Regisztráció Blogot indítok
Adatok
t.turbinyek

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap mutatta be az HBO a Törtetők nyolcadok, záróévadának első részét. Az abszolút insider sorozatot imádják a rajongók, de a szakma is, még azok is akikből pedig hülyét csinálnak a képernyőn (jó, nem mindenki), mert ugye legalább beszélnek róluk, márpedig ez fontos…..
Azt mondja a debreceni önkormányzat által működtetett dehir.hu nevű hírportálon az egyik csinovnyik, egy bizonyos Széles Tamás nevű csávó, aki civilben (már amikor nem a hírportálon nyilvánul meg) a Debrecen TV ügyvezető igazgatója, hogy a németeknek szőkéknek és magasaknak…..
t.turbinyek 2010.06.25 12:03:23
Már az Indexben is hőzöngés volt amiatt, hogy a foci vb párhuzamos meccseinek közvetítői bemondják a másik meccs eredményeit, ezért felteszem, hogy másokat is érdekel, miért is teszi ezt az MTV. Alant a köztévé sajtóközleménye, szó szerint. "Amióta a bundázások…..
comment:com A TCA Awards jelöltjei 2010.06.08 10:31:00
A TCA, azaz az amerikai tévékritikusok szervezete idén is közzétette éves díjainak jelöltlistáját. Néhol elég fura a névsor, de itt nincs külön női és férfi kategória, így elég kemény lehetett kiválogatni például a legjobb drámai alakítás mezőnyét (a Lost szereplői…..
Az Úr 2010. évében történt, hogy váratlanul súlyos fenyegetés érte szeretett katolikus egyházunkat: egy televíziós adó, ami eddig sem átallotta a keresztyénséget tiszta erőből ekézni (na jó, nem csak minket, hanem a zsidókat, a muzulmánokat, a sintoistákat és a buddhistákat…..
Bátran állíthatjuk, hogy az év meglepetését szállította a Sky1, angol csatorna, hiszen senki sem gondolta volna a Strike Back című sorozatról, hogy letehetetlen darab lesz. Pláne, hogy nem is kapott túl nagy hype-ot, pedig Chris Ryan önéletrajzi ihletésű műve kifogástalan. Véres…..
Itt az uborkaszezon, a nyári nyugalom ideje, amikor semmi nincs a tévében, lehet darálni az évközben felhalmozott Smallville-Supernatural epizódokat, kényelmes tempóban, hiszen reggelente Jim bácsi nem küld semmit, igaz? Frászt. Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb nyara kezdődik el…..
t.turbinyek 2010.06.01 14:48:56
t.turbinyek 2010.06.01 15:32:36
@sanya64: kosz, kedves vagy de sajnos a life on marst mar ledaraltam :) most epp az ashes to ashes-t daralom, de ezekbol az amugy nagyon jol sikerult sorozatokbol hianyzik az atgondolt, kitalalt reszenkenti nyomozati szal amit mondjuk a szereplok meg a tokeletesen megepitett hangulat nagy mertekben feleldtet :) viszont a luther eleg eselyes, csak abbol meg igy az elejen nekem hianyzik a humor.
A hatalmas marketinggépezettel, és itt a C:c-n is elképesztő posztáradattal beharangozott Lost évadzáró nálam ma hajnalban kiütéssel megnyerte a minden idők legrosszabb sorozatlezárása versenyt. A korábbi zseniális évadok után az utolsó pár rész egy átgondolatlan, sebtében…..
t.turbinyek 2010.05.26 11:32:30
@R.Kalodané Dr. B.Katód Ernő: tökéletesen egyetértek Kalodanéval. Ebből egy összekapkodott nagy pancserség sikeredett... Azt elhiszem, h. volt egy elképzelésük a végéről, de kábé annyi, h majd jack szemének lecsukódásával felyezik be a történetet. Én két lehetséges folyamatot látok: 1. a készítők úgy gondolták, h teljesen mindegy mi a vége, a rajongók (akik eddig is sokkal kreatívabbnak bizonyultak mint az aktuális írók) utólag majd csak összehoznak valami használható keretsztorit, ők meg majd ragaszkodnak az egy ember szempontja gondolatmenethez, mert ugye milyen gyakori bután halni meg, szóval nem meglepő, h jack-el is ez történt, nem sikerült neki még időben összeraknia az eseményeket. 2. az alapsztori elég sekélyes volt, ezért amikor kiszaladt a ló alóluk történetileg, akkor elkezdtek mindent beleszőni, amit a rajongók vártak és a végét is úgy próbálták megoldani, h kicsit minden lehetséges elvárás le legyen tudva. Szóval az adott és általuk kényszerűnek ítélt koordináták szorításában ez volt az egyetlen menekülőút... Mindenesetre súlyosan meghaladta őket a feladat, mert ide valóban egy nagyon szövevényes, sci-fi megasakkjátszma kellett volna, vagy egy végtelenített körforgás, pl valahogy visszajutni az elejére vagy nemtóm.. Annyi jó scifit írtak már, tuti rá lehetett volna szabni valami értelmeset a komponensekre... vagy az is lehet, h ezentúl ez lesz a sorozatírók alaptesztje - te hogyan fejeznéd be a lostot...
t.turbinyek 2010.05.27 12:25:30
A vasárnap esti műsorsáv úgy néz ki, hogy az álszenteskedésre van fenntartva, a Heti hetes populista böffeneteivel csak Hajdú Péter tud versenybe szállni. A Frizibi műsorvezetőjének egyébként eddig nem is ment rosszul: komoly arcot vágott a leghülyébb celebhírhez is, és akár…..
Komolyan mondom, nem tudom hová tenni a következő hírt. Egyrészt ugye örvendetes, hogy a webkettes életérzés vagy mi a túró beszivárog már a házi videózásba is (az egyszerűság kedvéért maradjunk ennél a kiváló kifejezésnél) másrészt viszont engem idegesít valahol, hogy a…..
t.turbinyek 2010.05.26 14:50:32
@drazsika: ezen állapot szerencsére mindenki saját döntésén múlik, szóval ha gondod van mindezzel, akkor ne vegyél részt benne. Szerintem nagyon jó dolog az internet és rengeteg mindenre használható, ha ahhoz van kedved, akkor infok közzétételére, ha meg nincs kedved hozzá, akkor semmi gond, nem erölteti senki :)