Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s.trigo74

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén csendben kezdődött az ARC kiállítás, a szervezők állítólag a válság miatt nem nyitották meg "nagy csinnadrattával", de azért a hétvégén már megtekinthető az óriásplakátokra csempészett, ömlesztett társadalomkritika.Mi is elmentünk tegnap Csabával a…..
Fico a kettős állampolgárság megadása mellett egy másik durva szlovákellenes lépést is felfedezett Orbánék tevékenységében: az új miniszterelnök első hivatalos útja Lengyelországba vezet.  Hogy mi ezzel a probléma? Hát az. Az, hogy Orbán ezzel azt sugallja, hogy nem is…..
s.trigo74 2010.05.26 20:48:37
@Blás Sailor von Wolfhausery: A grippeneket már tényleg illő lenne kipróbálni.A magyar külpolitika meg már rájöhetne,hogy a magyar köztársaság elnökét(aki ráadásul a MH főparancsnoka)nem négy bizt.őrrel,hanam négy hadosztály honvéddal kell átküldeni a határon.Akkor talán egy tót közlekedési rendőr nem csinál hülyét belőle.
s.trigo74 2010.05.26 21:44:01
@gabor.doczi: A Terminator2 is csak büszke tótországban lett Eletromodulátor dva.naná
Lássuk be, nem kockázatmentes egymásnak ereszteni 2*11 férfiembert, hogy a világ egyik legjelentősebb sporteseményén küzdjenek egy aranyozott kupáért! Ha ehhez még hozzávesszük, hogy talán a VB az egyetlen labdarúgó esemény, amelyet még a nők is viszonylag nagy arányban néznek,…..