Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pollenke

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden évben, november végén már régóta hagyomány, hogy összegyűlik a család apraja-nagyja. Ünnepeljük a Katalinokat, Ferenceket és Juditokat. Sajnos az idő múlásával csökken az Ünnepeltek száma, ugyanakkor a család létszáma nem feltétlenül. Az idei évben ezen alkalomból újabb slágergyanús finomság…..
Ezt a Fideszt már nem Orbán Viktor irányítja Bármennyire is furán hangzik a címben felvetett állítás, különösképpen egy annyira centralizált, már-már félkatonai szervezetre vonatkoztatva, mint a Fidesz belső kör, mégis fenntartom. Ezt a Fideszt már nem Orbán Viktor irányítja, hanem a félelem.…..
pollenke 2021.10.15 10:41:46
@ulpius66: Ezt honnan veszed ? Nem hinném, hogy hazaköltöztek volna, mert ha valaki iskolába íratja a gyerekét egy másik országban az nem arról szól, hogy csak kiruccant a család nyaralni. Esetleg a papa rájuk szólt, hogy ez nem mutat jól PR-ilag ?
Egy szakrendelés előtt unalmas perceimben, óráimban sikerült esettanulmányt folytatnom a szakdolgozók viselkedéséről. Még mielőtt bárki felháborodna, hogy megint a nővért bántják, talán érdemes végigolvasni eme néhány sort! 20 éve taposom az egészségügy kanyargós, gidres-gödrös útját, de azt tudja…..
pollenke 2019.03.21 15:33:20
@Fikkentáger:"szaros kis TB-fizetés" ?! Miről beszélsz ?! Több, mint havi 70 ezret csengetek be a közösbe eü járulék címen és akkor még nem beszéltem a munkáltatói hozzájárulásról, amit utánam fizetnek be az államkasszába. Attól még, hogy Te minimálbérre vagy bejelentve, vagy egyéb módon élősködsz, más még fizethet magas TB-t, amiből aztán a Te birka seggedet, sőt még a kölyködét is gyógyítják.
 Annyira, de annyira szeretnél virágoktól pompázó balkont, de déli fekvésű erkélyed van? Hol itt a gond? :) Számos szebbnél-szebb virág közül válogathatsz, csak tudnod kell, hogy melyikek közül. Most bemutatom az idei kedvenceidet, amik örömmel elkápráztatnak majd virágaikkal. ..
Mit tiltson be egy önkormányzat, ha nincsenek romkocsmái, a madarakat meg nem tudják. Na persze tehetek epés megjegyzéseket, valójában irigylésre méltó Balatonfüred helyzete és tulajdonképpen igazuk van, hogy megvédik a település egyik nagy értékét, a nyugalmat. Mint az…..
A régi vagy az új játszóterek-e a jobbak kérdésben már volt egy vita korábban is, de az óvodaépületekről még nem. Talán azért sem, mert egyértelműen jobbak az újak. Más kérdés, hogy talán lehetnének még jobbak. Valkár Éva, lakberendező ergonómiai szempontból nézte…..
pollenke 2010.10.19 09:45:30
@fogyókúra: Értem én az indokokat, csak hát akkor is sokkoló annak a barakknak a látványa. Mellesleg, a helyszínválasztás sem túl szerencsés: a meglehetősen forgalmas főút és buszvégállomás tövében szegény gyerkőcök egész nap szívhatják majd a benzingőzt.
Egyébként, az új bölcsőde ugyanazon a telken lesz "mellette"? Mert akkor az építkezést is végigélvezhetik majd...
Javában zajlik régi és új kormányaink közt az átvétel ceremóniája. Túlestünk az első kormányszóvivői sajtótájékoztatón is, amit nem lehetett túlélni béna kacsázás nélkül.Nagy Anna antréja rekeszizom szaggatóan gyönyörűségesre sikerült. Kedvesen mosolygott a szavait…..
pollenke 2010.06.01 11:54:58
@mnandy: Ennyire nem lehet rövid az emlékezet !
Én konkrétan ERRE gondoltam:
static.nol.hu/media/picture/09/41/02/000024109-0023-600f.jpg
pollenke 2010.06.01 13:39:24
@orvian: Ezzel most mit kéne kezdenem ?
A belinkelt hivatkozás sehova nem vezet, ill. csak a google levelező beléptetőjére...
„40 perc késéssel találtam meg végre az ő háztömbjét, felcaplattam a negyedikre és csöngetek. De ő nem nyit ajtót. Dörömbölök. Semmi. Felhívom: ki van kapcsolva. Vállat vonok és elindulok haza” – mit lehet tenni, ha egy pasi nem késésálló? Mert bizony a…..
pollenke 2010.05.27 10:56:11
@Elect2010: Pontosan erre gondoltam én is.
Hiszen a srác ezért is hívta fel másnap és mondta neki azt, hogy milyen kiszámíthatatlan. Vígjátékba illő jelenet: a csajszi ott dörömböl egy vadidegen ajtaján, a nyomorult fickó meg egy háztömbbel odébb túráztatja magát, hogy mi van már, miért nem végre ez a hülye tyúk ...