Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grasslover

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Kattintsatok a képre, faszikáim. A szöveges beharangozóhoz pedig a továbbra, ott ni.) Egy kép néha többet mond minden szónál ugyebár, de egyébként is miféle szavak lehetnének helyénvalóak, ugyanakkor minden elcsépeltségtől mentesek most? Mindössze 4 évente van lehetőségünk…..
grasslover 2010.07.12 14:44:24
www.youtube.com/watch?v=IVTyI2Jsoms --- xd Igazi vezér volt tegnap, már mindenképpen a legnagyobb kapusok közt kell emlegetni.

a holland börtönválogatott meg gusztustalan volt: volt ott egy fővezér bunkó falusi csonttörő, (bommel) börtöntöltelék rosszarcú, (de jong, heitinga) nagyképű ripacs, (persie) és persze nem hiányozhatott a 2 dühöngő idegbeteg, aki élete meccsén lófaszt se csinált (sneijder, robben)

amikor Elia beállt akkor picit befostam, de Kuyt akkora fekete ürességet hagyott maga után, hogy oda már rutinból nem passzoltak

Ini meg a király, de ha nincs a gólja akkor tényleg meglincselik, hihetetlen mennyire töketlen a kapuval szemben, de tényleg akkor lő gólt amikor kell. Torres cseréje meg arra volt jó, hogy játszon ő is egy vb döntőben, a formája semmit nem javult, ha tizikre került volna sor szerintem kihagyja (kik lőttek volna? Cesc, Xavi oké, Busquets lutri, Iniesta szeritem lepasszolta volna azt is.. Puyol?)
Spanyolország - Németország  1 - 0 Ha valóban a Paraguay elleni mérkőzés volt a tisztítótűz - és hát nagyon úgy tűnik, hogy igen -, akkor a selección most ott toporog a kövér, szakállas szekuritis, Szent Péter színe előtt, és az elit klubba való bebocsátásának…..
grasslover 2010.07.09 21:06:19
@Jimbo75: Hihetetlen hogy még nem állították ki ezen a vb-n, ennek az arrogáns holland csapatnak ő az egyik verrőembere, a másik arcoskodó meg Van Persie (még hogy az új Van Basten...ha kluivert beszállna az eurosport műsorából, többet nyújtana)
grasslover 2010.07.09 22:24:14
@Neil Blender: már korábban is írtam, Iniesta GÓLT LŐTT már ezen a tornán, ezt osszuk be válogatott szinten 2014-ig legalább. Xavi viszont kifinomult rúgótechnikával rendelkezik, ő tényleg lőhetne többet, de elsősorban ez Xabi rezortja lenne, de eddigi próbálkozásai finoman szólva se voltak kapus-szívroham előidézőek.
Ha pusztán a játékosok képességeit, tehetségét, elmúlt években elért eredményeit, klubjaik jól csengő neveit nézzük, akkor a spanyol válogatott vitathatatlanul a világ legerősebb csapata, és akkor az Eb-győzelem még szóba sem került. Na, mindez egy világbajnoki cím…..
Spanyolország - Paraguay  1 - 0 A selección egy-egy mérkőzése közben nagyjából a következő érzelmi állapotok lesznek úrrá azon a szerencsétlenen, aki nekik szurkol ezen a világbajnokságon (időrendi sorrendben): keserű csalódás, jeges rettegés, páni félelem, részleges…..
grasslover 2010.07.05 13:16:49
@casaubon: legalább itt nem lehet már a bíróra fogni, Kassai eddig szinte hibátlan ezen a vb-n

Albiol sérülése kár, lehet betenném Puyol helyett, bár ezt a lépést korábban kellett volna megtenni, így bízhatunk abban, hogy Pique korábbi klasszis teljesítményét veszi elő, Ramos pedig hozza magát. Capdevillanak mákja van, hogy nem játszhat a Müller gyerek, Özil viszont szopatni fogja a védőket szerintem.

