Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Iparos

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendben, túloztam a címben. A teljes büdzsénk kicsit több volt öt százdollárosnál, de nagyjából ennyit szántunk az autóra. Ennyiért akartunk venni valamilyen gépet, hogy átguruljunk vele New Yorkból San Franciscóba nagyjából két hét alatt. Hogy sikerült-e, majd kiderül a végén, ugorjunk inkább a…..
Iparos 2010.08.29 23:12:29
@Stump András: Fősuli utolsó évében szerveztük, munkáról és föld körüli útról szólt volna, de "csak" a Csendes Óceánig jutottunk. Az első munkahely a Rocky Point vidámpark volt (olasz maffiózók üzemeltették, már bezárt) 5 hétig, a másik az oregoni Mount Hood hegyen a Timberline Lodge lett volna (lásd a "Ragyogás" című filmet), csak a vízumunkat elrontottuk. Így mindenki hazajött, amint elfogyott a pénz. Addig a hegyekben sátoroztunk, és autókáztunk, 4 hétig. Akkor láttunk először zacskós nénit. (bevásárlókocsis, és több tucat nejlonzacskós hajléktalan néni)
Forradalom vagy nem forradalom: a tövig rágott gumicsont-kérdést egzaktul megválaszolta az élet - egy polgári forradalom után biztosan nem tilthatnának le kommunisták filmbemutatókat, és nem ítélne el a bíróság kommunista ügyeket feltáró történészeket. Pedig igény a…..
Iparos 2010.06.22 22:24:16
@Ssipak: 87-ben még megvertek. :)
Iparos 2010.06.22 22:35:21
@Ssipak:
Nyugi a világútlevéllel 3 év alatt behoztalak titeket. 92-re már bejártam a Sanghaj-Murmanszk-Seattle háromszöget.
Nem fogod kitalálni, úgy hogy dolgoztam és sefteltem, stoppoltam...
Most egyetemen tanítok, saját cégem van alkalmazottakkal, és nem sírom vissza azt az időt, amikor ha valaki akartál lenni, akkor pártagnak kellett menni, tenni néhány szívességet az elvtársaknak és mehettél nyugatra is. :)
Iparos 2010.06.22 22:41:52
@Ssipak:
Konkrétan alkoholista és kábítószeres lett emiatt. Gondolom ez nem annyira hihetetlen, ha valaki kamaszkorában elszenved egy ilyen traumát egy "csíny" miatt. Nem csak az iskolából való kizárás volt, hanem más is a rendőrségen, mire kikerült.
Persze a gulyáskommunizmust nagyon sokan nem élték meg tragédiaként, de én láttam az akkori gettót is. 14 évesen ragasztózó gyerekekkel.
Na, melyik az a magyar politikus, amelyik tömegközlekedik? Naaaaaaaaa? A Budapest Száksz magazin a következőkben Deutsch Tamás egy szombati délutánjába enged bepillantást a köznépnek. Láthatjuk, hogy Tamás is csak egy ember a sok közül, ő is gyalog jár, levegőt szív, és a…..
 Bekerül az alkotmányba a Szentkorona-tan. Legalábbis így értelmezhető a kereszténydemokraták módosító indítványa, mely szerint át kell tekinteni, hogy a hatályos alaptörvény megfelelően tartalmazza-e ,,alkotmányfejlődésünk történeti értékeit”. Boross Péter,…..
Iparos 2010.06.17 23:02:59
@IGe:
Szép történet ez a Viola Zoltánról. :)
Anzelm dolgáról pedig csak annyit, hogy informatikus, matematikus és fizikus lévén a logikáról és a véges axióma kijelentésekről a jó öreg Gödel jut eszembe, így nem is értem hogyan gondolták hogy ez így bizonyítható lesz.
Iparos 2010.06.17 23:21:40
@IGe:

Köszi!

Nem túl szép a guglifész rólad. :)

"Nocsak, nocsak. Lehet, hogy Iván Gábor Elemér visszatér?"
Iparos 2010.06.17 23:48:02
@IGe:
Igen, és a Wikipédia, vitafal, zoknibáb. :)
Mindegy. A Gödel istenérv cáfolat tetszett. :)
Bár én máshol fogtam volna meg.
Jó éjt!
Fico a kettős állampolgárság megadása mellett egy másik durva szlovákellenes lépést is felfedezett Orbánék tevékenységében: az új miniszterelnök első hivatalos útja Lengyelországba vezet.  Hogy mi ezzel a probléma? Hát az. Az, hogy Orbán ezzel azt sugallja, hogy nem is…..