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fuck.the.system

0 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bihari László, a Zöld Pók Alapítvány munkatársa vall legújabb filmjük kapcsán: Sokáig azt gondoltam, mennyire jófej vgyok, hogy vannak cigány barátaim. Mert úgy teszek, mintha mi egyenrangúak volnánk. Pedig ők cigányok. Most nem arról beszélek, hogy 12 éves koromban mit…..
fuck.the.system 2014.12.17 17:37:54
Az ellenőröket mindenki utálja. "Tényleg, minket mindenki utál" - bár nem lepett meg, de nagyon szíven ütött a Kontrol című filmnek ez a mondata. Azóta szent fogadalmam, hogy az ellenőrökkel (és pénztárosokkal, ügyintézőkkel) mosolygok, akkor is, ha nehéz.  Sose tudtam utálni…..
fuck.the.system 2014.12.03 11:39:26
@Puch: azért a jelenlegi munkanélküliségben nem annyira választáss kérdése az ellenőrködés, de tény, hogy sokkal inkább, mint pl négernek, romának, melegnek születni.
fuck.the.system 2014.12.03 12:01:05
@fuck.the.system: Azt meg külön birom, amikor a nagy toleárns ballibek állnak pont úgy hozzájuk, mint ahogy a szalonrasszisták a cigányokhoz.
Az öreg kontinens végleg elvesztette vezető szerepét a Föld klímájának és a világ szegényeinek védelmében. Európa államfői letették voksukat az elnyúló válság, az energiafüggőség és a jelenlegi állapot fenntartása mellett.   Kaufer Virág írása.   Sajnos Európában…..
  Fotó: Curios and Dreams Az a mainstream baloldali iskola, amelyen felnőttünk, nem az X-faktorra, Snowdenre, az IS-re, a #yolo és Jimmy „népe” közötti beláthatatlan távolságra volt kitalálva. De remény van, mert azt legalább tudjuk: az egalitarizmus és az emancipáció iránti…..
„Mikor van itt a tettek ideje, ha nem ilyenkor?!” - Szerveződés a lakhatási jogokért Magyarországon, 1. rész Általánosan elterjedt tévhit, hogy a magyarok passzívak és nálunk alig van hagyománya az állampolgári aktivizmusnak. Pedig az ország történelmét közelebbről…..
fuck.the.system 2014.09.02 22:37:55
  A GMO-fagyi visszanyal: a génkezelt haszonnövények – amelyeket évtizedeken át azzal az ígérettel erőltettek rá a gazdákra, hogy kisebb vegyszerfelhasználás mellett nagyobb termést érhetnek el –, kezdenek egészen másképp működni, mint a reklámokban. A gyakorlatban…..
fuck.the.system 2014.08.09 20:54:20
@Sexcomb: A géntechnológia mellett a géntech tudósok érvelnek. Akik a Syngenta, BASF, Monstantó és társaik által támogatott tanszékeken, kutatóintézetekben dolgoznak, az általuk védett cégek támogatják kutatásaikat, szakmai konferenciáikat, stb.
Nyilván nem az a helyzet, hogy este a sötét utcasarkon karakterszám szerint kifizetik egy bivalybőr bőröndből a szerzőt.
De függetlennek és elfogulatlannak nevezni annyira lehet őket, mint a Paks mellett érvelő atomfizikust.
Van kivétel, Pl Darvas Béla professzor - gyilkolják is rendesen a kollégiái szegényt.
fuck.the.system 2014.08.10 15:17:03
@Sexcomb: Félreértesz, nem erről beszélek.
Pont az a lényeg, hogy nincs szükség "megvesztegetésre". Pl Paks városában azért fűz mindenki árammal, ingyenes a parkolás, és általában, kétszer olyan gazdag mint a többi hasonló város, mert az atomerőmű fizet. Nem is gondolja senki, hogy bármi baj lenne az atommal, nem is gondolja senki, hogy a megújulók működnének és nem is szeretik a környezetvédőket.
Senki sincs megvesztegetve.

