Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vlado

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyebár újabb hét áll előttünk, és sajnos játékokban sem lesz bő kínálat, de büszkén jelenthetem, hogy a Patapon 3 talán sokaknak tetszeni fog PSP-re! Én azért elvárnám, hogy ennél jóval több játék jelenjen meg eme csodás platformra, de elégedjünk meg ennyivel is. A többi…..
Vlado 2011.04.27 15:18:17
@Ernő88: Magicka nagyon jó játék,érdemes kipróbálni, bár még a kiegészítőjét nem próbáltam :D
Itt is van a WORMS/KVÍZ 5. része, ahol ismét öt kérdést kaptok a worms játékokkal kapcsolatban, és ezekre helyes választ kell adni. Egy szimpla utánakeresés, és már tudjátok is a megfejtést. Egyébként a mai rész utolsó kérdése lesz ám csak igazán érdekes, egyben könnyű…..
Legújabb rovatomban a Worms Képregény Sorozatot és a Féreg Viccek rovatot keresztezem egymással. Eddig a férgeken, kukacokon gúnyolódtunk, de mi van akkor ha a kukac mesél vicceket, ráadásul képregényes formában? Az első vicc a zsúfolt vonaton történik... ..
Vlado 2011.01.28 00:00:53
Gondolkodtam emberek, és mi lenne ha ma játszanánk a kukacokkal egy kicsit???? Újabb 5 kérdést teszek fel nektek, és aki a leggyorsabb lesz, az fog kikerülni mint helyes megfejtő. Nem is húznám tovább a szót, Théo (theosblog.blog.hu) híres szavait idézném a végére: "csapjunk…..
Vlado 2011.01.13 23:09:51
@Ernő88: Mobilon megvan ez a játék és nem jut eszembe a rendes neve csak úgy ami a telepítőjének volt a neve a telómon :D
Vlado 2011.01.14 17:12:48
@Ernő88: Aha, jobban bejön mint PC -n :D
Szeva mindenkinek!Mivel is kezdhetnénk a hideg téli decembert, mint egy WORMS/KVÍZ-el!!!!! Az immáron szokásos 5 vegyes kérdést fogom feltenni nektek a WORMS játékokból, és aki a leggyorsabban fejti meg őket -természetesen helyesen, azoknak a neve lesz kiírva mint helyes megfejtő. Aki…..
Vlado 2010.12.02 18:43:43
Megállítja a papot a kukacrendőr:- Atyám! Túl gyorsan hajtott, ezért be kell kísérjem a kapitányságra.- Rendben van,  - így a pap - kísérjen csak. Ámde ha én kísérem el magát, onnét nem lesz visszaút...
Vlado 2010.11.05 20:36:04
Kedves Olvasóim!Nem szándékoztam ilyen hamar újabb 5 kérdést feltenni nektek, de aztán csak megváltozott a véleményem, hiszen miért ne játszhatnátok megint egy jót. De siessetek ám, mert itt a gyors reagálás is számít! A lényeg ugyanaz, mint az első körben. Válaszolnotok kell…..
Vlado 2010.11.05 00:43:59
@mayhem: pont akkor néztem fel.nem mondta hogy ma lesz a worms kvíz de mivel 1 nap többször is felnézek a blogra így érthetö hogy hamar kiszúrom.
Ahogy ígértem ma felteszem nektek az 5 kérdést, amire nektek kell helyesen válaszolnotok, természetesen egy kicsit utána kell nézni a dolgoknak, kivéve ha kapásból tudjátok a választ! 5 kérdés, amire 5 választ várok, akár egy ember megválaszolhatja az összes kérdést is. A…..
Lassan itt az ideje, hogy egy új Mesés pc játékot mutassak be nektek, amit nektek kéne kitalálni. Nem is tudom, hogy segíthetnék nektek. Ha azt róla, hogy ezt a kitalált hőst az afrikai dzsungelben élő emberszabású majmok neveltek fel, akkor kitaláljátok melyik játékról lesz…..
Vlado 2010.10.13 21:09:46
Szevasztok blogolvasóim!Kivételesen én (vagyis Csuszi) fogok nektek egy újabb viccet hozni a Féreg Viccek gyűjteménybe. Ez immár a 20. vicc ebben a rovatban. De igazándiból, ez amolyan találós kérdés is. Íme:Kukacok libasorbanHárom kukac megy libasorban a sivatagban. Megszólal az…..
Eljött a 22. JátékSPÁJZ is, ahol az e heti játéktermést nézzük meg. Igen sok jó játék fog jönni, köztük a már minden évben megjelenő FIFA11 is. Senki ne aggódjon, mert az új FIFA, minden létező platformra jönni fog. De nézzétek meg ti magatok, hogy melyik számotokra az…..
Szevasztok!Végre én is írhatok nektek valami bejegyzést. Egészen pontosan pár a blog életével kapcsolatos dolgot ismertetnék veletek.   Az egyik az, hogy hétvégén ha minden igaz, kaptok tőlem egy kasszikus játékelemzést. Szerintem sokatok ismeri ezt a játékot, hiszen…..
Vlado 2010.09.24 23:54:03
SzevasztokIsmeritek a Worms Képregény Sorozatot ugye? Aki nem az nyugodtan megtekintheti az eddigi alkotásainkat: Worms Képregény Sorozat! Nos mivel a blogon, aránylag még kevés van belőlük, ezért a holnapi napont egy új képregény lesz megjelentetve itt. És ezentúl szeretnék is…..
