Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vicsoripuma

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelenésük után rövid idővel máris egy ország rajongja az itt most meg nem nevezett közösségi eladogatós oldal mélyen emberi sorsokat bemutató filmecskéit. Ahogy a néniék adják el a nippeket, meg Józsit, aki csoppereket épít és aztat is eladja. Magyarország, 2014:…..
Íme, nézzék meg milyen átlátszó módszerekhez folyamodnak, akik le akarják járatni a Toyoták megbízhatóságát. Lépésről lépésre követhetik, ahogy a sunyi befeketítési kampány begyakorolt lépéseit végrehajtják. Ám sajnos nem jön össze, mert nem gondoltak minden…..
  Fennakadtam egy számon. Illetve kettőn. Pontosabban egy harmadikon, ami az első kettőből adódik egyszerű kivonással. Mindannyiunk Erzsébet utalványa legújabb plakátján azzal simogatja lelkemet, hogy befizetésemmel "több mint negyedmillió ember, köztük több mint 100 ezer…..
Vicsoripuma 2014.01.11 09:52:01
@deneskata: Részben igazad van, de:
korrupció nélküli világ sajnos nem létezik.

Biztos lehetne még jobban még okosabban csinálni, de azt ne gondold, hogy a pályázatokat elbíráló személy minden egyes vendéglátót személyesen fog ellenőrizni, mert lehetetlen. Ez utóbbit nem a válaszodra, hanem a leírt élményeidre válaszul írom.

Más:
Azért az üdülési csekket jóval kevesebb dologra lehetett használni, ezért szerintem jóval kevesebben is élhettek vele.
Vicsoripuma 2014.01.12 18:11:29
@D2: Hát pedig ahhoz, hogy egy vendéglátóhelyet beléptess a rendszerbe meg kell ítélni azt, hiszen mikor indul a program nincs semmilyen visszacsatolás, mert nincs eredmény. (0. év)

Persze lehetne értékelő rendszert kiépíteni, de ezekre a pályázatokra elsősorban olyan embereket várnak, akik örülnek, hogy végre nem otthon ülnek, ez nem az 5*-os kategória..

A regisztráció nem ördöngösség szerintem, de most nem próbálom ki csak viccből.
Minden esetre a linkelt oldal első bejegyzésének nézz utána. Lehet helyszínt és időintervallumot is megadni. Sőt bizonyos pályázatok eleve intervallumhoz kötöttek.
A baloldalnak eddig is csak esélye volt, mától már az sincs. Egy, Mesterházy lesz a kormányfőjelölt. Kettő, összefogásra szólított fel a "demokrata értelmiség". Nincs ebben semmi ócska poénkodás, mindkét jelenség nagy precizitással utal arra, hogy a baloldalon semmi sem…..
Rekordot döntött a foglalkoztatottság. Az NGM nem is felejtette el kiadni az aktuális győzelmi jelentését: Az idei május-júliusi adatok lépték át először a válság kitörése előtti legmagasabb foglalkoztatottsági szintet. Azóta töretlen növekedés vette kezdetét, ami…..
Vicsoripuma 2013.11.29 17:06:21
@komissarlajos: Ez konkrétan az én tapasztalatom. Amúgy gratulálok a lányodnak, csak így tovább.
Egyetemen persze lehet utazni, vannak jó programok, amit olcsón meg lehet úszni, de azért az saját keresetből támogatás nélkül más. Amúgy csak egy dolgot ragadtál ki abból amit írtam, de tényleg hajrá neki(k).
Vicsoripuma 2013.11.29 17:13:12
@komissarlajos: Ja, a végére nem reagálatm én is emberi módon élek, csak itt. Nem tartom kevesebbnek magam e miatt és többnek sem.
Én is jártam pár országban, multi környezetben dolgozom emiatt nagyjából tudom milyen furcsa életkörülmények és emberek vannak máshol. Tudom mindig van jobb, de szerintem túl van ez lihegve nagyon.
TComment Ahol megnyílt a föld 2013.10.09 06:15:00
Ez már a második Tannistestem volt, és bár a 2012-es is felülmúlta minden várakozásomat, most, egy évvel később már köpni, nyelni se tudtam. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Vicsoripuma 2013.10.09 18:32:29
@Shadowbull: Szerintem téged nem győz meg egyenlőre semmi. De majd meglátod. Igazából szerintem nem is neked kell levonnod ebből a következtetéseket.
Vicsoripuma 2013.10.09 20:03:39
@visszakettopadlogaz: Mindössze az engem nem győzött meg mondatra reagaltam ugyan ennek a szónak a használatával.
Én a linket érdekesség és a nézőpont tágítása miatt osztottam meg veletek..
Pumaföldön mindaddig jó tartós fogyasztási cikket vásárolni, míg az el nem romlik, a szervizek morális tartása ugyanis még az ország általános szerencsétlenségét is messze alulmúlja. Míg az úgynevezett "más országokban" a nagyjából ugyanolyan színvonalú…..
Orbán a The Wall Street Journal európai kiadásának adott interjújában annyi hazugságpatront sütött el, hogy alig látni a sűrű füsttől. Szinte minden mondata cáfolható: Magyarország 2002-ben még Közép-Európa élvonalában volt, 2010-re viszont a leggyengébb…..
Vicsoripuma 2013.07.20 11:35:34
@Fedor: Én értem, hogy ez az interjú bántja az önérzeted, de ez valószínűleg tényleg nem az igazságról szólt. (Bár nem hiszem, hogy teljesen látom a tiszta helyzetet, mert tiszta adatokat sem igazán találok. ) Azt viszont nem írhatod komolyan: az igazság majd mindent megold. Ez nem a legkisebb királyfi története. Ez mindössze egy páváskodás volt, aminek remélem lesz eredménye. Hiszen te sem fektetnél be dollármilliókat oda ahol a pesszimista miniszterelnök sem hisz saját magában. Én továbbra is úgy gondolom ez így egy jobb képet fest rólunk. Én is ezt tettem volna, mert úgy gondolom, hogy ez ilyen angolos How are you? kérdéses interjú lehetett. Őszintén mit vártak???? Ha pedig tudnának rólunk bármit is hidd el lett volna kérdőre vonás. Ennyi.
Vicsoripuma 2013.07.20 14:49:30
@Fedor: Nem igazán a közvéleménynek hazudott, hiszen ez az interjú nem neked/nekünk, szólt. De még egyszer: ha tudnának rólunk bármit is, visszakérdeztek volna.
Kíváncsi lennék te mit mondtál volna? Tudom, már ugrottad egyszer a kérdést.:) Finom a gulyás, de gondban van az egész térség.
Komolyan úgy gondolod, hogy egy újság által leközölt interjúban mindenki valós dolgokat állít? Ez naívság. Ha a konkrét véleményemet kérdezed igen szerintem bőven van hazugság az interjúkban, bár valóban meg lehett volna fogalmazni másképp is, de nem mesevilágban élünk. (Vagyis éppen hogy igen.:))
Vicsoripuma 2013.07.21 02:26:34
@ccactus: Önnek igaza van, az eredetit nem olvastam...
Hisztizik az álszent, pszeudokeresztény másodperceket villantó, nemigazi politikai jobboldal Magyarországon, juj, felvették egy rendezvény VIP sátrában a Kedves Vezér lányait videóra, eszem-faszom megáll. Tanmese Csehországból. Csehország – menő! Bárhol megcsavarhatod a…..
Mi értelme az ötvenes táblának a három sávos úton? Miért kell hetvennel cammogni az autópálya-bevezetőn? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Vicsoripuma 2013.07.17 16:33:48
@panaszmuki: @panaszmuki: "ad 1.) Lakott terület az, amit a táblák lakott területnek jeleznek.

