Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Znmgz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérlek most ne a tál cseresznyét nézzétek. A mellette sorakozó, elmúlt egy évben hozzáférhetetlennek tűnő Run Yun Hao 2007-es Long Run korong a shu puerrel ismerkedők legkedvesebb teája. Szinte mindenkivel ezt itattam első puerként, amíg el nem fogyott. Ekkor szembesültem először…..
 Szakmai kiránduláson voltam Székesfehérváron, Flaschner Kálmán üzletében és műhelyében. Gyerekek, borotvakés-ügyben nagyon nincs veszve a haza. Állakat felkötni. Tibi szólt, hogy megy, én meg ugrottam is. Lássuk, mi a helyzet Kálmán bácsinál, akinek az üzletére…..
Pamacs és penge Köp a borbély 2010.06.01 07:30:00
 Van Bogdán Istvánnak egy klassz trilógiája: a Régi magyar históriák, a Régi magyar mesterségek és a Régi magyar mulatságok. A mesterségekkel foglalkozó részben, a borbélynál olvasom ezt az anekdotát, nagyon szép. Egy nemesúr, Mátyás királyhoz készülvén, Budán…..
Znmgz 2010.06.01 11:16:27
Pamacs és penge Unicum az arcon 2010.05.19 11:52:00
 Illatát tekintve a Weleda az egyik legmegosztóbb borotvakozmetikum. Csakúgy, mint italok között a címben említett nedű. Nekem mondjuk nincs ilyen gondom – én aztán mindkettőt szeretem. Ha valaki a honlapjukon kezdi az ismerkedést a márkával, rögtön ezt kapja az arcába:…..