Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Lara-

14 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kapcsolgattam a múltkor a TV-t és az egyik csatornán Szőke András fizimiskája miatt lecövekeltem. Azt hittem valami kis humor bon-bon lesz, de végül csak Bon-bon lett. Egyébként nem vagyok nagy Bon-bon rajongó, de a Cukipofa rögtön a bevette magát a kisagyam hátsó traktusában,…..
Úgy érzem, a Plain White T’s-t azért érdemel meg egy bejegyzést, hogy érzékeltessem, milyen nagyon el vagyunk mi itt kis hazánkban maradva, még Európához képest is. Mármint zeneileg. Is. Bődületesen nagy dobás volt a Hey There Delilah, nálunk mégsem volt semmi visszhangja.…..
popblog KT Tunstall - a jelenség 2007.10.19 19:08:20
Drastic Fantastic. Ez a cím mindent elmond. Tényleg fantasztikus az új albuma a skót énekesnőnek. Biztos többen hallották már róla Hold on-t. Fülbemászó, akárcsak a Black Horse And The Cherry Tree volt, de ez ráadásul azonnal táncra csábít. Bátor, ám annál sikeresebb húzás…..
Most volt egy hónapja, hogy elhunyt a híres tenor, Luciano Pavarotti. Mint a híres és gazdag embereknél általában, ilyenkor már arról cikkezik a sajtó, hogy ki mennyit akar megkaparintani az örökségből. No, itt a Paravarotti családban sincs ez másképp, hiszen a fiatal menyecske…..
Nos már eltelt néhány hét az ominózus Britney fellépés óta, de még mindig folynak a találgatások, hogy mi lehetett a ciki oka. Annyi felvetés látott már napvilágot, hogy a fanoktól a megrögzött gyűlölőkig, mindenki talál kedvére valót. Na de tegyünk rendet. Amikor…..
popblog Dino - Forever Cool 2007.10.01 15:11:00
Annyira ráhangolódtam a Rat Packre, hogy állandóan az új Dean Martin lemezt hallgatom. Annyira hangulatos, és a hatása alá von, hogy legszívesebben betupíroznám a hajam, hajráfot tennék bele, és bő szoknyát vennék fel. Korszakokon átívelő varázsa van ezeknek a ritmusoknak, és…..
popblog Christmas With The Rat Pack 2007.09.28 11:17:00
Picit ugyan még messze a karácsony, csak a legvadabbak kezdték el megírni levelüket a Jézuskának, de jött egy lemez, amitől még buzgóbban fogom számolni a napokat visszafelé.  A legendás Rat Pack formáció olyan magával-ragadó christmas feelinget ad, hogy szinte megcsapja az…..
Sok agyament baromságot lehet hallani különböző sztárokról, de az nekem már tényleg nem fér a fejembe, hogyan lehet valaki annyira zakkant, hogy valakinek a hamvait felszívja az orrába?! Ugyan már áprilisban is volt erről szó, hogy a Rolling Stones gitárosa kokainnal…..
popblog Pink Floyd – Reloaded 2007.08.24 13:57:05
Én konkrétan állatira megörültem neki, mikor a fülembe jutott, hogy a negyvenedik évforduló alkalmára nemcsak, hogy újra kiadják a Pink Floyd első albumát, a The Piper At The Gates Of Dawn-t, hanem még három eddig sosem hallott Pink Floyd dallal is gazdagabbak leszünk. Anno ez a…..
Mivel a banda énekese azt mondta, hagyják, hogy mindenki úgy nevezze el az albumot ahogy akarja, én ezt választottam. Gondolhatták volna, hogy mindenki untitled-nek fogja hívni. De egyébként nagyon eredetinek tartom, hogy nem címkézik fel a lemezt. Olyan rejtélyes…  Mikor…..
popblog David Guetta - Pop Life 2007.08.03 19:07:00
Augusztus van. Már csak egy hónapunk van a nyárból, és a nyári bulikra is már csak négy, ha nagyon akarom öt hétvégénk van. Nagyon időszerű tehát, hogy aki akar, az még most dobbantson egyet a partik világában.  David Guetta új kislemeze még nem késett le, hogy nevezzen a…..
 A The Chemical Brothers új albumán fellelhető, Do it again című számról muszáj ejtenem néhány szót.   A klip megtekintése után elgondolkodtam: Mit akar ez jelenteni? Mi is ez a story? Két testvér (nem a kemikálisok, hanem arabok) a főszereplők. A kisebbiknek fáj a…..
Ami mostanában foglalkoztat, az még mindig a Diana emlékkoncert. Ez a Tom Jones-os betli, mert én inkább annak könyvelem el, mint sikernek. Bár mindenki erről beszélt, és ez is sikernek titulálható bizonyos körökben. Annuska, mármint a Kelemen, még az ereit is felvágta egy…..
popblog Num1 2007.07.17 14:09:44
Gondoltam írok dolgokról, amik érdekesek. Nem csak nekem, nektek is. A téma általában a zene lesz. Tehát nem popó, csak pop :D Munkám révén sok mindent látok és hallok a zeneipar berkein belül. Ezentúl, az ilyeneket elmesélem nektek. Gyertek, olvassátok!..
Reformok ide-oda, kommunikáció dettó, még mindig előfordul, hogy az ellenőrök ordibálnak a külföldiekkel, illetve amikor az ezen kibukó honfitársaink megpróbálnak tolmácsolként segíteni, az ő fejükről is leordítják a poratkákat, illetve levélírónk, Gergő esetében őt…..
Vajon mekkora csapás érné a földet, ha Esztergályos Cecilia és Steiner Kristóf párzásra adnák a fejüket? Megszületne a hajtűdobálós pinokkió?..