Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tatamakocsi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angol cím: Movin' out (Brian's song) Magyar cím: A Költözés (Brian dala) Leírás: Peter összebarátkozik Brian barátnőjével, és rábírja arra őket, hogy költözzenek össze egy saját lakásba. Stewie segítene kifizetni a lakbért, de közben beavatkozik a pár kapcsolatába. Meg és…..
Angol cím: No Chris Left Behind Magyar cím: A legbutább diák Leírás: Christ megbélyegzik az iskolájában, mint a legostobább diákot. Hogy segítsen rajta, Mr. Pewterschmidt magániskolába iratja őt. Eközben az Óriáscsirke is visszatér, hogy harmadszor is megverekedjen…..
Angol cím: Brian goes back to college Magyar cím: Vissza az egyetemre Leírás: Miután kiderül, hogy Brian sosem fejezte be a főiskolát, visszatér, hogy letegye a vizsgáit. Ehhez azonban csalni kényszerül. Eközben Peter, Quagmire, Cleveland és Joe Szuper Csapatnak öltöznek egy…..
Angol cím: PTV Magyar cím: PeterTV Leírás: Egy véletlenül bent maradt cenzúrázatlan jelenet miatt a helyi tévé cenzúrázza összes adását. Peter és Brian éppen ezért elindítják saját csatornájukat, mely szinte csak obszcén dolgokat sugároz. Miután az ORTT erre rájön,…..
tatamakocsi 2010.06.09 12:24:37
Angol cím: 8 simple rules for buying my teenage daughter Magyar cím: Nyolc szabály arra az esetre, ha el akarjuk adni a lányunkat Leírás: Peter felajánlja Meget egy gyógyszertári számla kiegyenlítése miatt Neil Goldmannek. Meg eleinte ki nem állhatja az ötletet, de amikor azt látja,…..
tatamakocsi 2010.06.07 14:14:22
Angol cím: Petarded Magyar cím: Peter, a retardált Leírás: Peter annyira öntelt azzal, hogy megnyert egy Kérdezz-Felelek partit, hogy Brian IQ-tesztet végeztet vele. Ekkor derül ki, hogy Peter szellemi fogyatékosnak minősül. Ráadásul Lois is lesérül, és a lábadozása alatt a…..
Angol cím: A picture is worth a 1,000 bucks Magyar cím: Az ezer dolláros festmény Leírás: Peter amiatt aggódik, hogy halála után senki nem emlékszik majd rá. Mikor azonban rájön, hogy Chris tehetséges festő, elhatározza, hogy rajta keresztül lesz ő is népszerű, New…..