Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antihero

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Újra gyilkolt a Farmville 2010.10.28 16:24:00
Az IDDQD legénysége köztudottan nem az a digitális mezőgazdász fajta, így azon az egyértelmű apropón túl, hogy szeretünk alaposan hozzádörgölőzni a bulvármocsokhoz, az az elv is vezérel minket, hogy felhívjuk az emberek figyelmét a magát elsőre ártatlan időtöltésnek…..
Antihero 2010.10.28 18:28:46
@ZsiNor: Hogy egyre több az ilyen eset? Lehet. De már nem is tudom ki mondta azt, hogy "Brezsnyev amint hatalomra jutott, elkezdtek lezuhanni a repülőgépek".
Akinek esetleg nem esne le. mindig is voltak olyan emberek, akik ilyen dolgokra hajlamosak. Az a különbség, hogy most több médium áll mögöttük, vagyis már mi, közemberek is tudunk róluk.

Persze még én is tévedhetek
Film adatlap Eredeti cím: Scott Pilgrim vs. The World Bemutató (Belgium): 2010. augusztus 13. Magyar cím: Magyar bemutató: DVD megjelenés (HUN): Műfaj: Kaland, Fantasy, Akció Rendező: Edgar Wright Forgatókönyvírók: Edgar Wright, Michael Bacall Szereplők: Michael Cera, Kieran Culkin,…..
Antihero 2010.06.13 00:52:49
Mario Brothers 3   Itt a Mario Brothers 3 videó, ami kicsit sátánistára sikeredett. Mindenkinek jó szórakozást. A rend helyreállt.  Íme a videó. A felirat hibáit javítottam. ..