Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Captain Hook

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány nappal ezelőtt az amerikaiak letámadták Oszama bin Laden búvóhelyét, majd némi tűharc után kivégezték/lelőtték a hírhedt terroristavezért. Kathryn Bigelow filmterve ezért némileg módosult, hiszen az Oscar-díjas rendezőnő egy olyan produkciót tervezgetett, ami egy, az…..
Captain Hook 2011.05.08 05:56:32
Ha-ha-ha! Lam,lam,maris beindult a propagandagepezet!
Tipikus amerikaiak.
Bekepzeltek,ignoransak es mindent elhisznek,amit a teveben latnak.

Egyebkent csak annyit az egesz sztorirol,hogy:
-ha ket helikopterrel ment oda a 25 fös kommando(az igazi hösdroid NAVY
SEALS Team Six) es az egyik lezuhant,hogyan fert be utana mind a 25, plusz a lezuhant gep ket pilotaja es ket geppuskasa,Bin Laden holtteste,valamint az összes hön emlegetett targyi bizonyitek,mint szamitogepek,iratok,stb. a masik gepbe az ottani ket pilota es ket geppuskas melle?!
Akarhogyan is szamolom,az Bin Ladennel együtt 34 fö,meg a cuccok;eleg nehezen fer ennyi ember egy Blackhawk/Nighthawk helikopterbe. Vagy tevednek?
-a fösodratu media szerint a rajtaütes negyven perc alatt zajlott le.
Mivel nem mondtak,hogy pontosan hanyan öriztek Bin Ladent,a hasamra ütök es egy öt-nyolc fös testörseggel szamolva az volna a kerdesem: hogyan lehet az,hogy 25 ember tüzharcot viv mondjuk 8-cal es a helyszinröl keszült videon (ami persze jo pocsek minösegü,nem latszik rajta egyetlen aldozat sem akit Bin Ladenen kivül lelöttek,csak verfoltok) nem lathato egyetlen golyonyom,becsapodasi nyom sem,ugy az epület külsö,mint belsö falain?! Ennyire jol celoznak a SEAL-ek?
Nem hiszem..
-rögtön eltüntetik a holttestet egy "iszlam hagyomanyok" szerinti tengeri
temetessel (hogy meg csak veletlenül se jusson senki eszebe kutakodni utana) es aminek termeszetesen semmi köze az iszlam hagyomanyokhoz,majd nem adnak ki rola semmilyen felvetelt,mindenfele hülye ürüggyel: mint pl. "nem tudtak melyik orszagnak adjak ki a holttestet" meg "nem akarjak meg jobban felbösziteni a talibokat" es "nem akarnak belöle martirt csinalni,akinek ismert sirhelye zarandoklatok celjava valna"
Több mint 15 eve meg akartak ölni es most,hogy allitolag sikerült,ugyan ki a frasznak akartak volna kiadni?!
Pontosan azzal tettek martirra,hogy megöltek!

Kit neznek megint hülyenek? Az egesz vilagot?
Ugyan mar!
Egyszerüen csak tul regota tart mar a haboru,eredmenytelenül es ertelmetlenül,hat mar eppen itt volt a sürgetö szüksege annak,hogy valami ütös eredmenyt is felmutassanak: hogy tessek,lam megerte a faradozast,vegre elkaptuk. Röhejes. Mindezt csak azert,hogy csirajaban elfojtsak a hazai feltörekvö haboruellenesseget,nehogy megint olyan meretü tiltakozassa fajuljon, mint Vietnam miatt volt...

Bin Laden valoszinüleg mar regota meghalt,talan azert sem mutattak rola az elmult evekben fenyegetö videokat es az amerikaiak szamara elviselhetetlen volt a gondolat,hogy nem ök öltek meg.
Rendeztek tehat egy szep kis szinjatekot,melynek se füle se farka,santit minden,ezerfelekeppen adtak elö a sztorit,ellentmondasoktol es gyanus elemektöl tarkitva,hamisitott fenykepekkel,leellenörizhetetlenül es megcafolhatatlanul.
Mi pedig higgyük csak el,mert ök mondtak. Ha-ha!
Mondtak mar tul sok mindent,ami hazugsag volt,miert higgyünk nekik?

Persze aki ketsegbe meri vonni az ö allitasaikat,azt rögtön megbelyegzik a propagandajuk legjobban kedvelt,kritikat,hitetlenkedest es igazsagkeresest azonnal,rendkivül hatekonyan es csirajaban elfojto kifejezesevel:
ÖSSZEESKÜVES ELMELET

Mindenki aki nem kajalja be rögtön a hazugsagaikat ezt vagjak vissza azonnal es ezzel gyakorlatilag a legtöbb buta,gondolkodni,folyamatokat atlatni keptelen ember szemeben a kritikusokat,hitetlenkedöket SZAVAHIHETETLENNE teszi.

Most pedig meg csinalnak egy jo kis 300.000.000,- dollar bevetelt hozo Hollywood-i agymoso hösi eposzt belöle es röhögnek a markukba. Sok birka,buta,müveletlen,divathazafi, hamburger meg pornomanias konzumidiota fiatal meg ott ujjongott a Feher Haz elött...
Szanalmas. Az ember tenyleg nem tudja,hogy sirjon,vagy nevessen...
Sziasztok!   Nemrég a cégünk új irodaházba költözött, új helyre kerültünk. A napokban arra lettünk figyelmesek, hogy rengeteg szerelő érkezett és elkezdtek sürgölődni. Mi nem tudtuk, hogy mi fog történni, bennünket senki sem tájékoztatott arról, hogy miért is vannak…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
„Ha már a nőiesség minden zsetonját eljátszottátok, legalább a szánalmasságig ne süllyedjetek le!” A következő mentális beöntés egy férfiúi kifakadás. Oroszlánbömbölés. Talán tovább nem is érdemes előhangolni. Fogadjátok eme érzelmi torpedót lazán, és…..
„40 perc késéssel találtam meg végre az ő háztömbjét, felcaplattam a negyedikre és csöngetek. De ő nem nyit ajtót. Dörömbölök. Semmi. Felhívom: ki van kapcsolva. Vállat vonok és elindulok haza” – mit lehet tenni, ha egy pasi nem késésálló? Mert bizony a…..
Captain Hook 2010.05.27 10:35:47
@Birkesz:
Szia Birkesz!
Szerintem a magánéleti és a munkahelyi késés ugyanaz.
Aki az egyikben késik, késik a másikban is. (általában)