Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Malcolm Reynolds

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szintet lépünk, a nyakörvbalhé után most itt egy GPS tok, ami 980 Ft-on indult, de végül 1250 Ft lett belőle. Az eredeti árral már számla is készült, mégis megdrágult a termék, mire megérkezett a boltba és Zirowe megvette volna. Május 9-én sikerült végre eladnom régi gps-emet…..
Malcolm Reynolds 2010.05.26 21:06:46
@Őslakos:
Ki beszél itt a megrendelés és az értékesítés napjáról valutában? Tényleg nem lehet elolvasni mit írtak???

AZ a nap és ár számít, amikor a bolt megvette a beszállítójától vagy az importőrtől. Teljesen mindegy, hogy ma a béka segge alatt van az euró, ha ők (mint forgalmazó) a megrendelt terméket tegnap előtt magas áron vették. Még ha nem is raknak rá egy fillért sem, nyilván nem fogják (adott esetben nem kevés) veszteséggel eladni. És ne jöjjön megint mindenki azzal, hogy ez hány százalék! Magánemberként nem érdekel a 270 forint, sőt, ha Zirowe ettől megnyugodott volna még szerintem sokan kifizették volna neki ezt az összeget. DE HA én lennék a kereskedő akkor nem biztos, hogy 200-300 darabnál is szívesen lenyelném a 270 forintos árkülönbözetet!

@tihs:
Ez is egy értelmes hozzászólás volt! Gratulálok!
Igen, biztos igazad van: Valószínűleg sokáig maradhatna "életben" egy bolt, ha ilyen korrektül dolgoznának! Te sem igazán tudsz olvasni! Leírták, hogy MIELŐTT a "kedves" panaszos egyáltalán kitette volna a lakásból a lábát közölték vele, hogy sajnos az ár megváltozott. ÉS AZT IS, HOGY EZ NEM UGYAN AZ A TERMÉK!!! Nem került neki semmibe ez az út. Pusztán csak egy eldöntendő kérdés volt: Kell-e a tok neki 1250 forintért? Igen vagy nem? Leírta, hogy "megfenyegette" őket azzal, hogy beír egy posztot ide, a Homárra, de erre az e-mailre nem kapott választ... És mégis mit várt? Ettől meg kellett volna változtatni az árat? Tehát egy bolt megzsarolása önös érdekből, pár fityingért az jó?
A másik meg az, hogy már 300 forintról beszélsz, amikor valójában 270 forintról volt szó, amit tovább csökkentett volna a kedvezmény, ha Zirowe elfogadja. (Csak a pontosítás végett!) Tehát, igencsak szemét dolog szerintem bemocskolni BÁRKI nevét pár fityingért!
Már látom hogyan születnek a városi legendák! Úristen!

... és még valami: Ugyan azt tudom mondani, mint előttem egy páran. HA valakinek nem tetszik egy ár, nem kell megvenni. De ez nem azt jelenti, hogy mások a bunkók! Én is szeretnék már évek óta egy SLK Mercedes-t, mégsem küldöm el a kereskedőket a pi..ába, mert szerintem drágán adják az autót, "lehetne az olcsóbb is"!
Milyen jó, hogy itt szinte mindenki "szakértő és profi" jogász meg ügyvéd...
Hihetetlen! :-(