Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szbrownie

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Zsákos bácsi 2007.07.11 04:30:00
Van még egy jubileumunk a hétre. Épp két hónapja ül előzetesben Tomcat. Autoriter nagypapáknak ebben nem tűnne fel semmi különös. Kereste a bajt, ugye. Pimaszkodott. Rossz volt, hát most megkapja a magáét. Jól kell viselkedni, kisfiam, és akkor majd nem visz el a zsákos bácsi.…..
szbrownie 2007.07.12 16:04:05
-a tomcates bejegyzéshez:
Gondolatébresztő...
Óvatosan kellene kiröhögni és rugdosni az olyan figurákat, mint tomcat, mert négy évente megpörgetik a
f@szkereket, és ki tudja, hol áll meg? Talán épp a most rugdosók szája előtt lesz a kilövőnyilás...
Akik ma elnyomják az olyanokat, mint tomcat, vagy akik ügyét morvai krisztina karolta fel, könnyen úgy találhatják magukat, mint ma tomcat. Hiszen kik képviselik a közigazgatást, az államot ma... Gergényik, Szilvássyk, Gyurcsányok. Mivel jobbak ők, mint morvai krisztina? Semmivel sem. Egy vétlen haveromat szemen lőtték, egy rokonom az igazságszolgáltatásban felsőbb utasításra kellett, hogy szó nélkül leadjon politikailag "kényes" ügyeket. Ez utóbbi a hatalmi ágak "egyesítése" - gratulálok a demokráciánknak, tényleg morvai krisztina és tomcat itt a leghülyébb, hogy pattognak... Vagy itt az elsőnek jelölt legfőbb ügyész, akit egyik nap még középkereszttel tüntet ki Gyurcsány, a másik nap meg már szakmailag alkalmatlan - tudnék mesélni, miért "vált azzá" hipp-hopp. Pedig Horányi baloldali hírében áll, csak szerencsétlenségére korrekt ember hírében is áll. És félreértés ne essék: pl. Polt Péterről én is tudom, hogy elfogult fideszes volt. Csak az a szomorú, hogy az mszp-nek Horányival is az volt a baja, mint Polttal, pedig Horányi balos. Gondolkozzatok el rajta, miért nem lehetett legfőbb ügyész...
Ez pedig azt jelenti, hogy talán nem is oly sokára a morvai krisztinák, tomcatek, akikbe ma mindenki belerúg, aki elhalad mellettük, egyszercsak fölkelnek, és a mostani közállapotok második meneteként kiosztják a maguk igazságát. Nem mindenki és nem mindent felejt el. (avagy: Miért lenne bűn visszaszivatni olyan embereket, mint Szilvássy és családja???) Egy arányszám, hogy kb. hány százaléka legyen leváltva a mai állami és közigazgatási hatalomgyakorlónak? Közel száz.
És ennek lesz támogatása, mert nemcsak tomcatet szivatták meg ezek a kedves zsákos emberek. Bárkit, aki az útban áll.
És nemcsak én gondolom így, hanem a fél ország. Mert ez a minimum Őszöd után, még ha négy évet várni is kell rá. Vannak felgyülemlett sérelmek.
Szóval vagy tessék nagyon kiélvezni azt az időt, amíg könnyű belerúgni "a pampogó jobbos mitugrászokba", vagy esetleg tessék még az mszdszp uralom alatt bíztató jeleket adni a jogállamiságba vetett hitről. Árpád postja ez utóbbi szemléletet képviseli. Ha ilyen korrektek lennének a döntéshozók is, nem kéne attól tartani, hogy egy váltás esetén pepitában lesz minden, ami ma.