Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valaki Aki

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Áve, imperátor Viktor ! 2010.05.29 08:00:00
A régi vicc megvan?- Mi lesz ma ebédre édesanyám?- Kirántott asztalfiók, kisfiam...De ne szaladjunk ennyire.Ma a parlament új kormányfőt választ. Lázas az izgalom, óriási a várakozás. Vajon sikerül-e 194 egybehangzó szavazatot szerezni a jó pillanatban? A hívek rojtosra karmolják…..
Valaki Aki 2010.05.29 10:51:55
Pár napja megy itt a morfondírás, hogy milyen szerencsétlen az időzítése a kettős állampolgárság-törvénynek a szlovákiai választások miatt, miközben sokaknak nem tűnik fel, hogy semelyik másik ősi ellenség nem ugrál - ki ezért, ki azért. A románok például azért nem,…..
Valaki Aki 2010.05.29 10:41:33
@Tremere: "A románokkal szolidaritás? Ugye, ez csak egy vicc? Amiket leműveltek a székelyekkel, azután semmilyen fokú szolidaritást nem vállalok velük! Majd ha adnak is valamit, pl. legalább egy korlátozott autonómiát Székelyföldnek, akkor majd elgondolkodok a szolidaritáson... "

Ez az a hozzáállás, ami örök gyűlölködéshez vezet. Meg kell törni a kört!

(és ezt ne keverjétek össze Fico falloszának gyurcsányi polírozásával)
"Az Országgyűlés elfogadta a magyar állampolgárságról szóló törvény módosítását, amely egyszerű és kedvezményes honosítást tesz lehetővé a határon túli magyarok számára. Válaszlépésként Szlovákia is módosítja saját állampolgársági törvényét: a módosítás…..
Valaki Aki 2010.05.27 07:55:44
@Megfigyelo:

"""Hát az nem úgy van, az EU-n belül is kell 3 (vagy 6?) hónapnál hosszabb időre tartozkodási engedélyt kérni a külföldi EU-s állampolgárnak, és az indoklás nélkül megtagadható, rendszeresen hosszabbítandó... """

Most külön beregisztráltam erre a foschra, hogy közölhessem, hogy NEM. Az EU *alapelve* a szabad személyi mozgás az unión belül, mely csak veszélyhelyzetekben korlátozható (Fico is terroristaveszélyre hivatkozott, mikor Sólymot nem engedte be)

Egyáltalán honnan veszed ezt a marhaságot?
Valaki Aki 2010.05.27 08:00:24
@Megfigyelo:

A munkavállalást korlátozhatják, ha jól emlékszem kb. 2012-ig (és csak addig!), de a letelepedést NEM. Fogd már föl, hogy az EU-n belül nincs ilyen! Vagy én vagyok a hülye, hogy egy trollal vitatkozom?
Valaki Aki 2010.05.27 08:12:27
@Bukowszky:

Annak, hogy hogyan kezelnek, milyen beosztásba vesznek föl, vagy, hogy válaszolnak-e egyáltalán, semmi köze nincs ahhoz, hogy letelepedhetsz-e, egyszerűen nem toloncolhatnak ki.

A szemét bánásmód pedig az itthoni munkapiacon is jelen van :/