Regisztráció Blogot indítok
Adatok
subversion

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jim Root, a maszkzenekar gitárosa elárulta, semmi biztosat nem tud a közös jövőjükről, és lehet, hogy Paul Gray, a májusban túladagolásban elhunyt basszusgitáros hiánya a Slipknot feloszlásához vezet. "Először is át kell esnünk egy nagy gyógyulási procedúrán, csak…..
Kettőnégy Kettőnégy w/ KISS 2010.06.11 01:52:00
Megtörtént-e már, hogy a Kettőnégy nem volt ott valami fontos rock eseményen? Hát persze, hogy igen, de azért a Kiss koncertet mégsem hagyhattuk ki, hiszen Phil Anselmo agyonvert volna bennünket. Nézzétek mi történt az Arénában:   ..
subversion 2010.06.11 02:06:45
IDDQD Szerdai retro: Space Invaders 2010.06.09 07:36:00
A múlt heti retrocikk alatti szavazás győztesét, a Space Invaderst nem kell bemutatnom senkinek. A játéktermi gépek hőskorának lövöldözős játékát mindenki ismeri, aki picit is foglalkozott valaha játékokkal, a program pixelűrlényei legalább olyan ikonikus figurák, mint a…..
subversion 2010.06.09 15:39:58
A Kotaku spanyolviaszügyi szakújságírója nagy igazságokra hívta fel a figyelmet a Microsoft kontroller nélküli játékrendszere, a Project Natal kapcsán:Az emberek nem néznek ki jól, amikor hadonásznak. Ezért az emberek nem néznek ki jól, amikor a Project Natallal játszanak. Te sem…..
Nevermore - The Obsidian Conspiracy (Century Media) A The Obsidian Conspiracy a Nevermore hetedik lemeze. Ez olyan nagy életművet jelent, amit ha akarnék, sem tudnék nem figyelembe venni, amikor az albumot hallgatom. Eleve fenntartásokkal kezelek egy új lemezt a seattle-i metálzenekartól,…..