Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Czika57

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szükölő, nyüszítő kutyákHiú, hivalkodó macskákIllatos lábakhoz simulnakSebeiket nyalogatvánKenyérmorzsáért pitiznekÓ, a Nap már lemenőben!Kígyóként surran,  szerényen kopogtatFület nyájas beszéddel elhalmozvaS árgus szemekkel nézi a toll futásátCsak itt írja alá,…..
Czika57 2012.08.26 20:43:44
Tegnap óta töröm a fejem, hogy hol lehettek Orbánék nyaralni? Mert az üzemkészre töltött akkumulátorokkal felvértezett Viktorunk első megnyilvánulásaiból nekem a Seholsziget gyanús, ahol Lévai Giling-galang tömte a fejébe a tündérmesét, és elhitette, bármilyen csodához elég…..
Czika57 2012.08.25 12:27:44
@Nemzetidegenek nyálverése:
Kedves honfitársam! Nem elég hogy demagóg hülyeséget beszélsz, hozzászólásodat ismételve: provokálsz, Te el sem tudod képzelni, hogy az általad zsigerből gyűlölt szocikon, és az általam is joggal kritizált, tündérországot hazudó Fideszen kívül is van még (világ)nézet, létezhetnek még gondolkodók, vannak még emberek....
Volt egy régi világ, talán igaz sem volt, amelyikben egy jobb sorsú ország mellett létezgetett egy nagyon szerencsétlen, nagyon szánni való, illetve inkább lenézni való, kicsi szépséghibával ugyan, hiszen abban a szörnyülködésre késztető országban elég sokan beszélték…..
  Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) vezetői általában dicsérik az EU-támogatásokat kezelő intézményrendszer működését, és a 2010-es „disznóólhoz” képest jelentős előrelépésről beszélnek. A pályázók, a „közönség” kevésbé elégedett. És egyre többen…..
Czika57 2012.06.08 22:55:17
Bornai Tibor Felhívás 2012.05.28 22:13:00
Kedves barátaim, testvérbátyáim és nővéreim, akik a hatvanas éveket csináltátok! Akikre úgy felnéztem! Akik miatt vagyok most az, aki vagyok. Ugye, emlékeztek még arra az időszakra? Öt-tíz évvel voltatok idősebbek nálam, és azt mondtátok, apáitok megbuktak a vizsgán. Két…..
A távközlési adót nem a telefonáló emberek fizetik majd, hanem a szolgáltatást nyújtó telekommunikációs cégek; "ez most az ő adójuk, ez most az ő terhük" - jelentette ki Selmeczi Gabriella pénteki sajtótájékoztatóján, miután a parlament döntött a hívásonként…..
Vastagbőr Gabika számol 2011.07.23 08:35:00
Tegnap felváltva örömködtünk Zeroval, mert mindketten az Allianz Magánynyugdíjpénztárnál voltunk, míg meg nem hallottuk a NER hívó szavát, és ez a gátlástalanburzsujtőzsdecápa pénzintézet a kifizetések elindításának első napján átutalta a reálhozamunkat, aminek bizony…..
best of semmi 2010.05.08 21:24:31
 " Életem legboldogabb pillanata! "Nagy Eszter Éva esküvői fotója valahonnan, valamikor.            ..