Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZsO

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi Voice végén úgy álltam fel a tévé elől, hogy nem fogok róla írni semmit, mert minek, nagyjából minden pont úgy történt, ahogy eddig, Malek kényszeresen heherészett, Mező Miska üvöltözött, Somló néha bealudt és elfelejtett hozzászólni a látottakhoz, Caramel meg…..
ZsO 2012.11.20 13:28:41
Jaaj...édes Istenem, már megint itt egy fantasztikus tényfeltáró leleplező cikk az indextől... micsoda döbbenet... egy showműsornak vannak licencben kötött szabályai, amik mit ad Isten éppen ugyanazokat a helyzeteket teremtik, mint máshol és mit ad Isten, éppen ugyanúgy lehet feloldani, mint máshol. Ez majdnem akkora felismerés, mintha írtak volna egy cikket arról, hogy Stalone igazából civilként nem is Rambo. Micsoda botrány... átverik a nézőket...

Sebaj, remek alkalom, hogy sulykolhassák az egész portál fő mondandóját:
"Ebben az országban minden szar, bármely tehetség Amerikában még nagyobb lenne, hülyének nézik itt a nézőket, külföldön minden sokkal jobb, itt meg minden utánzat csak még szarabb is, mint máshol..."
Ezt sulykolják minden cikkükben... a lényeg, hogy még legyen benne egy-két jó helyre biggyesztett ordenáré szó, mint pl. "p.i.n.a" vagy hogy "g.e.c.i" és akkor már a cikkíró egyenesen merésznek és igazmondónak is számít... ez az újságírásnak egy legalább annyira kiszámítható formája, mint amennyire megvannak a szabályai egy "voice"-féle showműsornak. A különbség csak az, hogy ez még annyi értéket sem teremt, vagy kapar össze, mint az...

Egyébként a magyar Voice éppen olyan színvonalas, mint a külföldi... egy Nádor Dávid vagy egy Fatima simán eléri azt a szintet már, aminél már NEM LEHET KÉT ÉNEKEST OBJEKTÍVEN ÖSSZEHASONLÍTANI, mert bőven k*vajó mindegyik és kész.
Egy német újságíró, aki egyébként a puszta Jennifer Rush-ának titulálja Wolf Katit, azt írta az Eurovíziós Dalfesztivál döntője előtti esélylatolgatójában, hogy a magyar indulóra már csak elvi okokból sem szabad voksokat leadni, mivel "Orbán kegyeltje", írja a…..