Én kezdőm: Casillas-Ramos-Pique-Puyol-Capdevilla-Busquets-Cesc-Xavi-Ini-Pedro-Villa

Fabregas mindenképpen kell, Pedro pedig egyrészt védekezne is becsülettel (amilyen lelkes) másrészt sokkal gólveszélyesebb mint mondjuk Silva vagy Navas.
Spanyolország - Portugália  1 - 0 Kellett már, nagyon kellett ez a szép, egészséges pont a spanyol válogatottal kapcsolatos mondatok végére a folyamatosan gyülekező, ocsmány kérdőjelek helyett. A kínzó grammatikai feladvány megoldásához fontos volt nagy vadra lőni végre,…..
grasslover 2010.07.01 14:30:41
@díszbohóc: És jön majd a 7. is. Gondolom annyi lesz paraguay taktikája, hogy legyen 0-0, néha felívelik majd Barriosnak vagy Santa cruznak a labdát, aztán annyi. Már japán ellen is botrányosan szar meccset játszottak, szerintem a leggyengébb dél-amerikai csapat amúgy. De az elődöntőben már nem lesz szarozás, ott mindenképpen egy nyílt sisakos, támadó szándékú meccs lesz
A kezdésig elüthetjük az időt CR kedvenc dalával.   (Art director: Vilaghalo) Kevés elkoptatottabb kifejezés létezik a mai fociban, mint az "Európa braziljai", amiben a legfárasztóbb persze, hogy jó pár éve nem is igaz. Portugália 4 évvel ezelőtt az egyenes…..
grasslover 2010.06.29 22:36:23
grasslover 2010.06.29 23:01:36
@Hajrá, Fő- és Albánia!: Villa -aki szerinted egy tahó, kiteszi a lelkét a hazájáért, azon kevesek egyike, akit még a szíve hajt, amikor felveszi a címeres mezt, mellesleg eddig kb a torna legjobban

bírói hibákat ezen a vb-n említeni meg abszolút marhaság, ha összeszámolnánk őket és lehetséges következményeiket, nézhetnénk észak korea-új zéland vb döntőt
A képlet baromi egyszerű, a 3 pont a túlélést jelenti, 3 pontnál kevesebb esetén pedig lehet csomagolni és viszlát négy év múlva. Amennyiben a H-csoport leggyengébb kihívóját, Hondurast sem sikerül lenyomni, akkor a selecciónnak semmi keresnivalója a világbajnokság legjobb 16…..
grasslover 2010.06.21 20:13:39
@originalBalintos: de honduras ellen bőven elég lenne xavixabifabregas is, sokkal labdabiztosabb sor, ami labdát eladnak azt xabi könnyen visszaszerzi
Spanyolország - Svájc  0 - 1 Kétségkívül impozáns költői képeket lehetne pingálni a svájci gól, majd győzelem által elindított hatásmechanizmusról, például hogy a spanyolokra rászakadt a történelmi frusztrációikból eszkábált, fejük felett lifegő batár nagy…..
Spanyolország - Dél-Korea 1 - 0 Szép csendben lezajlott a felkészülési szakasz második barátságos mérkőzése is, és bár kénytelen voltam egy olyan minőségű streamen végignézni, ami leginkább egy kézikamerával készített, torzított hanggal ellátott emberrabló/zsaroló…..
grasslover 2010.06.06 13:27:15
@rizla: Jól nézne ki ez a felállás, de ahogy te is említetted nem elég gólerős. Iniesta és Silva még ha üres kapura menne, akkor is minimum egy kapufás gólt akar, Villától nem várhatunk minden meccsen 2-3 gólt. Mondjuk ebben a felállásban Fabregas meg Xavi is gólveszélyes lenne, de kell Torres mindenképpen. Szerintem busquets-xavi-ini-silva-torres-villa lesz, ha mindenki egészséges. 3 állandó csere meg fabregas, xabi és pedro/mata.
10 nap. Pontosan ennyi időre volt szüksége Vicente Del Bosque spanyol mesterszobrásznak, hogy az utolsó darabkákat is lefaragja élete főművéből. Egész pontosan hét kisebb-nagyobb darabkát a spanyol futball méretes gyémánthegyéből kibányászott harminc egységnyi tömbből. Pár…..