Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Backett

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2015-ben a HR szakmában tevékenykedni körülbelül olyan, mint 10 évvel ezelőtt kommunikáció szakra járni. Mindenki megpróbálja, mert nincs jobb ötlete. Pont ebből kifolyólag a szakma az utóbbi években nagyon felhígult.Az újabbnál újabb fejvadász cégek úgy nőnek ki a…..
A legtöbben szkeptikusan tekintünk az 1960-80-as évek szovjet építészetére. A negatív véleményeknek persze van alapjuk, ezzel együtt számos olyan építmény is született a Szovjetúnióban Hruscsov és Brezsnyev ideje alatt, amik inkább tűnnek egy science-fiction film díszletének,…..
Erdekesen telt az utolso este Santiago elott. Valami elozo napi tiramisu beadta a mattot a gyomromnak es konkretan az egesz estet vegig fostam es hanytam. Mar azt hittem a lelket is kihanyom magambol mire olyan  hajnali 4 ora fele sikerult elaludni. Reggel azert meg ereztem az esti kalandot a…..
Tegnap sikerult ejfel utan lefekudnunk, ezert a keles sem ment igazan fenyesen. Kb 9.30 volt mire megreggelizve elindultunk Andrassal. Meg tegnap megbeszeltuk, hogy itt talalkozunk Charles-al es Lacival majd innen indulunk szombat reggel. Ide is ertunk, Andras hivta is Oket, hogy hol vannak. Mire…..
Reggel 6-kor keltunk, mondanom sem kell, hogy a tegnap este utan, nem nagyon volt kedvem. Valahogy osszekapartam magam, lementem reggelizni. Valamikor 7.30 korul sikerult megint elindulnunk Burgosba. Ez olyan 20km koruli tavot jelent. Az ido kodos, gyalogoltunk bele a semmibe a muuton. Altapuerca…..
folytatom tegnaprol....Kimentem (inkabb ki csoszogtam a varosba) es nagy kinomban bementem egy gyogyszertarba valamit venni a terdemre, konkretan minden mozdulat fajt teljesen szethullott. Ez varhato is volt, de azert erre nem szamitottam, mint a viccben amikor az oreget felviszik a…..
Reggel 5 kor keltunk, keves alvas utan, 6 korul indultunk. A terv hogy megyunk 40km-ert. Na ez nem sikerult. Egyszeruen keptelenseg hegynek fel hegynek le ennyit menni. A jobb terdem teljesen kikeszult a lejtmenettol. Alig birtam menni, a vegere mar csak poroszkaltam, vagy csamborogtam…..
Reggel 6 kor indultam Pamplonabol, Laci még maradt, mert mobil netet akart venni, mondjuzk ez nem sikerült mert a spanyolok nem adtak el neki 39 euroert netet, valszeg nem volt kedvük. Ez végigkísér minket, ha van kedük akkor jó fejek ha nincs akkor menjünk a picsába. Most a Laci…..
Tegnap este felertunk a SJPdP-ig, Laci jo fej volt mert kijott elenk es foglalt mar nekem szallast. Elmentunk a zarandok irodaba, ugyhogy most mar HIVATALOSAN is zarandok vagyok. Megkaptam az igazolvanyt aztan elmentunk enni. Mivel StJPdP nem egy nagy hely cserebe kicsi ezert nem volt nagy…..
Kicsit folytatom tegnaprol................Lacival elsetaltunk az eiffel toronyig, megcsinaltuk a giccses kepeket :) persze mindenki a hatizsakos emereket keri meg hogy csinaljanak roluk kepet....nyilvan en nem fogok elfutni a geppel :)Aztan meg rohantunk a sportboltba de nem talaltuk meg, de mondjuk…..
Elindultam..... Párizsból igyekszem írni valahonnan.Na itten vagyok......A repulout, nem volt nagy szam, azt leszamitva, hogy kb negyed orat keringtunk a gurulon mire megtalaltuk a palyat, komolyan az volt az erzesem, hogy az M0 as feljarot keressuk....De hogy milyen az elet.... leultem egy…..