Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blasiusblay

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És igen, ide is eljutottunk: a Könyvhéten megkezdett Galaktika Arca Szépségversenyt a mai nappal megnyitjuk! A szavazás menete a következő: a bejegyzésben szereplő lányokat a sorszámukkal lehet megszavazni, kommentben, vagy itt, vagy a Galaktika facebook bejegyzése alatt,…..
blasiusblay 2011.06.24 12:12:42
14.
Korábban már téma volt, hogy a vébé előtt robbantott Nike-reklám elátkozta főszereplői, voltak, akik már ki sem jutottak Dél-Afrikába, mások megsérültek vagy gyalázatos teljesítményt nyújtottak a tornán. Epic fail. Ilyenkor mindig akadnak jóindulatú emberek a világban, akik…..
blasiusblay 2010.07.05 13:17:54
@drani: Ja, ez nekem is feltűnt. Mondjuk attól még várhatják, csak ezen a vb-n ez nem fog bekövetkezni. :)
Van egy óriási csalódásunk erre a napra is, és ez nem Németország, továbbá nem is Joachim Löw, mivel utóbbiról tudjuk, hogy körülbelül annyira áll hozzá konstruktívan önmaga kritikájához, mint Jeanne d’Arc az análszexhez. Ő tehát nem lepett meg senkit, azonban a…..
Kommenteljünk ide, mert az jó...
blasiusblay 2010.06.14 15:06:13
@lószerafin: Ez az amit én sem értek.
blasiusblay 2010.06.14 15:07:40
@Rico1: Köszi. Így kicsit szebb a kép (amit nem látok :D ), de Kuyt szélen jobb szerintem, Huntelaar inkább középre való, de talán jobban tudja a szövetségi kapitány, remélhetőleg nem véletlen van ott.
A fokozatosság elvét követve zajlott le a szemünk előtt a világbajnokság harmadik napja és ugyan az első meccs inkább a csukott szemeink és a köldökszőrünkre csöpögő nyálunk előtt zajlott, összességében nem lehetünk elégedetlenek. Elvégre az ismeretlen sportág…..
Felesküdtünk Maradona kisnadrágján, hogy rendesen felkészítjük a társaságot a vébére, ezt egy igen patent sorozattal alapoztuk meg, aztán csoportanalízisekkel súlyosbítottuk, most pedig rátesszük a marcipáncsillagot a tortára. Nem halogatjuk tovább, közléskényszerünkből…..