Györgyey pedig sajna tényleg ezt mondta, párszor hallottam én is a felvételt. Meg ült ott még egy két ember a teremben. Lehet, hogy ilyen őszinte oldaláról nem ismerted még :-)
Magyarország egyik legeldugottabb falujából indulva Istenbe vetett hite kíséri. 2002-ben csatlakozott a Fideszhez, számára a szeretet és a család a fontos, és ha azt egy férfi tudja megadni, akkor ő adja meg. Vívódott, de rá kellett döbbennie: Isten és Jézus tanítása semmi…..
Nem hiába vagyunk egy havi 1500 forintos Átlátszó-előfizetés dagadó keblű tulajdonosai, szeretett újságunk ma is csodaszép hírrel örvendezetett meg: Lázár János, hazánk egyik legbefolyásosabb rosszfiúja bőven a vagyonnyilatkozata szerint lehetséges összeg fölött, 23…..
A Dinamó Műhelynek az április 6-i választásra vonatkozó állásfoglalása kiállás a szavazás szükségessége mellett. Április hatodikán egy jog- és szociális biztonság nélküli Magyarország választ. Olyan emberek sokasága, akik egy jelentős része évtizedek óta…..
fuck.the.system 2014.04.09 10:41:06
Dinamó Műhely Megfojtott remény 2014.03.30 21:40:12
OV-generáció maradtunk. Egy baloldali nemzedék félbeszakadt. Mert megint az okozza a dilemmáját, mint politikai öntudatra ébredése óta mindig: Orbán Viktor. Csakhogy a sztori nem elsősorban rólunk, hanem a védtelenekről, a szerencsétlenekről, a megfosztottságban élőkről szól. A…..
Újra halottak vannak a kijevi utcákon - de hogyan jutott ide Ukrajna? Kelet és Nyugat közötti őrlődés, egy "kompország", amelyik hol az egyik, hol a másik pólus felé húz, de mindig pórul jár. Korrupt, még a mi mércénk szerint is nagyon korrupt politikai elit és erős belső…..
Dinamó Műhely 3 millió ember 2014.02.11 22:34:27
Ennyien vannak köztünk azok, akiknek nincs biztos és megfelelő otthona. Európában több hozzánk hasonló helyzetben lévő ország megoldotta már ezt, mi is megtehetnénk. facebook.com/zoldpokA film Creative Commons licensz alatt jelent meg, letölthető, felhasználható, terjeszthető.…..
fuck.the.system 2014.02.12 09:35:53
:-(
Futóblog Oszd meg, és uralkodj 2014.02.06 09:33:20
Gyakran keveredek vitába arról, mi értelme van a futós alkalmazások közösségi oldalakba való bekötésének. Sokan csak az önfényezést látják egy-egy futás utáni megosztásban, másokban kisebbségi komplexust gerjeszt, mintha kötelező lenne versenyezni. A különvéleményemmel…..
fuck.the.system 2014.02.07 16:33:27
fuck.the.system 2014.02.07 16:45:38
@Gyűrött Papír: mármint igazad van
A blogot mi tartjuk fenn, de a párbeszéd színvonalának megőrzése mindenki felelőssége. Ha mindannyian teszünk a befogadó és konstruktív légkör megteremtéséért, akkor a vita sokkal tartalmasabb és értékesebb lesz mindenki számára. Segítsd a Dinamó Műhely közösségét…..
fuck.the.system 2014.01.30 16:29:11
Van ugye ez a korszakváltás, amin mindenki egy kicsit mást ért, de azért jó lenne, ha jönne, ha megcsinálnák. Ha lehetne.  Amennyiben igaz a Párbeszéd Magyarországért érvelése, hogy a korszakváltáshoz megkerülhetetlen lépés a kormányváltás, és a közös lista tényleg…..
Dinamó Műhely Hazai karácsony 2014.01.04 18:33:36
"Nyilvánvalóan rá van írva a homlokára, hogy első éves bevándorló Kelet-Európából, aki az ünnepekre igyekszik haza." Vízkereszt előtti hétvégi olvasmányként ajánljuk Lőrincz Éva novelláját. Már október végén megvette a jegyet, jó előre, úgy sokkal olcsóbb. Bár…..
fuck.the.system 2014.01.04 19:47:26
Zöld szempontokból is nagyon fontos.   1.) Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós és súlyos szociális gondokról, mégpedig olyan hírekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi…..
fuck.the.system 2013.08.12 21:28:56
A méhek és más növényeinket beporzó rovarok pusztulása az elmúlt húsz évben világszerte erősödő jelenség lett.  Márpedig a méhek jelentősége óriási, munkájuknak köszönhetünk minden harmadik falat ételt, az élelmiszer-növények nagy részén túl a vadon élő növények…..
fuck.the.system 2013.04.24 14:04:31
Kettős Mérce Zöldek és barnák 2013.04.02 10:22:22
Egy hete tartották a zöld szervezetek éves országos találkozójukat, melynek egyik programján a parlamenti pártokat faggatták környezetvédelmi programjukról. Köztük a náci pártot is. A Jobbikot. Akiknek képviselője a plenárison egyedüliként tapsot kapott a közönségtől, amikor…..
fuck.the.system 2013.04.02 11:25:54
 Szombaton, a kora reggeli órákban, Piliscsaba határában kivágtak egy 150 éves, hársfát. Mint az erről szóló cikkből megtudhatjuk, az akció rendőri segédlettel, a helyi környezetvédők tiltakozása ellenére történt, a NIF Zrt megbízásából és az A Híd Építő Zrt …..
A cikksorozat előző részeiben a tavaly novemberi kaliforniai népszavazásról, az idei washingtoni kezdeményezésről, és más államok korábbi vagy újra aktuális GMO-jelölési törekvéseiről, termesztési tilalmairól esett szó. A mostani befejező részben az Európai Unióban és…..
fuck.the.system 2013.03.15 16:48:57
@KAP = hülyeség: a KAP a greenpeace-nek se tetszik, bár gyanítom, más a bajotok.
De ha a GMO-k ártalmatlansága messze nem bizonyított, egészségügyi kockázatai közül viszont számos bizonyított, akkor az ilyen esetekben állami titlásnak van helye.

Én legalábbis ne, szeretném, ha a piacra bíznák, h termelnek-e veszélyes élelmiszereket az országomban. Azért fizetem az adót, hogy ne engedjék.
Svájci aktivisták egy helyi atomerőműre vetítették a fukusimai katasztrófa történéseit.  ..
A madarat a szabadság szimbólumaként is szokták tekinteni, meditációra hajlamosak a lélek jelképét látják benne. Ámde, ha valaki pusztán egy élőlényt lát a madárban, élőlényt, amelynek szárnya van, akkor is kínos élményre vállalkozik, ha megnézi a fenti, alig négy perces…..
fuck.the.system 2013.02.20 16:07:37