ad 2.) A Ferihegyre vezető út is "városban van", mégis ki van téve a lakott terület végét jelző tábla, a megngedett sebesség 90 (már ahol nincs 70-es, meg 50-es tábla). Ott is csak 50-nel (max. 70-nel lehessen akkor menni? "

A ferihegyre vezető úton (amennyiben a gyorsforgalmira gondoltál) nincsenek jelzőlámpák és kereszteződések. (Gondolom ezért van így, de nem én terveztem...) Amúgy mindegyik autópálya bevetőn engedélyezett a nagyobb sebesség még a város határán belül. A cikk azt taglalta,hogy miért korlátozzák a sebességet a városon belül és miért nem lehet már ott az eddig előírtaknál nagyobb sebességgel menni. 70 helyett 90-nel. A válasz a keresztező forgalom. Az autópályán sem mehetnél 130-cal, ha lenne keresztező forgalom. Én így látom. Az 50-et nem szükséges erőltetni minden esetben, de ez egy egyezmény része szerintem kb. egész európán belül.
Vicsoripuma 2013.07.17 16:40:37
@Kono: @Kono: "Komolyan egy autópálya bevezetőn megnövelt sebességkorlátozás 70km/h helyett 90km/h (amúgy városban lámpák között) mennyi időelőnyt jelentene egy 100km-es utazás alatt? két piros lámpával? 2-3 percet? Ezt nem tudjuk kivárni? Ez semmi. "

Csak a bevezető szakaszon van a korlátozás ami a 100km-es út töredéke mert ugye a bevezető szakasz (~10km) után már tudsz 130-cal menni az autópályán, tehát a 2-3 perc eltérést csak a bevezető szakaszra vonatkoztatott alacsonyabb sebességhatár idézi elő. A 90 helyett 70 bevezető szakasz kb. 10 km-es részen.
Mindenki emlékszik még Hofi Géza örökérvényű mondataira: „Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…” Ez ugrik be minduntalan, ha a gazdaság fehéredéséről százalékra pontosan tudnak beszámolni a hivatalos szervek.Legutóbb a Magyar Nemzet hozott le hozsannázó…..
Belsőség Tekert Audit vettem 2013.02.10 12:02:22
- Szevasz Tibi! Figyelj, meddig vagy bent a héten? Mert vettem egy benzines A6-ost, ki kéne olvasni belőle ezt-azt.Azonnal hallottam Novoth Tibi (ex-Boschtechnikus) fojtott hangján, hogy csak a jólneveltségnek – és barátságunknak – köszönhetően nem küld el azonnal oda, ahonnan anno…..
Négy és fél misivel családi batárt keresünk, játsszunk most ilyet. A ringben a modern motoros Octavia, a régi négyhengeressel szerelt Octavia és a Renault Fluence, szintén egyhatossal. Vélemények az azonos című írásunkról...