Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zeedius

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtökön bombaként robbant a 2 milliót elrakó Wieszt Jánost ábrázoló videó. A felvétel másik szereplője, a boríték átadója ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót. Ennek szövegét nekünk már korábban elküldte, két exkluzív videóval együtt. "Gálfi István…..
Zeedius 2010.05.27 03:02:22
Tisztelt hozzaszolok. Nagyjabol atolvastam a forumot es nagyon elrugaszkodott vegiggondolatlan hozzaszolasokat lattam. En vallalkozo vagyok es teljesen igazat adok Galfi Urnak. Szerintem ezek a politikusok nem ezeken az osszegeken hiztak fol, ezek a tetelek regen is voltak, nyugaton is jelen vannak, kalkulalnak is veluk, meg a legfejlettebb orszagokban is. Nalunk az aranyok az elmult evekben nottek betegesre es gondolok itt az autopalyakra, viaduktokra, kormanyzati negyedre, 4-es metrora, BKV, MALEV, es meg egyeb multikra. Ezeket az 1000 milliardos lopasokat egy Zuhslaggal uggyel el lehet terelni (70Millio), nevtseges. Az aki azt mondja, hogy a penz atadasa utan rendorsegre kell menni es kesz, azt nem tudom melyik vilagban el!!!??? Magyarorszagon??? Itt egy ilyen feljelentes utan egy visszatamadas tortenik (mint ahogy meg is tortent), es egy nagyon hosszu procedura kezdodott volna, egy olyan kornyezetbe, ahol Weisz van otthon (MSZP). Nah itt probalj meg okos lenni ! Ugyved, targyalasok sorozata evekig, illetekek, ido, energia, idegeskedes, boltod rottyra megy kozbe, vagy nyersz , vagy nem. Ha buksz - amit lassunk be konnyen lehetseges lett volna, amikor a miniszterelnok volt a legnagyobb peldakep, ahogy az erdekkor megvedte a libas ugyben - akkor buktad a koltsegeket is. Egy ilyen kiszamithatatlan uzleti vilagban ezt megkockaztatni nagyon veszelyes, de helyesebb ha azt mondom uzleti ongyilkossg. Persze innen kintrol jol nezett volna ki, igaz hogy ez a Galfi csodbe ment, romokban az elete, alkalmazottak kirugva, na de milyen vaganyan kiallt a korrupcio ellen!!! Kedves hozzaszolok, nem tetszik, hogy ilyen korrupcios osszegeket zsarolnak ki uzletemberektol??? Hat nem kellett volna megvalasztani ezt az exkommunista tarsasagot es akkor ez nem ilyen mertektelen lenne. Nem veletlenul kialtottak ki a nem kameranak latszo felvevoeszkozoket kemtargyaknak az ellmult evben. Hat nem minket akartak vedeni azzal, hogy akinel ilyen van 5-15ev !!! Ezt ugye mindenki belatja, mert ha ez az MSZP ilyen figyelmes akkor miert koroznek folottunk kemrepulok ??? Nem pont az ilyen esetektol feltek ,mert mar annyira elszemtelenedtek, annyi ilyen ugyuk volt, hogy mar lattak ennyibol ha nem lepnek, ki fog egypar derulni, mint ahogy ki is derult. Tovabbi jo forumozast.
UI: (Semmilyen parttal nem szimpatizalok, egyszeruen utalom az MSZP-t) :-)
Zeedius 2010.05.30 14:49:31
@amergin: Kedves Amergin. En egyetlenegy hozzaszolast irtam, amit nem vitainditonak, hanem tenykozlesnek szantam, es nem is kivantam tovabbiakat hozzafuzni. De ahogy vegigolvastam az uj kommenteket, ugyereztem meg egyet azert irok.
"Hadd ne kelljen már benne népi hőst látnom - sem egy jogaiban megtiport szerencsétlen figurát. Ha akkor, három évvel ezelőtt - ahogy Te mondod: - fejjel megy a falnak, és Kolhaas Mihályként vagy Don Quijoteként igenis szembeszáll a hatalommal, akkor a szememben népi hős. Most nem. És nincs az az érvelés, amely három év után annak tudná láttatni számomra. "

Hat ne haragudj, nem akarlak megbantani, de szerintem a nepi hos, illetve az igazsagos mesefigura az te vagy. Te vagy az aki szerint "a kiskiralyfi nekugrik a 12 feju sarkanynak es lekaszabolja". A Don Quijote megjegyzes meg megallja a helyet, mert ha akkor tamad be, amikor tortent a dolog, akkor az valoban egy naaagy, koooltseges, hossszu, szelmalomharc lett volna, es elarulom hogy a szelmalom szanaszet daralta volna a mi hosunket :-)
En nem akarlak meggyozni, de remelem, hogy iromanyom legalabb egy ket gondolatot ebreszt benned. Mi ebben az esetben az erdekes? Egy olyan kormanyzas alatt, ahol te masikkal szimpatizalsz, vagy egyszeruen nem vagy benne es ezaltal aldozatnak szamitasz, tortenik veled egy igazsagtalansag. Hidd el, hogy nem futyorteszve ment megkenni, meg sulyos milliokat fizetni a boltra. Hidd el, hogy duhos volt, kihasznalt es sarokbaszoritott. Uszott az arral es varta mikor tud elszamolni az elkovetovel. Jott egy biztonsagosabb esetleg szimpatizans vezetes , es vegre elegtetelt vehetett. Sztem ennyi a sztori.

Tovabbi szep napot