Vlado 2010.09.13 22:11:07
Vlado 2010.09.14 20:00:37
Vlado 2010.09.14 20:20:27
@Ernő88: Pont azér nem gondoltam a decemberre mivel akkor karácsony és azér kell időt szánni a családra is :)
Hülye lennék elmondani, hogy mit fogok bemutatni. Annyit elárulok, hogy egy "gépről" van szó. Gyerekkorom nagy kedvence volt, és hát vagy 1000 játék volt megtalálható rajta. Nem akarom pontosan elmondani mennyi is, mert páran azonnal kitalálnák. Igazi Retro kisgépnek…..
Vlado 2010.09.12 15:33:26
Tudjátok a horgászás csuda jó dolog. Főleg ha akad is horogra valami... Nekem van is egy régi, de annál jobb minőségű pecabotom, de sajnos nem igazán használom. Pedig csaliból se lenne hiányom....A most következő Féreg Viccekből megtudhatjátok, hogy mit kell csinálni csalinkkal,…..
Vlado 2010.09.10 14:44:11
@scpeti79: Arra gondolsz amire én ? :D
Szevasztok!Az e heti játékáradatot nézzük most meg, ahogy ez lenni szokott minden héten, itt a magazinon. Azt kell hogy mondjam, bőven érkeznek játékok ezen a héten, tehát a mennyiséggel nem lehet baj, de reméljük a minőséggel sem lesz. Mit gondoltok? Megéri valamelyikkel is…..
Szevasztok! Idősebbek már mosolyognak biztos, ahogy meglátják a fenti képet, erről az ősrégi bútordarabról. Na nem beszélve a kis bevezetőképernyőről. Ez is a szokásos. Egy Commodore 64-ről van szó emberek. Akinek megtalálható volt otthonában, nyugodtan eldicsekedhet vele, amit…..
Szevasztok!Újra lehet szavazni két játékra mostantól, de előbb nézzük, hogy alakult a Doom és F.E.A.R párharca. Nos a Doom lealázta a F.E.A.R.-t. A Doom 14 szavazatot kapott szemben a vetélytársával, ami csak 7 szavazatot. Ezek szerint még mindig népszerűbb a 90'-es évek slágere.…..
Vlado 2010.09.05 14:17:27
@Ernő88: Nem,csak kiírtad chatre tegnap hogy szombaton szeptember 4. én nem lesz hír.Eddig 2 szombaton nem volt hír.MEg amúgy elis felejtettem hogy a hétvégi konzol hiradó volt szombaton.Tölem lehet egy teszt is csak legyen mindennap hír!
Szevasztok! A mai 5 perc játékunk igazán különlegességnek számít. Igazi csemege emberek! És hogy miért? Egyszer azért mert Flipperről lesz szó, másodszor pedig ez a játék minden Windows XP-n megtalálható (megtalálható még: Microsoft Plus! 95, Windows NT, Windows Me, Windows…..
Sziasztok!Először is tisztázom azt a dolgot, hogy a blog már sok átnevezésen ment keresztül. Az elején foglalkoztunk itt a kollegámmal a Worms-sel. Aztán a blog át lett alakítva kicsit, és foglalkozott PC-s rovattal is. Aztán mobilos rovat is lett, na meg egy rovat foglalkozik a…..
Vlado 2010.08.27 13:21:20
@mayhem: Attól függ hogy kié.Nem minden kukac esik vízbe. (Erre Petinek lesz 1 kis mondanivalója :) )
Kedves Mindenki!Nagy nagy örömhírrel szolgálhatok nektek azzal, hogy megjelent a várva várt játékunk. Minekután Steamen jelenik meg, valószínűleg én nem tudom kipróbálni, de aki esetleg mégis legény lesz a talpán, az írhatna róla kommentben eme bejegyzésnél, hogy érdemes-e…..
MARIO (PC, DOS) -1994-   Nem tudom hányan emlékeznek a réééégi-rééégi DOS-os időkből a PC-re írt Mariora! Aki emlékszik az a képekből sejteni fogja melyik játékról beszélek, aki meg nem tudja az sürgősen próbálja ki. Megéri emberek! Erről a játékról fogok…..
Vlado 2010.08.24 22:07:57
@mayhem: Ami nem sárkány hanem 1 teknős azis amúgy Bowser nek hívják a hercegnőt pedig Peach nek.Mario fanok csak tudják az ilyet :)
Bună Seara tuturor! Sziasztok!Vajon mi köze lehet egymáshoz a blog fő tulajának, Ernő88 balatoni nyaralásának, a román közszolgálati televízió esti, fő híradójának, és szeptember másodikának? A képregény-sorozat mai darabja ennek járt utána.Jó szórakozást hozzá...
Vlado 2010.08.17 22:23:14
Vlado 2010.08.24 19:22:54
@scpeti79: Értem én amit írsz,csak ha pl. több nyelven is írnak a kukacok és ezt vki nem veszi észre(én) akkor csak egyből a fordítást nézi meg csak az eredeti nyelvet nem és lehet hogy 5 nyelven van szval nem lesz ott egyhelyen.
Észrevettétek milyen régen volt FAQ sorozat? No aki azt mondja, hogy minek hisz megszünt  az nagyot téved, hisz leírtam az egyik részbe, hogy nem szűnik meg csak ritkábban lesz és csakis akkor ha eszembe jut újabb kérdés. Na mit gondoltok mi történt? Hát újabb kérdés jutott…..
Visszatér a Worms Video Sorozat ...Biztos voltak páran akik nézték anno a Worms Video Sorozatot. Egyeseknek talán a kedvencük volt. A sorozat egészen alapötlet, hiszen csak egy sima meccset nézhettetek végig. Ami viccessé tette a sorozatot az a különféle kis bevezetők, hogy miket…..
Vlado 2010.08.16 16:07:10
@mayhem: Én is örülök hogy megint lesz rovata Petinek, részben ő miatta kezdtem el nézni a blogot :P