Regisztráció Blogot indítok
Adatok
búvár kavics

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves ősmagyarok, honvédők, hazafiak, kedves Bayer Zsolt! Vagy csak Bayer Zsolt!  Olvasom nagybecsű soraidat, mert szoktam időnként. Nem mondom, hogy nem hányok tőle, mert de, viszont ez az én bajom. Másoknak nagyon tetszik a működésed, ami rendben is van így, nem vagyunk…..
búvár kavics 2015.06.10 13:52:02
búvár kavics 2015.06.11 12:12:43
@Edgar Swan: Kösz!
A különbség az eddigiekhez képest a bizonytalan, szavakat kereső, félreérthetetlenül komikusba hajló Orbán volt. A fénypontok: Nem biztos, hogy a matricákkal nő a költségvetés bevétele, és tulajdonképpen megvédjük a magyarokat az agglomerációs útdíjjal, hiszen a külföldi…..
búvár kavics 2014.12.12 11:57:01
Appdroid A webes Market eljövetele 2011.02.02 20:54:00
Jelen poszt írásának idejében még nem működik ugyan minden, de a Google élőben streamelt bejelentése alapján már lehet tudni, hogy milyen funkciókkal gazdagodtunk. Először is élesítették a weben keresztül is böngészhető Marketet, tessék ellátogatni a market.android.com…..
búvár kavics 2011.02.03 07:39:01
@rex: nekem nagyon ugy tunik hogy fingja nincs arrol eppen mi van a telefonon, csak azt hogy eddig mit telepitettel, abbol is csak azokat amiket a marketrol. van meg hova fejlodni.
A mai postban egyik kedvenc játékomat mutatnám be. A játék kiválósága az egyszerűségében rejlik, ne számítsunk semmiféle csilli-villi grafikára, ugyanis nem erről szól. Feladatunk, hogy a pálya egy bizonyos százalékát magunkévá tegyük :) Ezt úgy érhetjük el, hogy olyan…..
búvár kavics 2011.01.28 10:48:24
A Deutsche Bank Tech Conference egyik fontos bejelentése volt, hogy az Electronic Arts is elkezd majd játékokat fejleszteni androidos készülékekre. Eric Brown, az EA egyik vezetője szerint az Android a következő nagy dolog a mobil videójátékok színterén, hatalmas potenciált látnak…..
"Régi olvasók vagyunk a párommal, ezidáig megúsztuk hogy képet küldözgessünk a házikedvencekről, de most engedtünk a csábításnak" - írta nekünk Gábor és Zsófi, tehát be kell látnunk: trendet teremtettünk.Úgyhogy ne fogják vissza magukat, elő a lengén öltözött…..
 Úgy tűnik személyes szenvedéseim sorából kitörni készül az egyik pozitívum, és önálló életet kíván élni. Hát adjuk meg neki az esélyt. A firkálásba csatlakozik személyes jóbarátom és mentorom. Hamarost az Ő billentyűzetéből is szállnak a rigmusok, a pacal és a…..