Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miskafun

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Indamail és más szolgáltatók közötti mail forgalomban lassulások, késések tapasztalhatók. Ennek oka, hogy egyes szolgáltatók változtattak levéltovábbítási beállításaikon.Az Indamailen belüli levelezés zavartalanul és zökkenőmentesen működik. A szolgáltatók dolgoznak a…..
Február 15-ből március és április közepe lett. Bejelentés ezen a héten, vagyis mégsem, csak a jövő héten, vagy valamikor. Ugyanaz a szerencsétlenkedés, amit az előző kormányoktól megszoktunk. (Fotó: Kovács Attila/Index) Szijjártó Péter keddi sajtótájékoztatóján…..
 Előre föltetetik az ember kezét, széttetetik a lábát......És izomból tökönrugják.Eleve bűnözőnek nézik az összes köz- és kormánytisztviselőt, miközben elvárják, hogy eltartsák őket. Mármint a politikusok. Elvárják, hogy mosolyogva szopassuk az ügyfelet, miközben…..
miskafun 2011.02.22 17:46:25
@anyádbogár: Teljes mértékben igazad van, saját magukat miért hagyták ki, az ország legnagyobb cirkuszában /Parlament/ van a legnagyobb korrupció, ezt már az elmúlt év tizedek bebizonyították !!!
Kedves Péter! Régebben, úgy általános iskola másodikban, úgy kezdtem volna levelem, hogy "Ne haragudj, hogy levelemmel zavarlak...". Megmondom őszintén szeretném, ha zavarnálak. Talán felkapnád rá a fejed, és elgondolkoznál azon, hogy ellenőrzés nélkül érdemes-e…..